Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlaaar nasılsınız bn hamdolsun iyiym

mutlukız da hamişmiiş çook sewindim tebrik ediyorum senii allah bzlerede nasip etsin işlhh sultancım edooş szler nasılsınız bakalım

mrb canım..iyi olmaya çalışıyorum bulantılar çoook zorluyo beni artık çıkarmaktann hal-derman kalmadı bende
bu aralar azaldı sanki biraz...şimdi annemlerdeyim 20 güne yakındır buraya gelelei yemek yemeye başladım azda olsa...
günlerim böyle geçiyo...

sen nasılsın ..çalışmalara başladınız mı canım

cnmm az daha sık dişini geçicek zorlada olsa tuzlu şeyler yemeye çalış sürekli çok suda içme oda mide bulandırır
bz halamkorunmadayız eylüle nasipse.....

bendee böyle olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
canlarım nasılsınızzzz hamişler bebişler herkes iyimiiii
tatlım sıcaklarla boğuşuyoruzzz
cnmm az daha sık dişini geçicek zorlada olsa tuzlu şeyler yemeye çalış sürekli çok suda içme oda mide bulandırır
bz halamkorunmadayız eylüle nasipse.....

nazzıımm nasılsın tatlım

merhaba canım bende haziran 13 regl oldum ve hala gelmedi idrarda çıkmadı dün ve hala gelen giden yok

canım haziranı temmuza bağlayan ay kimi duyduysam günü geçmiş...
benim de 13 gün gecikti...

bu ayda erken oldumm...
temmuzun 1 inde ve 30 unda oldumm...

canım benim tekrar tebrik ederimm...
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş

görüşemedik bir kaç gündür...öpüyorum senii...

canım benim tekrar tebrik ederimm...
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş

görüşemedik bir kaç gündür...öpüyorum senii...

slm kızlaaar nasılsınız bn hamdolsun iyiym

mutlukız da hamişmiiş çook sewindim tebrik ediyorum senii allah bzlerede nasip etsin işlhh sultancım edooş szler nasılsınız bakalım

iyiyim yoncacım bugün evime döndümm...yorgunlugumu gidermeye çalışıyorumm...
sen nasılsın görüşmeyeli??

canım haziranı temmuza bağlayan ay kimi duyduysam günü geçmiş...
benim de 13 gün gecikti...

bu ayda erken oldumm...
temmuzun 1 inde ve 30 unda oldumm...
Allah allah buayda birşeymi vardı acaba benimd egecimezdi hiç şaşırdım çok buay

iyidir canım sendennn???

ben ist daydım bugün döndüm o yüzden pek ugrayamadımm...
sen neler yaptın görüşmeyeli??
ohhh iyi yaptın canımm gezdin aileni gördüng eldinnn sevindim bildiğin gibi canımyok bir değişiklik kaldığımız yerden devam

Canım arkdaşlarımmm hepimize hayırlı bereketli sağlıklı bol sevaplı Rabbimin günahlarımızı affettiği muradlarımızı nasip ettiği bir Ramazan diliyorum.

dualarım sizlerle arzu eden olursa bu mübarek ayda katılmak isteyenlerle bölüşüp 4444 salavatı okuyalım haber bekliyorum ona göre başlıycam

kızlar biz geldik 27+1 olduk teyzeleri çok şükür biz çok iyiyiz sizler nasılsınız kimseler gelmiyo girip çıkıyorum neyse inşallah yine eskisi gibi oluruz inşallah bu arada hayırlı ramazanlar hepinize rabbim bu mübarek ayda bebişi olmayanlara tez zamanda evlat nasip eylesin bebişi olanlara da kolay doğumlar inşallah

herkese selamlar
öncelikle herkesin ramazanı hayırlı ve çok bereketli olsun.

kızlar damdan düşer gibi olacak, ne zamandır siteye girip haber de veremedim ama ben hamileyim aslında uzun zaman oldu, haberdar edebilirdim ama işte ilk zamanlar zaten sadece eşim ve ben biliyorduk, başımdan geçen 2 kötü hikayeden dolayı herkese haziranda falan söylemeye başladık.
ben de bu kadar zaman geçmesine rağmen sizlere haber veremedim :82:
bugüne kısmetmiş
sata göre 20+4 olan tosunum bugünkü kontrolde 21+4 çıktı , allaha şükür herşey yolunda şimdilik, aralık ayının ortasında oğlumuzu kucağımıza almayı bekliyoruz inşallah
dilerim herkes iyidir.

bu arada Sultan kuşun, Nimet'in ve Kübra'nın gebeliklerini de kutluyorum allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

hepinizi çok özledim, dilerim herkes iyidir. daha sık gelmeye çalışacağım, sevgiler çok çok

Son düzenleme:

valla varmıydı bilmiyorum ama idrar çift çizgi çıkmıştı..sonra 13. gün adet oldumm...

evet çok iyi geliyor bana kafa dağıtıyorum..şimdide evle ugrasıyorum..

uzun zamandır bakamamıstım öyle bakınayım dedimm..

kimyasaldı ozaman edoşum kısmet canımmm var elbet bir zamanı çok yorma kendini kolay gelsin

oyyy maşallahhh nasılda büyüyorlar hemennn sıcaklara dikkat et canımm sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…