Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım hepsi aynı patron değilmi hepsi fenaaaklava: benimkide gelir şimdi zaten olmazsam anlayın kı gelmiş başımın belası kaydirigubbakcemile3
bide ne oldu az önce kızlar pencereme minicik bir kuş kondu
mini mini bir kuş konmuştu hahaha küçükken ki şarkıda geldi aklıma![]()
bende 44 le 47 arasında gezinip duruyorumguclubacismile
hmmm gerçekten güzel soruymuş :)))
Ben evlenmeden önce 48 kiloydum şimdi 55 kiloyum :kedi: :roflol:
alkisalkisalkis eveet keşke çocuk olsak,ne güzel hiçbir derdimiz olmazdıı.
alkisalkisalkis eveet keşke çocuk olsak,ne güzel hiçbir derdimiz olmazdıı.
Benimde hedefim 45 ama evde otur otur veremiyorum kiloları..yürüyüş yapmak istiyorum ama uygun biyer yok..zaten dışarı çıkmayıda sevmiyorum burdane olacak halim bilmiyorum..100 kilo olurum herhalde otur otur kaydirigubbakcemile3
cidden ya evlenince neden kilo alınır bende 48 dim 53 oldumeyvahedigeldismile:roflol:
ahhh ahhh..keşke insan kaybettiği zamanı geri alabilse![]()
olsun ya kılon ii bence boyun kaç bilmiyorumda bende aynı kılodayım
kadının balık etlisi güzel kaydirigubbakcemile3
ben içiyorum arada tek tük ya. ama hamile kalsam anında bırakırım heralde.kız sigara yasak hamılelik düşünüyosan at elinden bakayım onu çabuk![]()
sen otuz yaşını geçtin mi kiCADIARZU
kız sigara yasak hamılelik düşünüyosan at elinden bakayım onu çabuk![]()
yok kızz ben yeşilaycıyım zatenama efkarlandım da ondan
Evet evlenince kilo alınır diyolar ama birazda insanın yapısından kaynaklanıyor galiba..ne tanıdıklarım var kız gibi duruyo valla kaydirigubbakcemile3
hmmm gerçekten güzel soruymuş :)))
Ben evlenmeden önce 48 kiloydum şimdi 55 kiloyum :kedi: :roflol:
inaaaaanmıyorum yaaaaaa. şimdi eşim geldi. sana çok sevineceğin bişi aldım kapat gözünü dedi. bende böcek falan koyma bak dedimkaydirigubbakcemile3 yok valla değil dedi. kapattım gözümü. avucum içine emzik bıraktı. paketinde daha benim için almış. ay çok mutlu oldum inanamıyomhihoyyythihoyyythihoyyyt