- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
sultanımmm nasılsın canımmm bebişşş nasılll sağlığın iydir umarım dularım sizlerle kontrrolden sonra yaz canım hayırlı haberlerrrr
kimyasaldı ozaman edoşum kısmet canımmm var elbet bir zamanı çok yorma kendini kolay gelsin
edoşşşş beni görmedin mi
bnde hamdolsun iyiym cnm yaaa bu saatte uykum kaçtı sizlere bakiim dedim:)
iyi olmana sevindim cnm..
seninde korunmanın bitmesine 1 ay kaldı..hemen denemeye başlayacak mısınız??
inş güzel haberler verirsin bize..
öpüyorum seni cnm..
herkeslere hayırlı ramazanlar kızlar herkesi çok çok öpüyoruz kızımla bereber..Umarım herkesler çok çok iyidir hamileliklerini açıklayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Allahımın tamamına erdirmesini ve bir avazda kurtarmasını diliyorum..
Bu arada kızlar ramazanın ilk günü amcamı kaybettik onun üzüntüsünü yaşıyorum Rabbim mekanını cennet eyler inşallah
mrb..canım...benim biraz zor geçiyo bulantılarım çok fazla şimdiden 2 kilo verdim :))
bizim kontrolumuz ve 2li testimiz haftaya çarşamba günü inşallah..
sabırsızlıkla bekliyoruz..inşallah herşey yolunda dır...
artık sabırsızlıkla sizden bekliyoruz bebişleri tubişim, edam ,senden ,handan ,hamiş oldum sizi unuttum sanmayın
her zaman duamdasınız
mrb..canım...benim biraz zor geçiyo bulantılarım çok fazla şimdiden 2 kilo verdim :))
artık sabırsızlıkla sizden bekliyoruz bebişleri tubişim, edam ,senden ,handan ,hamiş oldum sizi unuttum sanmayın
her zaman duamdasınız
sağol canım benimm...
en kısa zaman da bize de nasip olur inşş..
burda kutlarız büyük sevincimizi..
saol canım dostlar sağolsunsevgicim.
başınız sağolsun allahım mekanı cennet olsun..
ailesine ve sizede allahım sabırlar versin...
saol canım inşallah cennetle ödüllendirilir amcamsevgicim başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesinn sabırlar versin sizlerede kızını ve seni öpüyorum
saol canım allah hrkese uzun sağlıklı ömürler versin inşallah....hamileliğinin rahat geçmesine çok sevindim inşallah doğumunda benimki gibi kolay olur ve bir avazda doğuruverirsin..Buğlemde maşallah sağlıkla ve huzurla büyüyor beni hiç üzmüyor teyzesi sende bebişine ve kendine çok çok iyi baksevgicim, iyi dileklerine çok teşekkür ederim
çok özledim seni, buğlem prensesimiz de sağlıkla büyüordur inşallah, üzmüyordur seni
hamileliğin boyunca idolümdün, aynı senin gibi rahat bi hamilelik geçirmeyi çok istemiştim, allah dualarımı kabul etti sanırım, çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadan geçiriyoruz zamanımızı
kendine ve bebğine çok iyi bak.
amcanın ölümü için çok üzüldüm, allah geride kalanlara sağlık ve sabır versin, mekanı cennet, toprağı bol olsun inşallah. başın sağ olsun.
başın sağolsun sevgicimmm..mekanı cennet olsunn...
seni ve minik kızını öpüyorummm..
arada uğra özledik bütün arkadaşları..
her zaman duamdasınız
merhaba kızlar,öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar...
hamile haberleriyle açtım günü,çok sevindim...çiğdemcim çooook sevindim,herşey yolunda gider inşşş,çağanla bekliyoruz hayırlı haberlerini:)
biz memleketteyiz,o yüzden fazla takip edemiyorum..
oğluşum iyi,ama emme problemimiz var,sadece uyurken emiyor,bizde ek gıdaya başladık..biraz düzeldi kilosu falan..bizden böyle işte...
hepinizi öpüyoruzz...
saol canım allah hrkese uzun sağlıklı ömürler versin inşallah....hamileliğinin rahat geçmesine çok sevindim inşallah doğumunda benimki gibi kolay olur ve bir avazda doğuruverirsin..Buğlemde maşallah sağlıkla ve huzurla büyüyor beni hiç üzmüyor teyzesi sende bebişine ve kendine çok çok iyi bak
Aminnnn canımm hayırlısını sağlıklısını nasip etsin cümlemizeeeee
amin inşallah edacım bizde seni öpüyoruz teyzesi çok çok ....her fırsatta uğramaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?