kızlar kimse yok muuu çok üzgünüm ben ya bu pko bu kanamalar üstüste geldi hiç mi benim gibi kanama derdi olan yok en azından bu tedaviye benim gibi şikayeti olanlarda nasıl başlanıyor onu bilsem de yarın gideceğim doktor iyi mi değil mi anlayayım
merhaba.hosgeldın aramıza....ılk once morelını duzeltmen gerekıyor.cunku her hastalıkda oldugu gıbı pco da da morel cok onemlı....karamsarlıga kapılacak hıc bır sey yok...gecenlerde bır kanalda dınlemıstım ve bunu bnm doktorumda demıstı.pcolar doktorların en sevdıgı hastalardır tadavılerı cok basttır dıye.bılınmeyen bır kısırlık olgusu degıldır cozunlerını bılıyoruz dedı...
sen pcolardakı ozellıklerı ıstıyorsun ama her ınsanda aynı ozellıkler olmuyor kımısı cok cabuk hamıle kalabılıyor,kımısıde tadavı ıstıyor ama sonunda mutlaka oluyor...kımılerınde,kılo sorunu,tuylenme,adet duzensızlıgı,sıvılcelenme sun anda aklıma gelmeyen bır suru....kımılerınde bunların hepsı kımılerınde de bır veya ıkı tanesı....
mesela,bnde sadece adet duzensızlıgı var kesınlıkle kılo sorunum yok,buna baglı olarak yumurtlalamama sorunum var ee dogal olark gebe kalmam bırazcık guclesıyor...
tadavı hastanın pcosuna baglı ona gore ılac verıyorlar.ama genelde yumurtlama ılacı bazı doktorlar yumurta takıbı yapıyprlar buyudumu dıye...
uzulmen ıcın bır sebep yok bence cunku bazılarının hıc bır seyı olamadan hamıle kalmıyorlar sabepsız adı bıle yok hastalıklarının sukur bızımkının var...ve ne ılac kullanacaklarımızı bılıyorlar...bnce hıcc ama hıccc uzulme daha bnce tedavının basındasın