Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Ben geldim ama bu saatte kimse yoktur diye tahmin etmiştim..Herkes iyidir umarım..
Öpüyorum kocaman hepinizi..

Listemizide koyuyorum,ama bir karar verdim hamile olmayanları çıkardım.Sadece hamileler ve anne bebiş listesi kalsın.Birde böyle deneyelim..

Son düzenleme:
HAMİLELERİMİZ

Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
pretty9217|29 Hafta|?|?
KUBI|25 Hafta|Kız|?
Nimett07|17 Hafta|?|?
ua27|12 hafta|?|?
karats|10 hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ

Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011
betus19|Özay|21.04.2011
_dreamlike_|Azra|28.05.2011

Tedavin hayırlı uğurlu olsun kübracım,inşallah allah emeklerini boşa çıkartmasın hakkında hayırlısını nasip etsin.Kendini çok sıkma lütfen,biliyorsunki moral çok önemli bu dönemde..Mümkün olduğu kadar stresten uzak dur.Bende çok özledim hepinizi..Çok öpüyorum kendine dikkat et.
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yagmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.TÜM DUALARIMIZ KABUL VE MAKBUL OLSUN ....
Gülcüm nasılsın çok zaman oldu karşılaşmayalı
Yoncacım nasılsın,ah ahh geçen sene hiç böyle olurmuydu dediğin gibi,sayfaların hızına yetişemezdik..
selam kızlar bugun 5.haftam ve hala regl olmadım sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan vereceğim dualarınızı esirgemeyin
Allah yardımcın olsun canım,hakkında hayırlısı inşallah.Dualarım hep sizinle.
kızlarrr nasılsınız???
özledim hepinizi
Edoş nasılsın cicim,bende özledim çok
Hayırlısı,o zaman hemen bir diyetisyene git tubiş ihmal etme..Öpüyorum çok..
selam kıslar,nasılsınız?
özledim burda muhabbet etmeyii ve sizleri:2::2:
Öznurcum selam ben bildiğin gibiyim :) Bende çok özledim hepinizi..

Listemizide koyuyorum,ama bir karar verdim hamile olmayanları çıkardım.Sadece hamileler ve anne bebiş listesi kalsın.Birde böyle deneyelim..

handan nbr cnm ya bayadır göremiyorum seni ben (tben) nasılsın ? ua da hamile inanmıyorum ben 16 gündür izindeydim o ara haber verdi sanırım
tebrik ederim uaaa çok sevindimmmmmmmm

slm kızlar sizlere birr sorum olacak bizim sebepsiz yere olmuyor bebegimiz psikolojik olarak cok taktıgım için olmadıgını düşünüyorum..fakat istesemde atamıyorum ..sizler nasıl olumsuz düşünceleri atıp , olumluya cevirdiniz
nasıl düşünmekten alıkoydunuz kendinizi..ne yapmam gerek yardım lütfen

canlarım hepinize merhaba umarım herkes iyidir

size güzel bir haber vereyim istedim

tedaviye gerek kalmadı:))))

çünkü hamileyim

5 haftalık çok ama çok mutluyum

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar

çok sevindim canımmm..Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...

canımmmm tebrik ederimmmm Rabbim sağlıklı bir hamilelik dönemi versin inşallahhh sağlıkla bebeğinizi kucanıza alınnnn

karnım davul gibi oldu ama hala adetim gelmedii.cnm.

evet kimse yok yazdıklarıma cvp veren bile olmuooo

benimde hala gelmedi canım bu sabah çok az lekelenmem oldu ama ped koymadım daha 5+3 görünüyorum ilk kez bu kadar geciktim kana baktırmaya da cesaretim yok

senin ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…