Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çiğdemmmmmm şimdi gördüm yazınııııı tebrik ederimmmmmmmmmm nezaman büyüdü bebişşşşşşşşşşşşş 21 haftalık maşallahhhhhhhhhh birde erkek haa oyy paşaaaaa Canım dilerim Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip ederrrrrr kendinmi kaldın hamile en son tedavi planlıyordun

ben tedaviye karar verdiğimiz ay yani ocakta kimyasal gebelik yaşadım, hatırlar mısın bilmiyorum :)
ocakta onu yaşayınca, şubatta da eşim yoktu zaten, doktora giderek hormonlarımı, yumurtalarımı falan takip ettirdim. martta eşim geldi ve şubatta takipte hormonlarım düşük çıkmış olduğu için, "kimyasalın etkisidir belki, bu ay bi daha takip ettirelim" dedik ve marttaki takipte yumurtalar gerekli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi oldum. sonrasında 3 gün ilişki ve nisanda hamile olduğum belli oldu :)
durum budur kısaca
şimdi de yolun yarısı bitti bakalım hayırlısıyla.

allah herkesin gönlündekini versin en kısa zamanda. şu mübarek ramazan ayında rabbim dualarımızı duyar da herkesin yüzünü güldürür inşallah.

ayyyy kızlar ben giremedim herkes gebe hepinizin bebişleri hayırlı olsun. sağlıkla kucağınıza da alın inşallah. bizde büyümeye çalışıyoruz. ek gıdalara geçtik. emmeyi bıraktık

hepinizi öpüyorum. arada gelmeye çalışırım.

hatırladım tabikii Rabbimin ol dediği zaman oluyor işte yavrular ben 3 ay çatlatma iğnesi oldum nasip olmadı bebek ara verdiğim ay hamile kaldım oda düştü herşeyin bir zaman var çok sevindim senin adına dilerim sağlıkla ayırla kucağınıza alırsınız oğluşunuzu

aminnnnnnnnnnnn

ohh maşallahhhh kuzumaa büyüdü bile valla erken bırakmadımı emmeyi canım

denizcimm merhaba
gerçi ben geç haber verdim çok kusuruma bakmayın artık

hayırdır neden bıraktı kuzucuk emmeyi? çok erken değil mi :26:

dediğin gibi nasip
benim de bir çatlatma iğnesi vesile oldu işte, bilemiyorum ki o ay iğne olmasaydım gene olur muydu
sağol duaların için, allah herkese hayırlısını, sağlıklısını, doğru zamanda versin. inşallah

hayırlı olsun çiğdemcim.rabbim kucağın<a almayıda nasip etsinnnn

iyiyim yoncacım bugün evime döndümm...yorgunlugumu gidermeye çalışıyorumm...
sen nasılsın görüşmeyeli??
bnde hamdolsun iyiym cnm yaaa bu saatte uykum kaçtı sizlere bakiim dedim:)

maşallah cnmm kııs sen nasıl sabrettin paylaşmada kocaman olmuş bebekin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işlhh çok sewindimm

hayırlı olsun çiğdemcim.rabbim kucağın<a almayıda nasip etsinnnn

sağol tubacım duaların için, darısı en kısa zamanda ve hayırlısıyla başına olsun
sen nasılsın? herşey yolunda mı

teşekkürler yoncacım güzel dileklerine ve dualarına
valla insanın geçmişte de kalmış olsa, kötü hikayeleri olunca ha bugün ha yarın derken erteleyebiliyor işte böyle evdekilere, ailelere bile çok geç söyledik maalesef :82:
bir de haziran ve temmuz aylarında yurtdışındaydım, o da etken tabii geç paylaşımda

darısı başınıza olsun, sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah

herkeslere hayırlı ramazanlar kızlar herkesi çok çok öpüyoruz kızımla bereber..Umarım herkesler çok çok iyidir hamileliklerini açıklayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Allahımın tamamına erdirmesini ve bir avazda kurtarmasını diliyorum..
Bu arada kızlar ramazanın ilk günü amcamı kaybettik onun üzüntüsünü yaşıyorum Rabbim mekanını cennet eyler inşallah

mrb.....

kuzummm minnoşun büyüdü çok şükür yakında da inşallah kucağınıza almak nasip olcak....

bugünkü kontrolunude heycanla beklıyorum öptm çook

sevgicim.
başınız sağolsun allahım mekanı cennet olsun..
ailesine ve sizede allahım sabırlar versin...

sevgicim başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesinn sabırlar versin sizlerede kızını ve seni öpüyorum

mrb.....

kuzummm minnoşun büyüdü çok şükür yakında da inşallah kucağınıza almak nasip olcak....

sultanımmm nasılsın canımmm bebişşş nasılll sağlığın iydir umarım dularım sizlerle kontrrolden sonra yaz canım hayırlı haberlerrrr

herkese günaydın kızlarrr umarım herkes iyidirrr

teşekkür ederiz
biz iyiiz çok, sen nasılsın

sevgicim, iyi dileklerine çok teşekkür ederim
çok özledim seni, buğlem prensesimiz de sağlıkla büyüordur inşallah, üzmüyordur seni
hamileliğin boyunca idolümdün, aynı senin gibi rahat bi hamilelik geçirmeyi çok istemiştim, allah dualarımı kabul etti sanırım, çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadan geçiriyoruz zamanımızı
kendine ve bebğine çok iyi bak.
amcanın ölümü için çok üzüldüm, allah geride kalanlara sağlık ve sabır versin, mekanı cennet, toprağı bol olsun inşallah. başın sağ olsun.

mrb.....

çok teşekkür ederis teyzesi
çok öperim seni ve minik kuşu
kontrolümüz de iyi geçti, büyümekle meşgul bizim küçük bey, darısı başına olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…