Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kuzular, biz büyüdük ve artık ek gıdaya geçtik.
nerde geçen yılın bebekleri?
kimse mi uğramaz yahu (

tugba sen ne yaptın?
kübra mutlukız? bebeğin nasıl, sen nasılsın?

handan, edoş, sultan, nimet, öznur, banu, deniz, sevgi, yonca, gülden öptüm hepinizi çok çok ...

Son düzenleme:
merhabalar..umarım hepiniz iyisinizdir..Ben tatile girdim ya,oğlumla tadını çıkarmaya çalışıyorum..Afacan oldu bizimki,yakalayabilene aşkolsun yani:)bu hafta memlekete gideceğiz,uzun bir süre yokum yanii..hepinizi öpüyorum

mrb kızlarrr.

çiğdemcimm ben hala aynı yerimde sayıyorummm.adetlerim çok düzensiz ramazandan sonra tedaviye başlamayı düşünüyrm.önce bi rahim filmi çektiricemmm.
sen neler yapıosun.

mrb kızlarrr.

çiğdemcimm ben hala aynı yerimde sayıyorummm.adetlerim çok düzensiz ramazandan sonra tedaviye başlamayı düşünüyrm.önce bi rahim filmi çektiricemmm.
sen neler yapıosun.

ben iyiyim şükür. tosbaayı büyütüyorum.
aklıma geldikçe sana dua ediyorum.
allah kalbindekine kavuştursun tez zamanda inşallah.

daha önce rahim filmi çektirmedin mi hiç?

iyi tatiller öznurcum :*
uğur böcüğümü öptüm kocaman kocaman :))

mrb kızlarrr.

sen neler yapıosun.

canım allah yardımcın olsun dualarım hep sizinle allahım isteyen herkese nasip etsin

iyi tatiller canım

slm kızlar nasılsınız bakıyım ay hepınızı cok ozledım ya cene calıp gulusmeyı ayyy gırıyorum kk ya ama sızlerı yakalamak ne mumkun offf.. neyse kızlar öptum oğlusumla sızlerıı kocaman

ben iyiyim şükür. tosbaayı büyütüyorum.
aklıma geldikçe sana dua ediyorum.
allah kalbindekine kavuştursun tez zamanda inşallah.

daha önce rahim filmi çektirmedin mi hiç?
çektirmiştim biri tıkalı biri zedeli çıkmıştı.ameliyat olmuştum hatırlarsan tüplerden açılmıştı.şimdi tekrar çektireyim diyorum
canım allah yardımcın olsun dualarım hep sizinle allahım isteyen herkese nasip etsin

iyi tatiller canım

çok teşekkür ederim betüşcümmmm

allah hepinizden razı olsun.

selam kızlarr..umarım hepiniz iyisinizdir..ben öyle bir tempodayımki uğramaya vaktim olmuyor..oğluş büyüyor hızla ama gecelerimiz çok kötü geçiyor 1,5 saat deliksiz uyursak seviniyorum diş sıkıntımız son evresine geldi artık, hala hiç dişi yok ama umutla çok yakında bekliyorum :) hepinizi çok öpüyorum

ayy nımetcım aynı durumdayım bende suan diş sıkıntımız var bızımde 4.cü dişimizi cıkarmaya baslıyoruz 20 gundur huzursuzuz bır bılsen alt dıslerımız cıktı ustlerı cıkarmaya calısıyoruz ama zor oluyor ust dişler sabır lazım anlıcan..gene sen bır saat uyku ıstıyosun.. ben 10 dk ya bıle razıyım:18::18: neyse allah yardımcımız olsun

ahh ahh gerçekten çok zor ama napalım iyi olsunlarda :) fotoğraf koymuşsun maaşallah bebişe çook tatlı ne kadarlık oldu canım,ilk dişi ne zaman çıktı?

uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar

merhaba canımmm..hoşgeldiinn

ahh kızlarrr imreniyorum sizin bu uykusuzluğunuzaaaaaaahh keşke sıpam olsada beni hiç uyutmasaaaaaaaa
uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar

edacımmmm nasılsınnn yiyenimiz nasılll??merak ediyorum snei

sultannnn kzıınnn çok ama çokkk tatlıııııı allahimım hepinizin evlatlarını korusunnnn.sultancımmm harika bi kızın vr bayılıyrm resmen.

beni merak edenler için haberlerr;
şimdi adet oldum.tüp bebek doktorunu aradım şehir dışındaymış.randevuyu haftaya verirlermiş.
zaten ben bu ay direk tedaviye geçmek istemiodum önce bi rahim filmi çektirmek istiyorum inşş tüplerim açık açık çıkar.haftaya filim çektiricem kızlar nolur dualarınızı eksik etmeyinn.

hepinize selamlarrr hayırlı ramazanlar

merhaba canımmm..hoşgeldiinn

hoşbulduk nimetcim nasılsın??

iyiyim tuğbacım sen nasılsın?? bebişim çok iyi çok şükür..

inşallah tedavinin sonucunu olumlu olur her zaman dualarımdasın..
bu önemli kıymetli günlerde dilerim allah kimsenin kucağına boş bırakmasın..
inanıyorum ki sende en kısa zaman da bebişine hayırlısıyla kavuşacaksın..
kendine çok dikkat et..

Allahım inşallah sanada nasip eder canım ve uykusuz geceler geçirirsin burdan bize yakınırsın :)

hoşbulduk nimetcim nasılsın??

iyiyim canım, ben aynı tempoda koşturuyorum..asıl seni sormalı hamilelik nasıl,istanbul nasıl :)

sultannnn kzıınnn çok ama çokkk tatlıııııı allahimım hepinizin evlatlarını korusunnnn.sultancımmm harika bi kızın vr bayılıyrm resmen.

canım benim çoooooooook teşekkürler rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda
hayır mübarek günde rabbim seninde gönlündekini nasip eder hayırlısıyla inşallah.
.[/B][/B]

nimetçim, sıkıntısız gelsin kuzucuğun dişleri inşallah.
bizim de alttakiler hiç sıkıntısız gelmişti ama üsttekiler 1 haftadır gelemedi :/
bizim uyku düzenimizi de sıcaklar bozdu. bitsin artık yaz

tuğbacım, çektirebildin mi rahim filmini?
güzel haberlerini bekliyorum

biz bugün tam 7.5 aylığız.
artık emekliyoruz, dizlerimizin üstünde koltuklara tırmanma olayını ayağa kalkarak noktaladık bugün artık yürümemiz yakındır

şaka bir yana vakit çok hızlı geçiyor ve ben daha bişey anlamadım.

allah herkesin gönlündekini en kısa zamanda versin dilerim.

tuğbacım bütün dualarım seninle.

sağol canım inşallah..iyice kabardı aslında diş etleri ama bir türlü çıkamadı.. sıcakları sorma gündüz bile klima açmaya çekinen ben eymen uyumayınca gece klimayla yatırdım Allahtan hasta olmadı..

kocaman bir maaşallah size galiba bizden 15 gün küçüksünüz ama artık senin oğluş mu aceleci benimki mi miskin bilemedim :)) şaka bir yana hepsi olacak nasılsa erken geç farketmez sağlıklı olsunlarda..

slm kızlar nasılsınız bakıyım ay su sıcalda bız oğlusumla bır tempodayım hıc sormayınüst dıslerımız kabardı ıyıca ama bır turlu cıkmak bılmıyor oğlusumuda huzursuz edıyor.sıcak bır yandanda ugras dur yanıııı..ama yınede guzel haller bunlar..rabbım olmayanların hepsıne nasıp etsın..aaa kızlar eltımın ablasının nerdeyse 8 mi 10 mu yıldır bebegı olmuyor.bır dıs gebelık gecırmıs ılk evlendıgınde ondan sonrada olmamıs? 8 yıldır galıba..ama kız sımdı hamıle bılıyomusunuz hemde kendılıgınden kaldı4 aylık gaıba yanı dıcem sıze sakın umudunuzu duanızı etmeyı unutmayın oldumu hadı ben kactım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…