popo estetiği yaptıracağım yaptıranların görüş istiyorum

peki nasil bir izlenim aldiniz kendisinden? size asagi yukari bir fiyat verdimi doktorunuz? Tesekkurler:)

İlgili ve güler yüzlü bir hoca. Ücretsiz muayne ediyor ve tüm sorulara güzelce cevap veriyor. Bir iki ufak tefek işlem daha yaptırmayı düşündüğüm için ona göre fiyat verdi o yüzden fiyatla ilgili net bir şey söyleyemiyeceğim.

Bende yaptirdim dumduz popom vardi hatta hic popom yoktu 480cc kas ustu protez takti doktorum sonuc EF-SA-NE! :))
wllmut bir sorun yaşadın mı şimdiye kadar protezde.bir de ömür boyu mu kalıyor popo silikonları ve doktorun kim? acil yardımına ihtiyacım var :)

Protez bi sure sonra kayiyor diyorlar,birde ignne yapilamiyormus..kayma olunca berbat bi goruntu oluyor

Ortalama soylesen oda olur

Slm bemde istiyorum popom 30 kilo verdiğim için sarkmış hamur gibi ve sallanıyo afım atınca çok ihtiyacım var,5 ay önce meme büyütme oldum çok memnunum şimdi sıra popo da popo kaldırma ve yağ alfırmalmistiyorım ne kadara oldunız doktorunuz kim

popodiklestirme diye site buldum artık ne kadar doğru ise :)

Merhaba arkadaslar. Ben ameliyatimi gerceklestirdim iki ay once hersey yolunda. Ameliyatla ilgili cok detayli bir yazi yazdim ve album olusturdum. Profil sayfamdan ulasabilirsiniz. Sorusu olan arkadaslar direk msjda atabilirsiniz. Iyi gunler herkese!

Kuyruk sokumu nasıl şekillendirildi biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz?

Merhaba arkadaslar. Ben ameliyatimi gerceklestirdim iki ay once hersey yolunda. Ameliyatla ilgili cok detayli bir yazi yazdim ve album olusturdum. Profil sayfamdan ulasabilirsiniz. Sorusu olan arkadaslar direk msjda atabilirsiniz. Iyi gunler herkese!
merhaba bende düsünuyorum on bilgi icin tesimlerinizi gorebilirmiyim mümkunse izlemeye alirmısiniz sevgiler

Daha önce yağ enjeksiyonu yaptıran birisi olarak tavsiye etmiyorum; etkili bir yöntem değil, keşke silikon taktırsaydım, cesaret edemedim, silikonla da popodan iğne bile yaptıramıyorsunuz

Merhaba bende patartesi amaliyatimi olaxagim nasil bir sürec gecirdin ve erime oldumu resimlerini görebilirmiyim

Merhaba yag enjeksoyonu yaptiracagim bende eridi mi acaba sizlerin yillar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…