- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Ay nasıl kalmaz ya aynı ülkede mi yaşıyoruz biz? Emekli albay iki tane teyzeyi arabayla ezip öldürmüş intihar ettiler arabanın üstüne üstüne geldiler diye ifade vermiş. Salmış hakim adamı bi gün bile yatmadan, savcının iddianamesinin reddine bakar ne masası. Az evvel okudum bunu ayrıca bin tane olay oluyo böyle.Bu verdiğiniz örnek bir gündelik işçiden de çıkıyor, bir mühendisten de gibi gibi...
Kimi kime şikayet edeceğim diye bişey yok. Tutup karakola şikayet ederse belki endişesinde haklı olabilir. O da belki. Ama savcılığa ispatıyla şikayet ettiğinde o evrak masada kalmaz.
Birini tanidiktan sonra evlenmek amaç olmalı.evlenmek kişiden bağımsız bir amaç haline gelince seçimler yanlış olabiliyor.benim amacim evlenmek deyip kişilerin başta ufak tefek kusurları görmezden gelinebilir.sonra göze batar dağ gibi büyür bu başta görmezden gelinenler.sahis mafya babası,hırsız,katil,kötü aliskanliklari karanlık isleri olan biri olsa baştan konuşma denirdi.bunun dışında işi saglam olan biri için baştan konuşma denmez:önce tanı denir.Evlenme amacıyla görüştüğüm için böyle bir sormuştum baştan mı konuşmasam diye
Bende polis esiyim tavsiye etmem canımMerhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Yani şöylr rğer sosyal hayatta çok aktifseniz siizn için zor olabilir polislerimizin çok soyalmjayayı olmuyor maalesef öğretmenlerin uarım günü boş tek sıktı zamanı olmafığı için siiznle çok vakit geçiremicek, göreve gidince yolunu bekleyeceksinşz rabbim bütğn emniyet gücümüzü korusun bizler için çalışıyorlar fakat birfe böyle bir gerçek varMerhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Neden zor olsun ki beraber devriye mi atacaksınız ? Her mesleğin zorluğu olur(bakın mesleğin diyorum) stresli bir iş sonuçta Allah yardımcıları olsun . Sadece Emniyet personeli o zorluğu yaşar sizlik bir şey yok .Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
En büyük sorun bu işte.. Eğitimini doğru düzgün almamış saçma sapan bölüm mezunlarını gel seni polis yapalım diye alıp beline silah veriyorlar. Bunlarda en büyük benim diye geziniyor. Ben aynı ortamda bulunmamaya çalışmakla birlikte eğer denk gelirse bozarım:)Eğer yeni nesil polislerdense biraz egoist oluyorlar. Kardeşimin eşi de polis. Sanki tüm asayiş ondan sorumlu gibi davranıyor, her ortamda övünerek konuşmalar falan. Yani bi değişik oluyorlar.
Herkes bir değildir ki. Burda herkes farklı şeyler söyler. Kendin yaşa gör olc tartMerhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Eski sevgilim polisti inanılmaz herşeyin em kötüsü düşünür kıskanötı ıraya gitme buraya gitme sanki ülkemiz savaşta bu da ordunun başında gibi hergün davranırdı. Bi öğrendim akşama okey oynuyorlarmış biraz egoist oluyor erken yaşta çebğne 3 kuruş para girince ayrıldım sonra dayanamayıpMerhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Polis asker bizim için kıymetli ancak polisle evlilik asla tavsiye etmem askerde aynı şekilde çünkü meslek yıpratıcı illa psikolojileri bozuluyor.Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Pomemle polis olmamış ama. Polis meslek yüksekokuldan mezunPOMEM ile polis olanlarin çoğu sonradan görme oluyorlar ..ihhhh evlenilmez..ogretmensin kendine bir öğretmen bul .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?