- 9 Eylül 2019
- 1
- 0
- 1
- 28
Ben de yag aldirdim cokuntu olmadi. Yag kutlem azaldi. Daxla yagu poppyo koydurdum. 2 yil oldu hala memnunumCanım merhaba peki yağ aldıkları yerde çöküntü oldumu
Ben simdiye kadar iki defa yaptirdim yag enjectionu memnunum fakat izler kaliyor zamanla azaliyor izler ama kaliyor yanipopom dümdüz basenlerim var basenlerimdeki yağları liposakşınla popoma yaptıracağım yaptıran var mı? yağ alınan yerlerde yanık gibi izler kalıyor diye duydum doğrumu? popom yuvarlak ve düzgün olur mu? cevaplarınızı bekliyorum
Kuzum alınan yağlardan sonra gözle görülür incelme çok oluyor mu ?selam kızlar,
bende popoya yaağ enjeksiyonu ile ilgili yaklaşık 6 aydır araştırma yapıyorum :) tabi kimse bu konuyu paylaşmıyor. biraz zor oldu ama sonunda ameliyat oldum. 28 ocak ta ameliyatım oldu. 2-3 gün biraz zor geçti. yatmakta oturmakta zorluk çektim ama sonuç çok başarılı. bu ameliyatı olmanız için biraz kilolu olmanız lazım. benden 3 kilo ya yakın yağ alındı. bunun 1 kg popoya enjekte edildi. konuyla ilgili bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. çünkü bende ameliyat olmadan çok yaptıran araştırdım bulamadım(
Canım çukur oluştumj, bende korsenjn izleri bile belli yani, yağ alınan yerler dengesiz duruyor, cökuk cökuk duruyor, sende nasilkızlar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam. Ben bu ameliyatları yakın bi zaman da olucam. El sıkıştık ama corona virüsten dolayı erteledik. Lipocution yapılıcak komple bacak belden ve alınan yağlar popoya enjekte edilecek. Gelişmeleri olduktan sonra yazıcam hatta Konu başlığı açıp resimli de yardımcı olmaya çalışıcam. Bende çok araştırdım ama deneyimli birinden faydalanamadım umarım ben size yardımcı olabilirim.
Merhabalar umarım iyisinizdir.. popo büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum süreç nasıldı çok ağrılı bi ameliyat mıdır? İyileşme süreci nasıl? Sonuç değer mi? Cevaplarsanız çok nemnun olurum çok teşekkür ederimMerhaba arkadaslar. Ben ameliyatimi gerceklestirdim iki ay once hersey yolunda. Ameliyatla ilgili cok detayli bir yazi yazdim ve album olusturdum. Profil sayfamdan ulasabilirsiniz. Sorusu olan arkadaslar direk msjda atabilirsiniz. Iyi gunler herkese!
Merhaba geçmiş olsun umarım değer.. bende yaptırmayı düşünüyorum gerçekten çok ağrılımıSlm kizlar 5 gün önce popoma protez + yağ enjeksiyonu yaptirdim sonuc baya guzel oldu ama zorlu bi sürecmis baya
Cok agrili malesef evet zor bi durec 22.gunum bugun hala oturmuyorumMerhaba geçmiş olsun umarım değer.. bende yaptırmayı düşünüyorum gerçekten çok ağrılımı
merhaba geçmil olsun öncelikle .. tam olarak ne işlme yapıldı size ben 1 y sonra düşünüyorum araştırma içerisindeyimBen de perşembe oldum bugün üçüncü günüm çok zor hala direnlerim var trenler pazartesi çıkacakmış ama çok zor bir şeymiş
360 derece lipo+bbl yapıldı sırt karın koltuk altı bel yağlarım alındı popoya verildimerhaba geçmil olsun öncelikle .. tam olarak ne işlme yapıldı size ben 1 y sonra düşünüyorum araştırma içerisindeyim
Kaç kilo ile yapıldı boy ne kadar ben şuan başka islemler ile halletmeye çalışıyorum bakalım olmazsa BBL için tekrar bı goruscem sonrasında sarkma olurmu lipo yapılan yerlerde oda kafamı karistiriyor360 derece lipo+bbl yapıldı sırt karın koltuk altı bel yağlarım alındı popoya verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?