Merhaba. Ferruh hocaya sırttan yağ aldırıp popoyu biçimlendirmek için popoya koydurucam. Görüşmemi yaptım. Kök hücreden zengin yağ nakli yaptığını söyledi. Böylece erime çok daha az oluyormuş.
wllmut bir sorun yaşadın mı şimdiye kadar protezde.bir de ömür boyu mu kalıyor popo silikonları ve doktorun kim? acil yardımına ihtiyacım var :)Bende yaptirdim dumduz popom vardi hatta hic popom yoktu 480cc kas ustu protez takti doktorum sonuc EF-SA-NE! :))
Ortalama soylesen oda olurİlgili ve güler yüzlü bir hoca. Ücretsiz muayne ediyor ve tüm sorulara güzelce cevap veriyor. Bir iki ufak tefek işlem daha yaptırmayı düşündüğüm için ona göre fiyat verdi o yüzden fiyatla ilgili net bir şey söyleyemiyeceğim.
Slm bemde istiyorum popom 30 kilo verdiğim için sarkmış hamur gibi ve sallanıyo afım atınca çok ihtiyacım var,5 ay önce meme büyütme oldum çok memnunum şimdi sıra popo daselam kızlar,
bende popoya yaağ enjeksiyonu ile ilgili yaklaşık 6 aydır araştırma yapıyorum :) tabi kimse bu konuyu paylaşmıyor. biraz zor oldu ama sonunda ameliyat oldum. 28 ocak ta ameliyatım oldu. 2-3 gün biraz zor geçti. yatmakta oturmakta zorluk çektim ama sonuç çok başarılı. bu ameliyatı olmanız için biraz kilolu olmanız lazım. benden 3 kilo ya yakın yağ alındı. bunun 1 kg popoya enjekte edildi. konuyla ilgili bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. çünkü bende ameliyat olmadan çok yaptıran araştırdım bulamadım(
Ne kadar ödedin canımMerhaba. Ferruh hocaya sırttan yağ aldırıp popoyu biçimlendirmek için popoya koydurucam. Görüşmemi yaptım. Kök hücreden zengin yağ nakli yaptığını söyledi. Böylece erime çok daha az oluyormuş.
Kuyruk sokumu nasıl şekillendirildi biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz?Nerde yaptrdnz lipo arti yag enjeksyonumu arkadaslar ben 2. Turumu yaptrdim hemde son cikan vaser hi def cihazi ile bu liposuctionda son teknoloji yaglar alinirken deri sikilastriliyo 3 kilo alinda yarisi popoya enjekte edildi kuyruk sokumu sekillendrildi kivrimlar ortaya cikarildi yani diktor cok onemli ayni heykel gibi sekil verdi vucuduma sonuc yine cok basarili
Merhaba inanin bilmiyorum oyukluk ve belirginlik verildi sanirim catal kismina :))Kuyruk sokumu nasıl şekillendirildi biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz?
merhaba bende düsünuyorum on bilgi icin tesimlerinizi gorebilirmiyim mümkunse izlemeye alirmısiniz sevgilerMerhaba arkadaslar. Ben ameliyatimi gerceklestirdim iki ay once hersey yolunda. Ameliyatla ilgili cok detayli bir yazi yazdim ve album olusturdum. Profil sayfamdan ulasabilirsiniz. Sorusu olan arkadaslar direk msjda atabilirsiniz. Iyi gunler herkese!
Yağ enjeksiyonı eridi mi acaba. Neden mutlu değilsinDaha önce yağ enjeksiyonu yaptıran birisi olarak tavsiye etmiyorum; etkili bir yöntem değil, keşke silikon taktırsaydım, cesaret edemedim, silikonla da popodan iğne bile yaptıramıyorsunuz
Bir kısmı tabiki eriyor, bir de popo alanı geniş olduğu için yağ enjeksiyonu yaptıracak olanların kilolu olması lazım ki yeteri kadar yağ alınabilsin, ben normal kilolu bir kadınım.Yağ enjeksiyonı eridi mi acaba. Neden mutlu değilsin
Merhaba bende patartesi amaliyatimi olaxagim nasil bir sürec gecirdin ve erime oldumu resimlerini görebilirmiyimMerhaba arkadaslar. Ben ameliyatimi gerceklestirdim iki ay once hersey yolunda. Ameliyatla ilgili cok detayli bir yazi yazdim ve album olusturdum. Profil sayfamdan ulasabilirsiniz. Sorusu olan arkadaslar direk msjda atabilirsiniz. Iyi gunler herkese!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?