Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de polikistik overmiyim bilmiyorum dun doktora gittim 1 aylik evliyim dk hormon degerlerimin yuksek oldugunu dogum kontrol hapi ile normal degerlere dusmesini onerdi cenemde ve sirtimda hafifden tuylenme var sadece benim adetlerimin duzenli ve yumurtliklarimda herhangi bir sorun yokmus gayet iyiymis doktor hamile kalabilirsinde gec de olabilir buna bisey diyemem dedi ben yurtdisindayim ve doktor beni cok tatmin etmedisizce hamile kalamazmiyim
![]()
Ben pko muyum bilmiyorum ama 8 ay önce doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, kullanmadan önce regl dönemim dengesizdi çok ağrılı geçiyordu ilk 3 gün ağrı kesici alıyordum ve aşırı tüylenme sorunu vardı(yüzümde,sırtımda,kolumda).hap kullanmaya başladıktan itibaren düzene girdi ve hiç ağrı kalmadı... martta doğum kontrol hapını bırakmayı düşünüyorum,acaba ne zaman hamile kalabilirim?
arkadaşlar tekrar söylüyorum bir sürü yan etkili ilaçtansa soğan suyu.Çok farklı kaynaklardan duydum.içemem diye yapmadım ama bir arkadaşım normal kistlerindeki küçülmeyi santimleriyle verince denedim ki midem yüzünden söylenen süre kadar uygulayamadığım halde soğan suyundan önce gittiğimde çok vahim bir tablo çizen dr ikinci muayenede hiç endişe verici konuşmadı.zaten bir sürü kaynakta da soğan suyunun adet düzensizliği ve pko ya iyi geldiği yazıyor ve içimi zor değil.özellikle çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlar eğer mideniz çok problemli değilse lütfen deneyin.ben midem yüzünden içine bal koyarak denedim.Zaten maksimum 15 gün.kesinlikle 15 günügeçmemeliymiş ve yılda bir iki defa.Eski insanlar soğanı bir sürü derde deva olarak kullanırlarmış.Belki bizlere de çare olur.Umarım Allah anneliği tüm isteyen kadınlara yaşatır.
Canım adetin ilk günü mü başlıyoruz içmeye?Peki her seferinde taze taze mi kaynatıp içeceğiz?Ve günde 1 bardak mı?ayrıntılarını yazarsan sevinirim.
ben denediğimde çokbilinnçli değildim.Rastgele ve sabahları denedim.Ancak daha detylı ve bana mantıklı gelen uygulamayı sana anlatayım.Adette uygulanmasının sakıncası yokmuş ancak adet bitimindn 7 gün sonra başlanarak 5-7 gün içilmesi 2.adetten 10 gün önce başlanıp tekrar 5-7 gün denenmesi.bir beyaz soğan soyulup dörde bölünerek kaynamakta olan 2 su bardağı klorsuz suyun içne atılarak 5 dakika daha kaynatılıp öğle ve akşam yemeklerinden önce birer su bardağı içilmesi.her seferinde taze olarak yapılmalı.asla 15 günden fazla uygulanmamalı.ancak mideye dikkat.ben soğan suyu kürü diye internetten daha detaylı araştırmanı tavsiye edicem.Acayip yararlar sayıyolar,inanamazsın.inşallah şifa olur.
kızlar benim tsh değerim 2.30 E2 65, FSH 9.95, LH ise 15.46 doktorum ilaç vermedi normal durumdasın dedi ama araştırmalarıma göre fsh ve lh yüksen 4 ay sonra evleniyorum problem olur bebeğim olmaz diye korkuyorum.. dr neden ilaç tedavisi uygulamadı anlamadım en azından bekarken tedavi olsam olmazmıydı. değerlerim kötü durumda mı sizce????![]()