Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Allahım inşallah sanada nasip eder canım ve uykusuz geceler geçirirsin burdan bize yakınırsın :)

iyiyim canım, ben aynı tempoda koşturuyorum..asıl seni sormalı hamilelik nasıl,istanbul nasıl :)

canım benim çoooooooook teşekkürler rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda
hayır mübarek günde rabbim seninde gönlündekini nasip eder hayırlısıyla inşallah.
.[/B][/B]

kızlar hepinize ayrı ayrııı çok teşekkür ederim rabbim gönlünüzdekini versin.
evde olmadığım için nete giremiyrm.
hemen size haberleirmi vereyim
başka bir tüp bebek doktoruna gittim.
bu adamıda çok duydum ama niyeyse daha yeni gittim.doktor bu ay bakacak kontrol edecek 1 2ay aşılama yapacak olmazsa tüp bebeğe geçicez seninki olmaz die bişi yok.pkolusun ama ne hastalar var olmaz dediğimiz çocuğu kendiliğinden olan dedi.bu ay klomen tarzı bi hap kullanıyrm.rahim filmine gerek yok dedi.onun için çektirmedim.zaten o hastanede çekilmiomuş başka bi hastanedede ben uğraşmak istemedim.ayın 13üne kontroüm varrr.
hepinizin dualaırna ihtiyacım var.

bu arada eşinde gitmeli doktora dedi eşimde ayrı tedavi görüooo

canım dr çok olumlu konuşmuş çok sevindim..inşallah aşılamalar tutar ve seni daha fazla bekletmez bebişin yada bebişlerin heyecanla senden gelecek haberleri bekliyoruz,ayın 13 ünde gittiğinde en kısa zamanda bizide haberdar et canım.. çok öpüyorum ve dualarım seninle..

slm seker doktr cok olumlu konusmus olmaz dedıklerı ınsanlar gebe kalıyor rabbımın işi işte inşlh sende en kısa zamanda hamiş kalıcaksın imşlh sen duanı umudunu yıtırme tek..ayın 13.de bıze haber et okmı dumız senınle öp

tuğbacım çok sevindim olumlu haberlerini duyunca..dualarım seninle en kısa zaman da güzel haberlerine alıcaz allahın izniyle..
stres yapmadan tedavini tamamladığında meleğinde göbüşünde olacak inş..
ayın 13 ündeki kontrolünün haberlerini de bekliyoruz..
çok öpüyorum seni kendine çok iyi bak..

iyiyim canım, ben aynı tempoda koşturuyorum..asıl seni sormalı hamilelik nasıl,istanbul nasıl :)

bebişi büyütmek kolay olmuyordur tabi..minik paşanda çok yakışıklı Maşallah resimlerini gördükçe olsa da sevsek diyorum

hamilelik biraz zor geçiyor gibi.sıcaklar çok bunalttı geceleri yatamıyorum.ayrıca 8 aydır mide bulantısı mahvetti beni hamilelikten sonra umarım başıma sorun yaratmaz..yediğim midem de kalmıyor.alışkanlık yapacak diye korkuyorum..

istanbul harika :) daha yeni yerleştim eşim geldi yavaş yavaş düzenim oturuyor ama inş oğlumla birlikte keyfini süreceğiz istanbul' un :)

Ahh sorma hiç kolay değil, merak etme yakında sizde seversiniz bol bol Allahın izniyle..
sıcaklardan biz bile zor yatıyoruz birde seni düşünemiyorum,zaten son aylar sıkıntılı geçer birde üstüne havalar,Allah kolaylık versin canım..
Sanmıyorum canım hamilelikten sonra devam edeceğini,sadece doğumdan sonra 3 hafta kadar hormonlardan dolayı devam ediyormuş hamilelikte olanlar sonra geçiyormuş..benimde 2-3 hafta sonra tansiyonum normale dönmüştü..
Çok seviniyorum adına canım,insanın istediği yerde yaşaması birde üzerine bebeğini istediği yerde dünyaya getirmesi çok mutluluk verici olmalı :) şimdi aklıma ne geldi bak,belki bebişin seni bir süre bekletmesi bu yüzdendi,oda istanbulda doğmak istiyordu

:2:slm kızlar kadir geceniz mübarek olsun.
kontrole gittim onu haber vereyim dedim bir tek yumurtam bile yok gelişmemiş hiç yumurtam yok.4yıldır kendimi tekrar ediyrm

inş canım bize de nasip olur hayırlısıyla..
sıcaklar haricinde hiç bir sıkıntım yok şükür..onu da bir şekilde atlatmaya çalışıyorum..
aksine klima ve vantilatörde çarpıyor 2-3 hafta önce dr luk oldum sırf bu yüzden..
şimdi onları da çalıştıramayınca ördek gibi sudan çıkmıyorum

sağol canım ikiside çok istediğim şeylerdi ikisi de kısmet oldu allahın izniyle..
ben de düşünmedim değil aslında bizim bebişinde istediği bu olmalı :) yoksa nedensiz yere bu kadar bekletir miydi

kontrole gittim onu haber vereyim dedim bir tek yumurtam bile yok gelişmemiş hiç yumurtam yok.4yıldır kendimi tekrar ediyrm

seninde mübarek olsun canımm..

hemen morelleri bozma..gelişeceği varsa da gelişmez bu şekilde..
bu ay olmazsa bir daha ki ay olur canım canını hiç sıkma..
dualarım seninle..allah en kısa zaman da sağlıkla sana da nasip edecektir..

Seninde kadir gecen mübarek olsun canım..Edanın dediği gibi moralini bozma ,olabildiğince yüksek tutmaya çalış bu çok önemli.. Vardır bundada bir hayır deyip dua etmeye devam et canım.. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin demiyor muyuz hep, işte o yüzden çok üzülmek yok.. kolay olmadığına eminim ama sen üzülmemek için elinden geleni yap canım..çok öpüyorum seni..

SLM KIZLAR HATIRLADINIZMI BENİ...
FİLİZ........

1 SENEDİR YOKTUM MAŞAALLAH ÇOĞUNUZ HAMİLE, DOĞURMUŞ
BENİ SORACAK OLURSANIZ TIK YOK
2 SEFER AŞILAMA YAPTIRDIM.. ARTIK TÜP BEBEKTEN BAŞKA ÇARE YOK DEDİLER..

TABİİ ALLAH BİLİR. HERŞEY ONUN ELİNDE..
ARTIK ARANIZDAYIM:

slm hatırlamaz olurmuyuz.bendede tık yokkk hala.bende diğer ay aşılamaya geçicem

kızlarr duayla herşey olur doktor bile şaşırdı solda 16mm yumurtam oluşmuş.sağ taraftan hiç yumurtlayamıyrm sağ tüpümde hiç sorun yok ama ordanda yumurtam olmuı.buna şükğr en azından iğnesiz yumurtlayabi,ldim.nasıl oldu anlamadım.dualar sayesinde olsa gerek.beni şaşırtan birden bire 16mm olmasııı

canım benim çok sevindim herşey Allahtan..inşallah geriside gelir.. :129:

Kızlar şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun.. kimsenin gelmeyeceğini bile bile köşe bucak temizlik yapıyorum günlerdir..benim yaramazla biraz uzun sürdü ama çok güzel bir heyecan :) bayramları seviyorum

harika bir haber bu

Allah verecek olduktan sonra hiç birşey engel olamaz canım..
sen yeter ki sabret..

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun kızlar..
uzun zamandan sonra ailemle bayram geçiricem

eşim görevde olacak ama yanlız olmayacam Allahtan..

helllooo

Kızlar nasılsınız ...çooooooooooook özledim sizleri sohbetlerinizi..

Bu arada geçmiş bayramıınız kutlu olsun :***

kızım buğlemsuyum buyudu artık 6 aylık olduk..ek gıdaya geçtik ama beni çok zorlucağa benziyo ..
Ağzına kl,t vuruyo açmıyo..eğer kaşığı eline veririsem o zaman tadını severse 1 kaşık kadar yalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…