popo estetiği yaptıracağım yaptıranların görüş istiyorum

kilo alsam alamiyorum ne kotu is ya ( protezler neden pahali ((( yaptirmal istiyorum kucuck kaldi popom

kilo alsam alamiyorum ne kotu is ya ( protezler neden pahali ((( yaptirmal istiyorum kucuck kaldi popom
canım kılo alsan bıle yan sımıtlerden ve bel bolgenden almalısın ama genel olarak zayfsan takma bence vucudunu sevmeye calsı sonucta fazlalılıgın olması daha kotu orantılı bı zayflık her zaman ıyıdr

Günde 50-100 squat yapın 1-2 ay kadar sonra etkisini göstermeye başlar. Bakın poponuz nasıl dolgunlaşıp, dikleşiyor.

Zayıf olanlar kilo alıp o yağları popoya ekletmek yerine, günlük aldığınız proteini artırıp spor yapın. Squat olmazsa olmaz. Böylece popoda biriken lömpür lömpür yağ değil, kas olur. Daha sıkı durur.

İlerde o enjekte edilen yağları vücut parçaladığında, şekil deforme olduğunda çok daha kötü görünecek. Bıçak altına yattığınızla kalırsınız, verdiğiniz paralara da yazık olur.

Hareket bu. Kolay gelsin.

2 gün önce meme protezi ameliyatı oldum 400 cc orantıyı bozdum popom küçük geliyor gözüme iyice uf kendimle oynadıkça oynuyorum ya

iyileşme süresinden bahseder misin biraz? üzerine nasıl oturdun mesela? kaç güne normal hayatına döndün? morarma, çöküntü oldu mu? ne zamana kadar erime olur, % kaçı kalıcı olur? ücreti neydi vs? S sesimiduyun

Selamlar iyilesme sureci soyle ilk 48 saat cok acili ozellikle yatarken kalkarken zaten agryan yer dolgu olan diil liposuction yapilan bolgeler karin sirt bel falan prs gunu ameliyati olup pzr ise dondum ama uzerine otrunca acimiyo amacyagla

Selamlar iyilesme sureci soyle ilk 48 saat cok acili ozellikle yatarken kalkarken zaten agryan yer dolgu olan diil liposuction yapilan bolgeler karin sirt bel falan prs gunu ameliyati olup pzr ise dondum ama uzerine otrunca acimiyo amacyagla
Ama yaglarin erimemesi icin ilk bir hafta uzerine en azindan yastikla oturmak lazim sert zemin olmamali agrilar tamamen 2. Haftadan itibaren morluklar da 1 aya kadar geciyi odem de 1 2 ayi buluyo atilmasi popoya enjekte edilen yag in eryen kismi ilk bir ayda eryomus gerisi kalici oluyo bende cok erime olmadi 1 ay oldu cunku aneliyatim yuzde 20 erime olmustr tabii ama bel oyuntusu da ciktgi icin zaten popo daha da guzel duruyo cokme olmadi cunku 1 ay boyunca o dapdar korseyi gydim 24 saat bol su ictim inanin cok mutluyum su an vucudumu cok begeniyorum kum saati gibi bir goruntu ye ulastim sayilir zaten goguskerim buyuktu belimde 5 cm inceldi ameliyat ucreti 5000 tl ama herkurusuna degdigini dusunuyorum ki 8 bin e yaoan doktorlarda var ben 1 ay boyunca en az 5 dokroktorka gorstuk yuzyuze tlfda gorustukletimi saymiyorum bile:)) yani bayagi bilinclendim bi suru yurt disi kaynakli tip makaleleri okudum ince eleyip sik dokudum yani umarim

Faydali olmusumdur ve insallah ilerde bi risk yasamam cokme dalgalanma gibi ama doktorum super ve isin ehl

bilgi için teşekkürler. şimdi oturdugunda bi sıkıntı yok dimi? yani seni rahatsız eden bi his. ya da sert dokundugunda acı duyma? doktorun kimdi?

aklıma geldikçe soruyorum kusura bakma :) operasyon kaç saat sürdü, hastanede kaldın mı? bi de ben masa başı işte çalısıyorum ameliyat olduktan hemen sonra uzun sure uzerine oturuluyor mu? S sesimiduyun

aklıma geldikçe soruyorum kusura bakma :) operasyon kaç saat sürdü, hastanede kaldın mı? bi de ben masa başı işte çalısıyorum ameliyat olduktan hemen sonra uzun sure uzerine oturuluyor mu? S sesimiduyun
amelıyat yaklasık 2 saat surdu ve bır gece hastanede kaldım oturma konusunu tam bılmıyorum ama ılk 2 hafta cok oturmamak lazım saatlerce 1 hafta ızın alın bence

mrb bende estetik yaptırcam belim çok kalın ve popom çok küçük ama ameliyat nyaptıran kişiyle bire bir telefonda görüşüp daha rahat olmak istiyorum çünkü tereddütlerim var. sizden ricam sizinle görüşmek mümkünmü

SelaMlar numaranizi yazin arayayim sizi

Bende bu operasyonları olmak istiyorum acaba liposuction ve popo hepsi mi 5000 tuttu bana Yaşadığım Şehirde sadece liposuction için bu fiyatı verdiler de bende 162 boyum 61 kiloyum ama tam da Dediğiniz gibi tamamen bel ve yanlarda sorunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…