popo estetiği yaptıracağım yaptıranların görüş istiyorum

kızlar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam. Ben bu ameliyatları yakın bi zaman da olucam. El sıkıştık ama corona virüsten dolayı erteledik. Lipocution yapılıcak komple bacak belden ve alınan yağlar popoya enjekte edilecek. Gelişmeleri olduktan sonra yazıcam hatta Konu başlığı açıp resimli de yardımcı olmaya çalışıcam. Bende çok araştırdım ama deneyimli birinden faydalanamadım umarım ben size yardımcı olabilirim.

Ben simdiye kadar iki defa yaptirdim yag enjectionu memnunum fakat izler kaliyor zamanla azaliyor izler ama kaliyor yani

Kuzum alınan yağlardan sonra gözle görülür incelme çok oluyor mu ?

Canım çukur oluştumj, bende korsenjn izleri bile belli yani, yağ alınan yerler dengesiz duruyor, cökuk cökuk duruyor, sende nasil

Merhaba arkadaslar. Ben ameliyatimi gerceklestirdim iki ay once hersey yolunda. Ameliyatla ilgili cok detayli bir yazi yazdim ve album olusturdum. Profil sayfamdan ulasabilirsiniz. Sorusu olan arkadaslar direk msjda atabilirsiniz. Iyi gunler herkese!
Merhabalar umarım iyisinizdir.. popo büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum süreç nasıldı çok ağrılı bi ameliyat mıdır? İyileşme süreci nasıl? Sonuç değer mi? Cevaplarsanız çok nemnun olurum çok teşekkür ederim

Ben de perşembe oldum bugün üçüncü günüm çok zor hala direnlerim var trenler pazartesi çıkacakmış ama çok zor bir şeymiş

popoya yağ enjekte edildiğinde kilo verildiğinde erime oldumu sizlerde ?
ve selülit oluşu nasıl arttımı?

Ben de perşembe oldum bugün üçüncü günüm çok zor hala direnlerim var trenler pazartesi çıkacakmış ama çok zor bir şeymiş
merhaba geçmil olsun öncelikle .. tam olarak ne işlme yapıldı size ben 1 y sonra düşünüyorum araştırma içerisindeyim

pop-up var bazı güzellik merkezlerinde 30 dk takılyor popoya squat yaptırıyor bakalım ben bi öncelikle onu deneyeyim diyorum. çünkü ben bu hafta ünlü bi doktora gittim bbl için yeterli yağım olmadığını söyledi aletli plates tavsiye etti. başkaları yapar mı yapar dedi para almak için pişman olursun dedi vucudunda sarkma olur yağ alınan yerlerden dedi. ayrıca çöküklük oluyormuş. gençsin daha dedi. birine de böyle söyledim gene yaptırmış başka bi yere pişman olmuş hocam dediğiniz çöküklük sarkma oldu demiş. popoyu bbl yapıcaz derken diğer bölgeleri bozmak mantıksız bencede. saolsun fikrimi değiştirmeme sebep oldu. bende bölgesel incelme sıkılaşma programına başladım bakalım bi tarftan. hee bu arada bazı sorduğum doktorlarda sadece instagramdan uygunsunuz yaparız dediler. kimse olumsuz tarafını düşünmüyor cebini düşünüyor bence her doktora itibar edilmemeli. umarım benim gibi kafası karışık olanlara biraz yardımcı olur bu yazdıklarım bende baya bi araştırdım çünküü son kararım bu şekilde..

360 derece lipo+bbl yapıldı sırt karın koltuk altı bel yağlarım alındı popoya verildi
Kaç kilo ile yapıldı boy ne kadar ben şuan başka islemler ile halletmeye çalışıyorum bakalım olmazsa BBL için tekrar bı goruscem sonrasında sarkma olurmu lipo yapılan yerlerde oda kafamı karistiriyor

Merakımdan soruyorum illa büyütmek ya da kücültmek icin değil de sekillendirmek icin de yapılabilir mi bu ameliyat ? Biraz daha yuvarlak ve şekilli olsun diye. Hip dips denilen cukurlari da doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…