şükür cnmm ya iyiym bnde dişim ağrıyo brz dün dolgu yapıldı çaşambada çekilicek işte başka bi sıkıntım yok şükürgünaydın yoncacım
iyiiym, sen nasılsın?
şükür cnmm ya iyiym bnde dişim ağrıyo brz dün dolgu yapıldı çaşambada çekilicek işte başka bi sıkıntım yok şükür
2 çürük warmış biri haff olduğu için temizledi dolgu yaptı ama ötekini bn doğpum yaparken kırılmıştı e 5 ay oldu bayaa kötü olmuş kanal tedawisi yapsakta zor kurtulur dedi bnde çekin gitsin dedimçok geçmiş olsun
dolgu yapıldıysa niye çekiliyor ki?
hay allah, buz torbası koy bari dişinin ağrıyan yanağına.
2 çürük warmış biri haff olduğu için temizledi dolgu yaptı ama ötekini bn doğpum yaparken kırılmıştı e 5 ay oldu bayaa kötü olmuş kanal tedawisi yapsakta zor kurtulur dedi bnde çekin gitsin dedim
napiim cnm kanal tedawisine başlayalım ama bikaç hafta sürer gelip gidicen sonundada kurtulmayabilir dedi ee bnde uğraşamam çakilsin yerinede diş yapılacakmış allahtan en arka dişim....kendin istedin yani
diş ağrısı çok fena, kurtulmuş olursun boşver.
iyi yapıyorsun.
napiim cnm kanal tedawisine başlayalım ama bikaç hafta sürer gelip gidicen sonundada kurtulmayabilir dedi ee bnde uğraşamam çakilsin yerinede diş yapılacakmış allahtan en arka dişim....
nese bebiş nasıl üzmüyo dimi seni
amaan maşallh maşallah kuzucuğa...arkadaki dişinse ve yerine yanisini yaptıracaksan tamam o zaman :) bu sıcakta kanal tedavisine koşturduğuna değmez.
bebiş iyi işte, ne yapsın büyüyoruz beraber
hiç üzmüyor teyzesi sağolsun
siz ne zaman başlayacaksınız yeni çalışmalara, hep dualarımdasınız.
amaan maşallh maşallah kuzucuğa...
bn 1 aydır folbiole başladım zaten bu sabahta hastalandım bitsin dra gidicem kontrol we snr düşünüyoruz artık 5 ay oldu aslında eylülde ama biz bu ay bırakmayı düşünüyoruz korunmayı bakalım hayırlısı ne zmnsa dualarını eksik etme cnmm
cnm bnm bebeklerimi kaybetmemin tek nedeni ikizden ikize tranfüsyon sendromu tek yumurta tek koryon olmaları bu risk ikizlerde olabiliyomuş yanii bebeklerden kaynaklanan bişeyaman iyi çok sevindim
doktor kontorlüne başlıyorsun yani artık korunma bitti, süper.
inşallah herşey yolunda gidecek, iyi haberlerini alacağız yoncacım, sonuçta hamile kalamıyor değilsin, kalabildiğini biliyoruz. gönlünü ferah tut.
dualarımdan sizi hiç eksik etmiyorum.
başından geçen kötü hikaye için doktorlar bir neden bulabildiler mi peki? eğer nedeni belli oldu ise ona göre önlemini alırlar, herşey yolunda gider inşallahhh
cnm bnm bebeklerimi kaybetmemin tek nedeni ikizden ikize tranfüsyon sendromu tek yumurta tek koryon olmaları bu risk ikizlerde olabiliyomuş yanii bebeklerden kaynaklanan bişey
ama bn genede test yaptırıcam kndim içinde amaaan allahım bidaha yaşatmasın işlhhh hiçkimselere....
amiin cnmm hepimizin allah gönlüne göre wersin işlhh hiçbi kadının elini kolunu boş bırakmasınhımm anladım, bebeklerden kaynaklı bi durummuş yani
yeniden çok geçmiş olsun yoncacım, atlattın nihayetinde, allah tekrar yaşatmasın, hiçkimseye yaşatmasın ayrıca.
sen kontrollerini yaptır da için de rahat etsin, en kısa zamanda, sağlıkla ve hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah
amiin cnmm hepimizin allah gönlüne göre wersin işlhh hiçbi kadının elini kolunu boş bırakmasın
aminnn yoncacımm.
sultaannn, hoşgeldin
mrb canmm ... hoşbuldum...nasılsınız...
yoncacıım mrb .sen nasılsın...diş sorunun varmış geçmiş olsun :**
ewet cnmm dişerimin ağrsı dışında iyiym çok şükür szler nasılsınız bebişler byütüyonus maşalaahmrb canmm ... hoşbuldum...nasılsınız...
yoncacıım mrb .sen nasılsın...diş sorunun varmış geçmiş olsun :**
yaa ewet gelseler keşke ya mutlukızda hamileymiş çok sewindim aam hç girmiyo oda artıkiyiyiz biz, yaz sıcağında yata yata büyüyoruz işte bildiğin gibi
sen nasılsın?
belki kızlar da hissederler de burda olduğumuzu, gelirler
iyiyiz biz, yaz sıcağında yata yata büyüyoruz işte bildiğin gibi
sen nasılsın?
belki kızlar da hissederler de burda olduğumuzu, gelirler
ewet cnmm dişerimin ağrsı dışında iyiym çok şükür szler nasılsınız bebişler byütüyonus maşalaah
yaa ewet gelseler keşke ya mutlukızda hamileymiş çok sewindim aam hç girmiyo oda artık
bende öyle sıcakla boğuşuyoz işte
bide bulantılarım çook zorluyoo benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?