Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

Son düzenleme:
adları ne bakıcım bende :)) inşallah nasip olur sanada

ııı kem küm değiliz sanki :78:

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah hepimize güzel bir aile kurmayı ve onu mutlu şekilde devam ettirmeyi nasip etsin

Hedefe yaklaşmanın verdiği bir rehavet hâli görüyorum sanki

"Nasılsa kilo verdim, zaten birçok kıyafetin içine girebilen bir fıstık oldum." deyip bir rahatlama olmuş sanki ahaha :)

Ama bu kadar yeter artık di mi Yarın başlangıç zamanı

Son düzenleme:

aksine verdiğim kiloları geri aldım amann salla ben böyle de güzelim modundayım şu an

ben de bu gün yediklerimi paylaşmak istiyorum ama kalorisini bilmiyorum :26:
kahvaltı 08:00 de
1 er tane domates salatalık
6 siyah zeytin
1 katı haşlanmış yumurta
1 tane közlenmiş yeşil biber
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim kepek ekmeği

10:00 da ara öğün 1 bardak süt 5 tane yeni dünya

13:00 da öğle yemeği
2 tane közlenmiş patlıcan salatalık domates ve yeşillikten oluşan salata 2 bardak ayran

16:00 ara öğün
1 avuç fıdık

19:00 akşam yemeği
kabak yemeği 1 tabak
1 dilim ekmek 1 demet roka salatası
2 bardak ayran

gece yatmadan da tarçınlı süt içeceğim. tarçın insülin dalgalanmasını engelliyor diye duydum. o nedenle süte tarçın atıyorum.

öz eleştiri: yürüyüş yapmadım ya da spor ve suyu da az içtim knedime not yarın daha çok su içeceğim.

bir de günde 1 fincan az şekerli türk kahvesi içiyorum onu bırakamam
çayı şekersiz içiyorum 12 yıldır bakalım bundan sonra nasıl olacak :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ortalama 1500 kalori yapıyor hepsi.

Boy ve kilon kaçtı? Daha önce söylemiştin yanılmıyorsam, tekrar soruyorum ama... Çok çabuk unutuyorum

evett :78: özel güne hazırlık aşamalarından biri

2 ayda neler yapılır neler :124::124:

O özel günde istediğin gibi mükemmel olmamak içinde önünde hiçbir engel yok... Ama bir an önce başla Dilerim her şey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…