selam canım..yediremedim ne yazıkkinimetcim selam, açtığın topiğe baktım da insanlar yadırgamışlar tuhaf, oysa ki ben başından beri dondurucuya süt depoluyorum ve oğlum biberon almıyor. ben de bu sütleri yoğurt yaparak, pirinç unlu mamasına karıştırarak falan vereceğim. bu yapılan bişey, neden bu kadar yadırgandın anlamadım hiç. neyse ki biri seninle hemfikir olmuş da bilgi paylaşımı olmuş nihayet
ayran gibi olduğunu ben başka arkadaşlarımdan da duydum ama zaten bebeğin yemesi için ideal kıvam. bebeğine yedirebildin mi peki?
selam kızlar,
biz iyiyiz. oğluma her geçen gün büyüyen bir aşkla bağlanıyorum.
ne olacak sonumuz, hiç bilmiyorum :)
arada ben de uğramaya çalışırım.
günlerdir açıyorum ama hep bişey çıktı yazamadım, nihayet bugün toparladım artık.
herkesi çok özledim :)
sevgiler
çok sevindim canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ne güzel bizde hemen hemen aynı döneme denk getirebildik hamileliklerimizi
amin inşallah bende hep aynı şekilde dua ediyorum..Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
Sağol çiğdemciğimmm arada oğluşum beni biraz korkutsada hamdolsun iyi gidiyoruz yolu yarıladık allahın izniyleee utkucuğum nasıllll Rabbim herkesin evladını bağışlasınnnn benimkinide inşallahhhinşallah :)
çok sevindim canım yaa, ben bu mesajı okuyana kadar sen 3 hafta daha büyüdün. umarım herşey yolundadır. öpüyorum çok, sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?