canım kılo alsan bıle yan sımıtlerden ve bel bolgenden almalısın ama genel olarak zayfsan takma bence vucudunu sevmeye calsı sonucta fazlalılıgın olması daha kotu orantılı bı zayflık her zaman ıyıdrkilo alsam alamiyorum ne kotu is ya( protezler neden pahali ((( yaptirmal istiyorum kucuck kaldi popom
2 gün önce meme protezi ameliyatı oldum 400 cc orantıyı bozdum popom küçük geliyor gözüme iyice uf kendimle oynadıkça oynuyorum yacanım kılo alsan bıle yan sımıtlerden ve bel bolgenden almalısın ama genel olarak zayfsan takma bence vucudunu sevmeye calsı sonucta fazlalılıgın olması daha kotu orantılı bı zayflık her zaman ıyıdr
hayrlı olsun cnm su squatı dene olmazsa:)2 gün önce meme protezi ameliyatı oldum 400 cc orantıyı bozdum popom küçük geliyor gözüme iyice uf kendimle oynadıkça oynuyorum ya
iyileşme süresinden bahseder misin biraz? üzerine nasıl oturdun mesela? kaç güne normal hayatına döndün? morarma, çöküntü oldu mu? ne zamana kadar erime olur, % kaçı kalıcı olur? ücreti neydi vs? S sesimiduyun
Selamlar iyilesme sureci soyle ilk 48 saat cok acili ozellikle yatarken kalkarken zaten agryan yer dolgu olan diil liposuction yapilan bolgeler karin sirt bel falan prs gunu ameliyati olup pzr ise dondum ama uzerine otrunca acimiyo amacyaglaiyileşme süresinden bahseder misin biraz? üzerine nasıl oturdun mesela? kaç güne normal hayatına döndün? morarma, çöküntü oldu mu? ne zamana kadar erime olur, % kaçı kalıcı olur? ücreti neydi vs? S sesimiduyun
Ama yaglarin erimemesi icin ilk bir hafta uzerine en azindan yastikla oturmak lazim sert zemin olmamali agrilar tamamen 2. Haftadan itibaren morluklar da 1 aya kadar geciyi odem de 1 2 ayi buluyo atilmasi popoya enjekte edilen yag in eryen kismi ilk bir ayda eryomus gerisi kalici oluyo bende cok erime olmadi 1 ay oldu cunku aneliyatim yuzde 20 erime olmustr tabii ama bel oyuntusu da ciktgi icin zaten popo daha da guzel duruyo cokme olmadi cunku 1 ay boyunca o dapdar korseyi gydim 24 saat bol su ictim inanin cok mutluyum su an vucudumu cok begeniyorum kum saati gibi bir goruntu ye ulastim sayilir zaten goguskerim buyuktu belimde 5 cm inceldi ameliyat ucreti 5000 tl ama herkurusuna degdigini dusunuyorum ki 8 bin e yaoan doktorlarda var ben 1 ay boyunca en az 5 dokroktorka gorstuk yuzyuze tlfda gorustukletimi saymiyorum bile:)) yani bayagi bilinclendim bi suru yurt disi kaynakli tip makaleleri okudum ince eleyip sik dokudum yani umarimSelamlar iyilesme sureci soyle ilk 48 saat cok acili ozellikle yatarken kalkarken zaten agryan yer dolgu olan diil liposuction yapilan bolgeler karin sirt bel falan prs gunu ameliyati olup pzr ise dondum ama uzerine otrunca acimiyo amacyagla
Faydali olmusumdur ve insallah ilerde bi risk yasamam cokme dalgalanma gibi ama doktorum super ve isin ehlAma yaglarin erimemesi icin ilk bir hafta uzerine en azindan yastikla oturmak lazim sert zemin olmamali agrilar tamamen 2. Haftadan itibaren morluklar da 1 aya kadar geciyi odem de 1 2 ayi buluyo atilmasi popoya enjekte edilen yag in eryen kismi ilk bir ayda eryomus gerisi kalici oluyo bende cok erime olmadi 1 ay oldu cunku aneliyatim yuzde 20 erime olmustr tabii ama bel oyuntusu da ciktgi icin zaten popo daha da guzel duruyo cokme olmadi cunku 1 ay boyunca o dapdar korseyi gydim 24 saat bol su ictim inanin cok mutluyum su an vucudumu cok begeniyorum kum saati gibi bir goruntu ye ulastim sayilir zaten goguskerim buyuktu belimde 5 cm inceldi ameliyat ucreti 5000 tl ama herkurusuna degdigini dusunuyorum ki 8 bin e yaoan doktorlarda var ben 1 ay boyunca en az 5 dokroktorka gorstuk yuzyuze tlfda gorustukletimi saymiyorum bile:)) yani bayagi bilinclendim bi suru yurt disi kaynakli tip makaleleri okudum ince eleyip sik dokudum yani umarim
hersey yolunda hıcbı sorun yok:)) doktorum etılerde ılkay huthut unlu zaten tv programlarına falan da cıkıyorbilgi için teşekkürler. şimdi oturdugunda bi sıkıntı yok dimi? yani seni rahatsız eden bi his. ya da sert dokundugunda acı duyma? doktorun kimdi?
amelıyat yaklasık 2 saat surdu ve bır gece hastanede kaldım oturma konusunu tam bılmıyorum ama ılk 2 hafta cok oturmamak lazım saatlerce 1 hafta ızın alın benceaklıma geldikçe soruyorum kusura bakma :) operasyon kaç saat sürdü, hastanede kaldın mı? bi de ben masa başı işte çalısıyorum ameliyat olduktan hemen sonra uzun sure uzerine oturuluyor mu? S sesimiduyun
SelaMlar numaranizi yazin arayayim sizimrb bende estetik yaptırcam belim çok kalın ve popom çok küçük ama ameliyat nyaptıran kişiyle bire bir telefonda görüşüp daha rahat olmak istiyorum çünkü tereddütlerim var. sizden ricam sizinle görüşmek mümkünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?