Merhaba, Ben olali 3-4 yil oldu. Sayfamda sureci detayli anlattim bakabilirsiniz:)Merhabalar umarım iyisinizdir.. popo büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum süreç nasıldı çok ağrılı bi ameliyat mıdır? İyileşme süreci nasıl? Sonuç değer mi? Cevaplarsanız çok nemnun olurum çok teşekkür ederim
Kaç kilo ile yapıldı boy ne kadar ben şuan başka islemler ile halletmeye çalışıyorum bakalım olmazsa BBL için tekrar bı goruscem sonrasında sarkma olurmu lipo yapılan yerlerde oda kafamı karistiriyor
şu an 16.günümdeyim 10.günden sonra normal hayata dönüyorsun ama bu sıcakta korse inanılmaz kötü bir de dr korse içine sünger koyduruyor o bu sıcakta daha da fena ..bugüne kadar herşey yolunda idi ince bel kum saati vücut ...yalnız bugun dağ kalçamda selilt bini çukurluklar oluştu masaj yapıyorum orantı yok yani bilmiyorum bekleyip görücezPeki menunmusunuz
İns gecer güzel bi vücutla memnunolursunuz :)) ilerleyen süreçleri paylaşmak isterseniz çok memnun olurumşu an 16.günümdeyim 10.günden sonra normal hayata dönüyorsun ama bu sıcakta korse inanılmaz kötü bir de dr korse içine sünger koyduruyor o bu sıcakta daha da fena ..bugüne kadar herşey yolunda idi ince bel kum saati vücut ...yalnız bugun dağ kalçamda selilt bini çukurluklar oluştu masaj yapıyorum orantı yok yani bilmiyorum bekleyip görücez
Bende bbl oldum. 45 gün falan oldu .. bacaklarımda ve popomda inanılmaz selilüt var. Doktoruma söyledim dört ayı bekle dediler.. sizde düzülme oldumu.. aklımı kaçıracamw az kaldı.. hiç geçecek gibide durmuyorlar..şu an 16.günümdeyim 10.günden sonra normal hayata dönüyorsun ama bu sıcakta korse inanılmaz kötü bir de dr korse içine sünger koyduruyor o bu sıcakta daha da fena ..bugüne kadar herşey yolunda idi ince bel kum saati vücut ...yalnız bugun dağ kalçamda selilt bini çukurluklar oluştu masaj yapıyorum orantı yok yani bilmiyorum bekleyip görücez
Ah ahBende bbl oldum. 45 gün falan oldu .. bacaklarımda ve popomda inanılmaz selilüt var. Doktoruma söyledim dört ayı bekle dediler.. sizde düzülme oldumu.. aklımı kaçıracamw az kaldı.. hiç geçecek gibide durmuyorlar..
Ah ahumarım sadece selülite yanarsın.. 5. aydayım. Keşke tek sorunum ve endişem vücudumdaki selülit olsaydı...
Ne gibisin yani sizde nasıl problemler oluştu yazarsanız sevinirim
Sizde ne gibi problemler oluştuAh ahumarım sadece selülite yanarsın.. 5. aydayım. Keşke tek sorunum ve endişem vücudumdaki selülit olsaydı...
Ben yap enjeksyonu yaptırdım popomapopom dümdüz basenlerim var basenlerimdeki yağları liposakşınla popoma yaptıracağım yaptıran var mı? yağ alınan yerlerde yanık gibi izler kalıyor diye duydum doğrumu? popom yuvarlak ve düzgün olur mu? cevaplarınızı bekliyorum
Hiçbir sorun olmadı, çok memnunum, aynı doktora uyluk germe ameliyatı için gidiyoruz 4 Mart'taMerhaba şuan nasılsınız süreciniz nasıl ilerliyor geçti mi izleriniz poponuzda çökme vs oldu mu ? Bende nisan ayında olacağım bu yazılar çok aklımı karıştırdı of
Geçmiş olsun, yalnız bilmeniz gereken bir şey var, benim dolgu yada yağ değil, kendi dokum karnımdan çıkanAy süper çok sevindim okuduğum yazılarda çöküntüler olduğu yazıyordu tabi doktordan doktora değişiyordur da bu nebze içimi rahatlattı. Ben opt dr Koray kır a olacağım inşallah bende sizin kadar memnun kalırım
Onu ilk defa duyuyorum vücudunuzdaki yağları enjekte etmediler mi ? Ne demek doku anlatabilirmisiniz rica etsemGeçmiş olsun, yalnız bilmeniz gereken bir şey var, benim dolgu yada yağ değil, kendi dokum karnımdan çıkan
Karnımda ki sarkık derinin içindeki dokuyu yerleştirdi, tam olarak tekniği bilmiyorum ama erime çökme olmadı hatta aşağı doğru inecek dedi, neyse ki fazla inmedi, güzel duruyorOnu ilk defa duyuyorum vücudunuzdaki yağları enjekte etmediler mi ? Ne demek doku anlatabilirmisiniz rica etsem
Çok teşekkür ederimAnladım. Teşekkür ederim ,sizin adınıza da çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?