Polis erkek, cerrah kadın evliliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E daha 3 ay olmuş, 3 ayda insan anca idrak eder evlendiğini. 3 ayda ne dünyevi kaygısı, önlerinde uzun yıllar var, içinde yaşadıkları dünyanın gerçeklerinden kaçabilmek için fazla uzun bir zaman bir ömür . Bir de neden insanlar dinden imandan baksın olaya , ne alaka yani? Konunuzun başında dinden imandan bir şey yoktu, bu da nerden çıktı şimdi? İman ölçer aletimiz yok, kimin inandığını ne kadar inandığını bilemiyoruz. Dindar çevreden gelen biri olarak diyorum ki o işler öyle olmuyor. İnsan çok yönlü bir varlık, bir dine ne kadar inansa da bütün davranışlarını o yönde ayarlamıyor. Din konusuna girersek çıkamayız neyse. Siz en az 1 yıl sonra bu konuyu bir daha güncelleyin.

Ben sadece onların hangi açıdan baktığını söylüyorum. Ve ailesinin vs. Baktığı açıyı dedim. Hepsi bu. Onların kaygısı farklı başka insanlarınki farklı. Hepsi bu.
Kimisi o açılardan kimisi başka açıdan.
Onların ne tür kaygı güttüğünü paylaşmak istedim sadece benim herhangi başka bir niyetim yoktu. Bu şekilde.
Bir yıl sonrasınıda, on yıl sonrasınıda hatta inşaAllah ömrüm yeterse 50 yıl sonrasınıda güncellicem. Onlarla da bağlantım kopmazsa.
Keşke diyorum açmasaydım konuyu. Kız duysa beni mafeder sanırım. Bu tarz paylaşımlarda bulunuyorum diye. Neyse artık hayırlısı olsun.

İnsanların hayatlarını haberleri olmadan herkese açık bir sitede niye afişe ettiniz?

İnanın bende bilmiyorum aşırı pişmanım. O ara buraya çokça takılıyordum. Bir bakmak istedim insanların örnekleri vs. var mı diye. Niye böyle ailesi falan ütopikleştiriyorki falan diye.
Neyse artık olan oldu. Umarım kara delikte kaybolur bu konu ve biter gider.

İsterlerse aşklarından ölecek durumda olsunlar bir süre sonra birbirlerini boğacak duruma gelecekler.. İkisinin de ayrı yoğun temposu olacak ve birbirinin işini ne olursa olsun anlamayacaklar..

İsterseniz konuyu kapattırın ..dert sizin bile değilken başkasının konusunu konuşmamızın çok bir anlamı yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…