- 27 Ağustos 2012
- 512
- 816
- 303
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Büyük aşk yoksa kaçMerhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Evet mesleğinin zorlukları var maalesef ama sevince o zorlukları birlikte üstleniyorsunuz . Yeri geliyor plan yapamıyorsunuz çünkü işi var belli bir saatleri zamanları yok öğretmen gibi 2 ay tatili yok . Ama sevince anlayışlı da olunuyor . Güzel tarafları da var polis eşi olmanın o güzellikleri daha çok göz önüne alırsanız daha iyi bir ilişki yaşayabilirsiniz . En azından kaldırım mühendisi olup sabah akşam evde oturan kadın eline bakan kocadan iyidirEvet çok haklısınız. Benim eski nişanlım öğretmendi de ne oldu , karaktersizin önde gideni çıktı . Ama tekrardan farklı sorunlarla baş etmek istemiyorum , daha emin adımlarla yürümek istiyorum . Mesleğine hiç takılmadan tanımaya mı çalışsam yoksa zor meslek diye baştan mı hayır desem çok kararsız kaldım . O yüzden ikinci bir şana verip tekrar bir görüşme kararı aldım
Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz
Şimdi nasıl kardeşiniz memnun muKardeşim öğretmen eşi polis evlendiler. Ben polis asker istemiyorum öğretmen istiyorum dedi gitti polisle evlendi
Neden pekiPolisle evlenirdim de öğretmenle evlenmezdim asla. Not: kendim de öğretmenim
Ben ikisiyle de evlenmezdimPolisle evlenirdim de öğretmenle evlenmezdim asla. Not: kendim de öğretmenim
Ben de bir polis eşi olarak harfiyen size katılıyorum. Mesleki zorluk olarak çalıştığı birimlede alakalı. Biz şu an Güneydoğu'dayız ve eşimi pek göremiyoruz.Merhaba
Bende polis eşiyim
Karakter olarak herkesin yapısı farklı buna bir yorum yapamayız.Benim eşim iş yerinde olanları eve hiç taşımaz.Başına bir olay gelse birine anlatırken duyarım.
Aslında siz polis eşi olmaya hazır mısınız?Bence bunu sorgulayın.
İstediğiniz ilde yaşamak zor,tayinler sıkıntılı.Gerçi siz öğretmendiniz eş tayini olabilir.Fakat çok polis tanıdığım var.Farklı şehirlerde yaşamak zorunda olan.
Tayin başlı başına sıkıntı.
Özel günlerde tatil yok.Bayram bile olsa çalışmak zorunda.
Çocuğumun etkinliği var.İzin alsın mümkün değil.
Gece nöbeti var. Uykuyu seven bir adamsa gece işte gündüz uykuda
Benim eşim çok sevmiyor.O konuda problem hiç yaşamadık.
İşleri biraz stresli oluyor.İdare etmrk gerekebilir.
Bugün izin günü evde olur diyemiyoruz.Ek görev çıkabilir.
Mesleklerinden dolayı biraz pimpirikliler
Gözünüzü korkutmak istemem ama fedakarlık gereken bir meslek.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Polisle evlenmezdim çünkü çok stresli bir meslek, kadın hep idare eden taraf olmak zorunda kalıyor. Bana pek uymaz. Erkek meslektaşlarımın içindeyse daha boş muhabbet yapmayanına, 3 kuruş fazla ek ders için kırk takla atmayanina denk gelmedim, istisnalar vardır belki :) ha tabii mantık evliliği yapacaksam bunlar geçerli. Adama kalbim attıysa, gönlüme hitap ediyorsa da mesleğini pek umursayacagimi sanmıyorum.Neden peki
Bu arada başta polisle evlenirdim demiştim.ama sonra düşününce vazcaydim diğer mesajımdan anlaşılabileceği gibi :)Neden peki
Ben de düşününce vazcaydim polisle evlenmektenBen ikisiyle de evlenmezdim
Eşi değil ama çocuğuyum, her bayram her yılbaşı nöbetleri olur, izinleri zaten klasik devlet memuru gibi, ruh sağlığında sorun yoksa evlenilir neden evlenilmesin. Onun da senin gibi doğu görevi var. İşleri kokay değil ama yaşanmaz da değiller. Asker gibi yurt dışı gmrevi de olmuyor büyğk çoğunluğununMerhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?