Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aynen canım hepsi aynı patron değilmi hepsi fenaaa:oklava: benimkide gelir şimdi zaten olmazsam anlayın kı gelmiş başımın belası kaydirigubbakcemile3

bide ne oldu az önce kızlar pencereme minicik bir kuş kondu
mini mini bir kuş konmuştu hahaha küçükken ki şarkıda geldi aklıma :1:

alkisalkisalkis eveet keşke çocuk olsak,ne güzel hiçbir derdimiz olmazdıı.

bende 44 le 47 arasında gezinip duruyorumguclubacismile

Benimde hedefim 45 ama evde otur otur veremiyorum kiloları..yürüyüş yapmak istiyorum ama uygun biyer yok..zaten dışarı çıkmayıda sevmiyorum burda :( ne olacak halim bilmiyorum..100 kilo olurum herhalde otur otur kaydirigubbakcemile3

Benimde hedefim 45 ama evde otur otur veremiyorum kiloları..yürüyüş yapmak istiyorum ama uygun biyer yok..zaten dışarı çıkmayıda sevmiyorum burda :( ne olacak halim bilmiyorum..100 kilo olurum herhalde otur otur kaydirigubbakcemile3

olsun ya kılon ii bence boyun kaç bilmiyorumda bende aynı kılodayım
kadının balık etlisi güzel kaydirigubbakcemile3

olsun ya kılon ii bence boyun kaç bilmiyorumda bende aynı kılodayım
kadının balık etlisi güzel kaydirigubbakcemile3

Boyum kısa bayaa :) ama tabi böyle kalırsam iyi..bide daha doğum falan yapıcaz inşallah o zaman ne olcak bilmiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inaaaaanmıyorum yaaaaaa. şimdi eşim geldi. sana çok sevineceğin bişi aldım kapat gözünü dedi. bende böcek falan koyma bak dedimkaydirigubbakcemile3 yok valla değil dedi. kapattım gözümü. avucum içine emzik bıraktı. paketinde daha benim için almış. ay çok mutlu oldum inanamıyomhihoyyythihoyyythihoyyyt

inaaaaanmıyorum yaaaaaa. şimdi eşim geldi. sana çok sevineceğin bişi aldım kapat gözünü dedi. bende böcek falan koyma bak dedimkaydirigubbakcemile3 yok valla değil dedi. kapattım gözümü. avucum içine emzik bıraktı. paketinde daha benim için almış. ay çok mutlu oldum inanamıyomhihoyyythihoyyythihoyyyt

:gitme: ayy duygulandım şimdi..

Selam Kızlar, başlığı görünce şaşırdım :1: hayırlı olsun...

8 temmuz 2. deneme benide ekleyin kızlar kaydirigubbakcemile2

Back
X