- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
Evet sevgilileri var. Bir tanesiyle daha sık görüşüyor. Haftanın en az 2 günü geliyor. Dişçi 165 boylarında 55 kg bir adam. Son model jeepi var. Eşi son derece naif, kaliteli bir kadın. Sevgilileri ise silikonlu, dolgulu, sarı platin saçlı, düşük eğitimli kızlar. Bir de kızlar için ayrı oda açtırıyor. Velev ki bir baskın olursa kayıtlarda kızla aynı odada görünmek istemiyor. Onu çözemedim. Olası bir boşanma davasında tazminat vermemek için heralde.Bi de sevgilileri var yuh diyorum adama
Şöyle diyim. Aile açısından kızlarının baskın olacağı ve çocuğu ezer düşüncesi, sonra dediğiniz gibi doktor doktorla evlenir düşüncesi ve polis olduğu içinde acaba ezilip sonra kızımızın canını yakar mı düşüncesi. Genel olarak bunlar var.merhaba.Aslında ben soruyu tam anlayamadım.Aileler açısından yaratılan sorun için bir öneri sunmak pek mümkün değil çünkü onlar kişiyi değil statüsünü sorun ediyorlar.Doktora doktor yakışır mantığı herhalde.Onun dışında doktor polis evliliği olarak bakarsanız da birbirini seven iki insan gayet evlenebilir.Polis görevi gereği çalışma saatleri değişken yeri gelince uzun izinsiz çalışma şeklinde oluyor.Doktorlarda da yine aynı şekilde nöbet v.s. olabilir ama iki meslek dışındaki mesleklerde de ayni şeyler söz konusu.Sadece mesai saatleri açısından düşünürseniz iki doktor içinde ayrılıklar oluşabilir.
Son olarak polisle evlilik derseniz bence doktor değil Mısır'da sultan olsanız zor bir meslek evliliğiEvlilik her şartta anlayış,saygı,sağduyu isteyen bir bağ bunlar var olunca hangi meslekte hangi statüde olduğunuzun bir önemi yok.Kapidan girerken insan herşeyi dışarıda bırakıp evine giriyor.Rabbim haklarında hayırlı olanı nasip etsin.
Bir sey diyemiyorumEvet sevgilileri var. Bir tanesiyle daha sık görüşüyor. Haftanın en az 2 günü geliyor. Dişçi 165 boylarında 55 kg bir adam. Son model jeepi var. Eşi son derece naif, kaliteli bir kadın. Sevgilileri ise silikonlu, dolgulu, sarı platin saçlı, düşük eğitimli kızlar. Bir de kızlar için ayrı oda açtırıyor. Velev ki bir baskın olursa kayıtlarda kızla aynı odada görünmek istemiyor. Onu çözemedim. Olası bir boşanma davasında tazminat vermemek için heralde.
Evet bu şekilde bir evlilik oldu.Ama geçim durumlarini bilmiyorum.Polis arkadaş eşinin yanına tayin olup gitti.Evlilik nasip önceden kestirip anlamak pek mümkün değil aslında.İnsan şartlara göre değişime uğruyor.Haklarinda hayırlısı olsun.Şöyle diyim. Aile açısından kızlarının baskın olacağı ve çocuğu ezer düşüncesi, sonra dediğiniz gibi doktor doktorla evlenir düşüncesi ve polis olduğu içinde acaba ezilip sonra kızımızın canını yakar mı düşüncesi. Genel olarak bunlar var.
Aslında buraya yazmamdaki amaç sorudan çok sizlerde böyle örnekler var mı ve sorun oluştu mu gibidinden kamu oyu yoklaması diyelim. :)
3 aylık evliler ve çokta mutlular maşallah. umarım darısı başınıza olur.merhaba yeni katıldım foruma ve ben de bahsettiğiniz bir durumda olduğumdan dolayı mesaj yazmak istedim ben de asistan doktorum ve sevgilim polis memuru 1.5 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz ailem aramızda statü olarak fark gördüğü için çok sıcak bakmıyor bu durum beni de oldukça üzüyor henüz tanıştıramadım şartlar yeterince olgunlaşmadığından ama tanıyınca önyargılarının biraz daha kırılacağını düşünüyorum. Karakteri dünya görüşü anlayışı çok hoş biri. Gerçekten zor bir durum insan arada kalıyor. Özellikle ileride sorun yaşar mıyız kendini kötü hisseder mi beni üzer mi bu yüzden ya da ben pişman olur muyum soruları geliyor zaman zaman aklıma. Ama şundan da eminim ki onun yanında kendimi huzurlu ve güvende hissediyorum sıkılmıyorum mutlu oluyorum beraber vakit geçirmek bana iyi geliyor beni böyle seven bana bunu hissettiren el üstünde tutan ve böyle değer veren birini bulmuşken ben de seviyorken neden gereksiz yere kendimi üzüyorum ve insanların ne dediğine bu kadar takılıyorum diyorum. Öyle yani arkadaşınızı çok iyi anlıyorum umarım mutlu bir yuva kurabilirler. Haklarında hayırlısı olsun. Sevgilerimle
Birbirlerine çok aşık oldukları şüphesiz. Evliliklerinin devam edip etmeyeceği birazda oluşturacakları o evliliğin yapısına bağlı. Ama sürdürmeye çalışacakları evlilikleri çok zorlu yollara gebe. Şimdilik hallederiz diyorlarmış ama onu şimdiden bilmek zor. Birlikte yaşamaya başlayıp, yaşayacakları engeller yağmur gibi üzerlerine yağmaya başladığında, zorluklara verecekleri refleksler evliliklerinin gidişatını belirler.Hanımlar merhabalar,
Çocukluk arkadaşım olan canım, ciğerim olan birisi için bu sitedeki ilk başlığımı açtım.
Başlıktanda anlayacağımız gibi arkadaşım şuan asistan ve cerrah olacak, sevgiliside polis memuru.
Yaklaşık 2 yıldır beraberler ve artık ciddi bir yola girmek istiyorlar. Ama arkadaşımın ailesi bu olaya biraz mesafeli ne yazık ki, sürekli bu işin olamayacaiımı söylüyorlar.
Kız zaten mesleki olarak yeterince streste birde bu durum eklenince iyice bunalıma giriyor.
Bende sürekli telkin ediyorum ama artık yetmiyor. Buna benzer bir durumu olan var mı, örnekleriniz mevcut mudur. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Hep mutlu olsunlar3 aylık evliler ve çokta mutlular maşallah. umarım darısı başınıza olur.
Arkadaşınızın mutlu olmasına sevindim.3 aylık evliler ve çokta mutlular maşallah. umarım darısı başınıza olur.
Allah mutluluğunuzu daim etsin, "davul bile dengi dengine" atasözünün anlamını para, mevki, makam olarak düşünen (!) aklı yok, fikri çok olanlara da, o denkliğin tam olarak ne anlama geldiğini öğrenmeyi nasip etsin.Arkadaşınızın mutlu olmasına sevindim.
Arkadaşım doktor ancak sevgilisi lise mezunu veya işsiz demiş olsaydınız o iş olmaz diye düşünürdüm ama polis memurlarının birçoğu üniversite mezunu kendini yetiştirmiş insanlar çünkü benim eşimde polis memuru, 2 lisans ve 1 yüksek lisans mezunu ayrıca benim de kendimi eğitim anlamında geliştirmem konusunda çok özverili ve en büyük destekçimdir.
O zaman durum değişirİnan çok aşıklar. Herkesin gıptayla baktığı çift diyebilirim. Yorumun için teşekkür ederim.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ayy herkesin gönlüne göre versin inşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin, "davul bile dengi dengine" atasözünün anlamını para, mevki, makam olarak düşünen (!) aklı yok, fikri çok olanlara da, o denkliğin tam olarak ne anlama geldiğini öğrenmeyi nasip etsin.
Herkesin kişiliği başka tahammül sınırı başka.Simdi insanları tanımadan kim ne yorum yapabilir ki?Belli başlı şeyler vardır.Mesela iki meslekte bir yerde tempolu yerine göre uzun mesai saatleri isteyen ve kişisel sabır isteyen görevler.Zamanla birbirlerine Sevgi saygı başka sebepten bile azalsa bir de mesleklerin verdiği etkiyle kaos çıkabilir.Ama kafa zaten dolu olduğu için amannnn deyip çıkmaya da bilir.Bence zamana akışa bırakıp bunlara takılmadan olabilecek mutluluklarına odaklansinlar.Hanımlar merhabalar,
Çocukluk arkadaşım olan canım, ciğerim olan birisi için bu sitedeki ilk başlığımı açtım.
Başlıktanda anlayacağımız gibi arkadaşım şuan asistan ve cerrah olacak, sevgiliside polis memuru.
Yaklaşık 2 yıldır beraberler ve artık ciddi bir yola girmek istiyorlar. Ama arkadaşımın ailesi bu olaya biraz mesafeli ne yazık ki, sürekli bu işin olamayacaiımı söylüyorlar.
Kız zaten mesleki olarak yeterince streste birde bu durum eklenince iyice bunalıma giriyor.
Bende sürekli telkin ediyorum ama artık yetmiyor. Buna benzer bir durumu olan var mı, örnekleriniz mevcut mudur. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
E cevaplar zaten biliniyor kararlarını vermiş burda herkes yok olmaz dese o yine bildiğini okuyacak, Allah mutlu etsin.Yorum için teşekkürler.
Soruya gelecek olursamda dediğim gibi 2 yıldır beraberler ve neyin ne olduğunun farkındalar kendi aralarında da açık açık konuşmuşlar bu meslek durumlarını ve gelecekte nasıl bir hayatın onları bekliyor olacağını. Arkadaşım için o statü falan önemli değil. İşinde gücünde bir kız. Ama işte ailesi için malesef önemli. Onlara ne söyleyeceğini şaşırdı iyice. O nedenle sizlerden örnekler istiyorum açıkçası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?