- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Polisle evlenirdim de öğretmenle evlenmezdim asla. Not: kendim de öğretmenim
Doğuda 2 şark yapmalısınız biz 2003de Mardinden adanaya döndük ama 2 nci şark geldi bize 1 hafta oldu Diyarbakıra taşındım 17 yıldır adanada yaşıyordum bu 4ncü şehrimizBen ona sormuştum . İstediğin kadar kalabilir misin bir şehirde bizim meslekteki gibi dedim . O da evet sık sık yer değişikliğine gerek yok bizde de dedi
Artık kendi memleketi olmuyorArti olarak kendi memleketi büyükşehirse kendi memleketinde calisabiliyo onun disinda kendi memleketime atanamiyo diye biliyorum.
Hayır yok 17 yıldır adanadaydık emeklisine 6 yıl kalmış eşimin ve Diyarbakıra tayinimiz çıktı 1 hafta oldu taşınanalı, 2nci şarka gönderdilerBen hep burda kalmak istiyorum gibi bir durum yok yani öyle mi ?
Biz 17 yıl sonra adanadan Diyarbakıra 2nci şarka geldik ipka verdiğimiz halde çıktıYani dogu görevini cikardi mi aradan ama onlar donusumlu olarak bi bati bi dogu gidiyo benim yakinim 2. Şarki aradan çıkarmak icin bulundugu yerde kaldi. Ama ayni istekte bulunup cok alakasiz yerlere tayini cikanda olmuş. Ben en uzun 10 yil istanbul gibi yerlerde kaliniyo diye biliyorum. Siz yinede araştırın onun disinda farkli insanlara sorun bence
Konuştuğum kişi sanırım üniversite mezunu değil tam olarak soramadım da kendini kötü hissetmesin diye ama , öğretmenliği kazandığını ama gitmediğini söyledi
[/QUOTENevreste ben daha yeni öğrendim sendemi polis eşisin seni severek takip ediyorum oruç aylarında size 2nci şark geldimi bize geldi ben adanadaydım Diyarbakıra taşındım 1 hafta oldu 27 yıllık polis eşimMerhaba
Bende polis eşiyim
Karakter olarak herkesin yapısı farklı buna bir yorum yapamayız.Benim eşim iş yerinde olanları eve hiç taşımaz.Başına bir olay gelse birine anlatırken duyarım.
Aslında siz polis eşi olmaya hazır mısınız?Bence bunu sorgulayın.
İstediğiniz ilde yaşamak zor,tayinler sıkıntılı.Gerçi siz öğretmendiniz eş tayini olabilir.Fakat çok polis tanıdığım var.Farklı şehirlerde yaşamak zorunda olan.
Tayin başlı başına sıkıntı.
Özel günlerde tatil yok.Bayram bile olsa çalışmak zorunda.
Çocuğumun etkinliği var.İzin alsın mümkün değil.
Gece nöbeti var. Uykuyu seven bir adamsa gece işte gündüz uykuda
Benim eşim çok sevmiyor.O konuda problem hiç yaşamadık.
İşleri biraz stresli oluyor.İdare etmrk gerekebilir.
Bugün izin günü evde olur diyemiyoruz.Ek görev çıkabilir.
Mesleklerinden dolayı biraz pimpirikliler
Gözünüzü korkutmak istemem ama fedakarlık gereken bir meslek.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Fit dilek sen instagramda 2 kedisi olan dilekmisin acabaBenim bir danışanım vardı sevgilisi polis, bazen aralarında sorun olurdu ve şikayet et dediğimde kimi kime şikayet edeceğim herkes bir birini tutar birde öğrenir bana bişi yapar falan der korkardı, aldatıyordu ama kız korkudan ayrılamıyordu, en son ayrılmak istediğinde para bile istese veririm beni bıraksın yeterki diyordu, ama karakter meselesi, polis olmasını halkın refafına huzuruna karşı kullanmalı ama baya egosu vardı, kızın maaşına zam yapılacağını duyduğunda kıza yemekler bile yapardı sevindiğinden değişik biriydi. Herkes aynı olmaz tabi..
O öyle değil aslında şikayet etme hakkı var rahatsız ediyor desin beni polisin tayin yeri bile değişirBenim bir danışanım vardı sevgilisi polis, bazen aralarında sorun olurdu ve şikayet et dediğimde kimi kime şikayet edeceğim herkes bir birini tutar birde öğrenir bana bişi yapar falan der korkardı, aldatıyordu ama kız korkudan ayrılamıyordu, en son ayrılmak istediğinde para bile istese veririm beni bıraksın yeterki diyordu, ama karakter meselesi, polis olmasını halkın refafına huzuruna karşı kullanmalı ama baya egosu vardı, kızın maaşına zam yapılacağını duyduğunda kıza yemekler bile yapardı sevindiğinden değişik biriydi. Herkes aynı olmaz tabi..
Şimdiki polisleri biraz daha dikkatli seçiyorlar onlardada hava bol gerçektenHuyunu suyunu bilmem ama şu polislerde nur yüzlü oluyor sankidaha bitane çirkin polis görmedim. Bence evlen .kardesimde siyaset ve kamu Yönetimi okuyor ahh zmaaninda çok istemiştim polis olmasını sırf böyle biriyle evlensin diye oda aynı fikirdeydi benimle sonra fikri değişti herhal
Belkide bilmemki ben evliyim :) deneme şansım olmadi .aman olmasında zaten artıkŞimdiki polisleri biraz daha dikkatli seçiyorlar onlardada hava bol gerçekten
Çok mutlu oldum polis eşi olmana canım, bu sene 2003 den 2006ya kadar olanlara geldi biz 3 yıl kalmıştık Mardinde,sizin inşallah sayılır 2nci şark olarak benim eşimde 49 yaşında yinede geldi,büyük kızım gazinatepte üniversite okuyor küçük kız mezuna kaldı oda dershaneye gidecek ve 6ncı sınıf oğlum var onun için çok üzülmüştüm eğitim nasıl olacak diye, hiç beklemediğim anda çıktı tayin, inşallah size gelmez gelirsede Diyarbakır yazın buraya gelinDeniz ve Kum
Bende az önce sizin mesajı alıntılayacaktım
Evet bende polis eşiyim.
Eşim 25 yıllık polis emeklisi doldu.Ama çocuklar küçük memlekete geldik.Bir süre düşünmüyoruz.
Biz şarktan 2009 da çıktık.Sende bilirsin.
Hatta sizinde öyle olmuş.
2003 yılındaymış bu yıl şark sırası.
Eğer yılda 1 yıl ilerlerse bize sıra gelmez.
Ama eşim çifter atlatmaya başlamışlar dedi.Öyle olursa 2 yıl sonra falan sıra gelebilir.
Aslında biz Elazığ'da 9 yıl kaldık.Bir dönem o 2 şark sayılıyordu.
Yeni dönemde Elazığ dahil değil deniyormuşBiz 2 yıl olmadı memlekete geldik.Eşim 25 yıldır dışarıda.Çocukların okul vs...Artık sabit olmalı.
Ondan inşaallah çıkmaz diyorum.
52 yaşını doldurunca çıkmıyormuş.Eşim 48 olmak üzere4 yıl daha çıkmazsa kalırız belki
Hakkınızda hayırlısı
Benimki bayağı yaşlı, 49 yaşındaBelkide bilmemki ben evliyim :) deneme şansım olmadi .aman olmasında zaten artıko hevesleri gençlikte bıraktım içim yaşlandida biraz
Allah yardımcınız olsun canımÇok mutlu oldum polis eşi olmana canım, bu sene 2003 den 2006ya kadar olanlara geldi biz 3 yıl kalmıştık Mardinde,sizin inşallah sayılır 2nci şark olarak benim eşimde 49 yaşında yinede geldi,büyük kızım gazinatepte üniversite okuyor küçük kız mezuna kaldı oda dershaneye gidecek ve 6ncı sınıf oğlum var onun için çok üzülmüştüm eğitim nasıl olacak diye, hiç beklemediğim anda çıktı tayin, inşallah size gelmez gelirsede Diyarbakır yazın buraya gelin
Benimki bayağı yaşlı, 49 yaşında
Evet size o, yüzden gelmeyebilir,Allah yardımcınız olsun canım
O zaman seneye ya da sonraki yıl bize sıra gelir
52 öncesi gitmek mecburiymiş
Büyük konuşmayayım ama eşim bu sefer yalnız giderim diyor
Umarım gerek olmaz.
Siz Adana'da çok kalmışsınız.Bizim 2 yıl bile olmadı
Bak yine dellendim aklıma geldiMerhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?