popo estetiği yaptıracağım yaptıranların görüş istiyorum

Merhaba, Ben olali 3-4 yil oldu. Sayfamda sureci detayli anlattim bakabilirsiniz:)

Kaç kilo ile yapıldı boy ne kadar ben şuan başka islemler ile halletmeye çalışıyorum bakalım olmazsa BBL için tekrar bı goruscem sonrasında sarkma olurmu lipo yapılan yerlerde oda kafamı karistiriyor
Peki menunmusunuz
şu an 16.günümdeyim 10.günden sonra normal hayata dönüyorsun ama bu sıcakta korse inanılmaz kötü bir de dr korse içine sünger koyduruyor o bu sıcakta daha da fena ..bugüne kadar herşey yolunda idi ince bel kum saati vücut ...yalnız bugun dağ kalçamda selilt bini çukurluklar oluştu masaj yapıyorum orantı yok yani bilmiyorum bekleyip görücez

İns gecer güzel bi vücutla memnunolursunuz :)) ilerleyen süreçleri paylaşmak isterseniz çok memnun olurum

Birde yuzumuze yaptirdigimiz gibi igne ile dolgu yapan doktorlar var popoya bu konuda bilgisi olan varmi acaba

Bende bbl oldum. 45 gün falan oldu .. bacaklarımda ve popomda inanılmaz selilüt var. Doktoruma söyledim dört ayı bekle dediler.. sizde düzülme oldumu.. aklımı kaçıracamw az kaldı.. hiç geçecek gibide durmuyorlar..

Ah ah umarım sadece selülite yanarsın.. 5. aydayım. Keşke tek sorunum ve endişem vücudumdaki selülit olsaydı...

Ah ah umarım sadece selülite yanarsın.. 5. aydayım. Keşke tek sorunum ve endişem vücudumdaki selülit olsaydı...
Sizde ne gibi problemler oluştu İyice korkmaya başladım.. yazarsanız çok sevinirim

Merhabalar
Bende 4 ay önce karnımdan yağ aldırıp popoya enjekte ettirdim lakin şuan olan yağın hepsi eridi baya
Hani kalmıyor %60 I gider denmişti
Şuan hepsi eridi bilginiz olsun

Ben yap enjeksyonu yaptırdım popoma
Ama en mantıklısı protez hem de dimdik harika olur
Karnımdan hap aldırıp popoma koydurdum ama bşr ay sonra hepsi eridi
İnan ki yap çözüm değil hatta daha kötü oluyor sonradan
İz kalmadı cabası
Bu arada combine oldum göğüs de dahil olmak üzere

Karın germe 360 derece kuşak ameliyatım popo kaldırma

Merhaba şuan nasılsınız süreciniz nasıl ilerliyor geçti mi izleriniz poponuzda çökme vs oldu mu ? Bende nisan ayında olacağım bu yazılar çok aklımı karıştırdı of

Ay süper çok sevindim okuduğum yazılarda çöküntüler olduğu yazıyordu tabi doktordan doktora değişiyordur da bu nebze içimi rahatlattı. Ben opt dr Koray kır a olacağım inşallah bende sizin kadar memnun kalırım

Geçmiş olsun, yalnız bilmeniz gereken bir şey var, benim dolgu yada yağ değil, kendi dokum karnımdan çıkan

Onu ilk defa duyuyorum vücudunuzdaki yağları enjekte etmediler mi ? Ne demek doku anlatabilirmisiniz rica etsem
Karnımda ki sarkık derinin içindeki dokuyu yerleştirdi, tam olarak tekniği bilmiyorum ama erime çökme olmadı hatta aşağı doğru inecek dedi, neyse ki fazla inmedi, güzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…