Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

kızlar kimse yok muuu çok üzgünüm ben ya bu pko bu kanamalar üstüste geldi hiç mi benim gibi kanama derdi olan yok en azından bu tedaviye benim gibi şikayeti olanlarda nasıl başlanıyor onu bilsem de yarın gideceğim doktor iyi mi değil mi anlayayım

merhaba.hosgeldın aramıza....ılk once morelını duzeltmen gerekıyor.cunku her hastalıkda oldugu gıbı pco da da morel cok onemlı....karamsarlıga kapılacak hıc bır sey yok...gecenlerde bır kanalda dınlemıstım ve bunu bnm doktorumda demıstı.pcolar doktorların en sevdıgı hastalardır tadavılerı cok basttır dıye.bılınmeyen bır kısırlık olgusu degıldır cozunlerını bılıyoruz dedı...
sen pcolardakı ozellıklerı ıstıyorsun ama her ınsanda aynı ozellıkler olmuyor kımısı cok cabuk hamıle kalabılıyor,kımısıde tadavı ıstıyor ama sonunda mutlaka oluyor...kımılerınde,kılo sorunu,tuylenme,adet duzensızlıgı,sıvılcelenme sun anda aklıma gelmeyen bır suru....kımılerınde bunların hepsı kımılerınde de bır veya ıkı tanesı....
mesela,bnde sadece adet duzensızlıgı var kesınlıkle kılo sorunum yok,buna baglı olarak yumurtlalamama sorunum var ee dogal olark gebe kalmam bırazcık guclesıyor...
tadavı hastanın pcosuna baglı ona gore ılac verıyorlar.ama genelde yumurtlama ılacı bazı doktorlar yumurta takıbı yapıyprlar buyudumu dıye...
uzulmen ıcın bır sebep yok bence cunku bazılarının hıc bır seyı olamadan hamıle kalmıyorlar sabepsız adı bıle yok hastalıklarının sukur bızımkının var...ve ne ılac kullanacaklarımızı bılıyorlar...bnce hıcc ama hıccc uzulme daha bnce tedavının basındasın

cnaım bnm hosgeldın yazdıklarını okudugum kadrıyla ıyı gorunuyorsun hıc sormuyorum oyuzden nasılsın dıye....
dogru dıyorsun nezmana yazıldıysa artık ozman oluyor hersey allahımın elınde...
ınsallah saglıkla kucagına alırsın bebeısını...
bızlerı fazla ıgmal etme ama yıne de yaz nasıl oldugunu...Şeniz
iyiyim canım çok şükür bulantı,halsizlki var ama olacak o kadarda.amin canım işallah rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu.dua edin banada çarşamba göreyim bebişimi:emir_bebek:
nedemek canım ne yapalım bizim kaderimiz her ay böyle beklemek allah dermansız dert vernesin allaha şükür 1 tane var hep dua ettim benden önce bu duyguyu hiç tatmayanlara versin ben tattım allah hepinize hayılısını tattırsın :1hug:
çok şükür canım allah onu sana bağışlasın.olur canım bir gün burada yazdıklarını okur hüzünlenirsin.
arkadaşlar bu şiir benim yazdıgım kitabımdan sizlerle paylaşmak istedim inşallah bigün kitabım bitince sizlerle paylaşmak isterim hepinizi öpüyorum

çok güzel canım yüreğine sağlık.

kızlar kimse yok muuu çok üzgünüm ben ya bu pko bu kanamalar üstüste geldi hiç mi benim gibi kanama derdi olan yok en azından bu tedaviye benim gibi şikayeti olanlarda nasıl başlanıyor onu bilsem de yarın gideceğim doktor iyi mi değil mi anlayayım

canım geçmiş olsun üzme kendini doktora gidersen uygun ilacı verirse düzelir.genelde doğum kontrol hapı veriyorlar.

tamam canım şu doktora bir gideyim de anlayayım ne var ne yok inşallah kilo vermeme yardımcı olan bir şey verir

ama ben gebe kalmak istiyorum ya doğum kontrol hapından başka düzenleyen ilaç yok mu ki

hımm anladım canım.bana düzen için doktor cyclo-progynova verdi hamile kalmadan önce.ben eczaneden doğum kont.hapı almıştım söyledim doktora.oda sen bebek istiyorsun d.k.hapı niye aldın ben sana bi ilaç yazacam ne zaman tedavi görmek istersen kullan o zamana kadar dedi.bu ilacı yazdı 2 kutu içtim bıraktım sonra adet görmedim üstüne:):CüvCüv:

hımm anladım canım.bana düzen için doktor cyclo-progynova verdi hamile kalmadan önce.ben eczaneden doğum kont.hapı almıştım söyledim doktora.oda sen bebek istiyorsun d.k.hapı niye aldın ben sana bi ilaç yazacam ne zaman tedavi görmek istersen kullan o zamana kadar dedi.bu ilacı yazdı 2 kutu içtim bıraktım sonra adet görmedim üstüne:):CüvCüv:

sende de pko var mıydı peki canım sadece bu ilaçla mı hamile kaldın Allah bağışlasın

iyiyim canım çok şükür bulantı,halsizlki var ama olacak o kadarda.amin canım işallah rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu.dua edin banada çarşamba göreyim bebişimi:emir_bebek:

canım ınsallah...olsun okadr bulantın falan ayyy keske bnde kalsamda hamıle bnde olsa bulantılarım.dualrım senınle:Saruboceq:

sende de pko var mıydı peki canım sadece bu ilaçla mı hamile kaldın Allah bağışlasın
teşekür ederim evet pkoluyum.7 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım.en son bu ilacı kullandım iyi bir ilaçmış hormon takviyesiymiş doktor öyle söylemişti.dediğim gibi 2 kutu içtikten sonra adet görmedim daha.yoksa daha önce içmediğim ilaç kalmamıştı.
canım ınsallah...olsun okadr bulantın falan ayyy keske bnde kalsamda hamıle bnde olsa bulantılarım.dualrım senınle:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım öyle deme işallah olur rabbim nasip eder en kısa zamanda.o zaman yabangülüm bulantılar ne zormuş dersin.

hayırlısı olsun canım öyle deme işallah olur rabbim nasip eder en kısa zamanda.o zaman yabangülüm bulantılar ne zormuş dersin.[/QUOTE]

ınsallah cnaım olur.tamam ıllakı zordur ama ınankı olmamasından daha zor hıc bır sey yoktur

kızlar merabalar ben de adet düzensizliiği için dr a gittim ultrasondaki doktor pko olduğumu söylemesine ragmen kadın doğum drum öyle bişey net değil çünkü hormonların normal seviyede gözüküyor dedi adetin düzene girmesi için diane 35 veriyorum dedi tabi bide sigara kullanıp kullanmadığım sordu yanımda ailemden biri olduğu için kullanmıyorum dedim zaten çok içmem orlama yaparsam günde 3 tane falan (sınırladım kendimi) ama bi zararı olur mu yaa çok korkuyorum mafoldumben

kızlar merabalar ben de adet düzensizliiği için dr a gittim ultrasondaki doktor pko olduğumu söylemesine ragmen kadın doğum drum öyle bişey net değil çünkü hormonların normal seviyede gözüküyor dedi adetin düzene girmesi için diane 35 veriyorum dedi tabi bide sigara kullanıp kullanmadığım sordu yanımda ailemden biri olduğu için kullanmıyorum dedim zaten çok içmem orlama yaparsam günde 3 tane falan (sınırladım kendimi) ama bi zararı olur mu yaa çok korkuyorum mafoldumben

canım pkoda hormonlar normal çıkabiliyor bazen.sigarayı bırak hem sağlığın için zararlı.

merhaba canım...bnde de adet duzesızlıgı var ama senınkı gıbı hormonlarım tatmamen normal...4 tane doktor degıstırmdım hıc bırı anlayamadılar sonunda 1 tanesı anlayabıldı...ben de sıgara kullanıyorum sen yıne fazla degılmıs ben 1 paket bana ıkı gun gıdıyor sen yıne ıyısın ıcmek tabıkı hıc ıyı degıl herseye zarar....bırakmak ıstıyorum ınsallah oda olur...

kızlar ben dün yazmıştım ara kanamalarla ilgili gerçi merak eden var mı bilmiyorum ama yine de yazayım doktor baktı hiç bir ilaç kullanma iki ay dedi iki ay süre verdi pko görüntüsü var ama çok hafif dedi bir de 1.60 boyundayım 80 kiloyum ben fazla kilonnu ver kendi kendine bile kalabilirsin dedi iki ay sonra hala olmamışsa tedaviye başlarız iki ay sonraki adetinin 1. günü bekliyorum dedi oradan o hızla diyetisyene gittim çok iyi bir diyet listesi çıkardı çok umutlandım bakalım inşallah olur hayırlısıyla

merhaba canım...bnde de adet duzesızlıgı var ama senınkı gıbı hormonlarım tatmamen normal...4 tane doktor degıstırmdım hıc bırı anlayamadılar sonunda 1 tanesı anlayabıldı...ben de sıgara kullanıyorum sen yıne fazla degılmıs ben 1 paket bana ıkı gun gıdıyor sen yıne ıyısın ıcmek tabıkı hıc ıyı degıl herseye zarar....bırakmak ıstıyorum ınsallah oda olur...

inşallah bitanem beraber bırakabiliriz mafoldumben

tamam canım şu doktora bir gideyim de anlayayım ne var ne yok inşallah kilo vermeme yardımcı olan bir şey verir

meraba armıza hoş geldin bende pokoluyum kilo sorunu vardı 75 kilodan 63kiloya indim hemde birbuçuk ayda sende verirsin allah yardımcın olsunopuyorumnanaktan

kızlar ben dün yazmıştım ara kanamalarla ilgili gerçi merak eden var mı bilmiyorum ama yine de yazayım doktor baktı hiç bir ilaç kullanma iki ay dedi iki ay süre verdi pko görüntüsü var ama çok hafif dedi bir de 1.60 boyundayım 80 kiloyum ben fazla kilonnu ver kendi kendine bile kalabilirsin dedi iki ay sonra hala olmamışsa tedaviye başlarız iki ay sonraki adetinin 1. günü bekliyorum dedi oradan o hızla diyetisyene gittim çok iyi bir diyet listesi çıkardı çok umutlandım bakalım inşallah olur hayırlısıyla

hadi işalah hayırlı haberler verirsin canım.bebişin normal yolla gelir bebişin.:Saruboceq:

inşallah bitanem beraber bırakabiliriz mafoldumben

ınsallah canım ınsallahhhhh.oda olur esıme dıyorum zaten hamıle oldıgumu ogrenıyım dıyorum bırakmaya calısacam cunku ben cok ıstıyorum ve ıstedıgım halde olmuyor bır turlu allahın ıznıyle oda olacak ınsallahhhhh.ozmn o heves ıle bırakırım sanırım ama sımdı hıc zannetmıyorum.malesef

Back
X