Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar.uzun bi süredir girmiodum.girsemde çok kalamıodum.misafirlerim vardı.ve düğünümüz.bu ay bebeği düşünecek kadar vaktim olmadı:27:
10günüm geçio.adet olmadım. 1 ve 2gün geçtiğinde idrar tahlili yaptım negatifti.5gün geçtiğinde kan verdim değerim 1den küçük çıktı.ama hala adet olmadım.ve benim her ay akıntım 1 hafta 10gün olur kesilirdi.ondan bilirdim gebe değilim die.şimdi 10günüm geçmesine rağmen akıntım var.

slm kızlar.uzun bi süredir girmiodum.girsemde çok kalamıodum.misafirlerim vardı.ve düğünümüz.bu ay bebeği düşünecek kadar vaktim olmadı:27:
10günüm geçio.adet olmadım. 1 ve 2gün geçtiğinde idrar tahlili yaptım negatifti.5gün geçtiğinde kan verdim değerim 1den küçük çıktı.ama hala adet olmadım.ve benim her ay akıntım 1 hafta 10gün olur kesilirdi.ondan bilirdim gebe değilim die.şimdi 10günüm geçmesine rağmen akıntım var.

canım ne diyosunn:8: İnşallah Allahım gönlüne göre verir..tekrar kan vermeyi düşünüyor musun?bizi haberdar et..

herkesler tatilde galiba birtürlü denk gelemiyorum çünkü kimseyle neyse kısmet artık birgün karşılaşırım denk getirip

günaydın kız laaar
manyacıım cnmm seni ümitlendirmek stemem snr adet olursan üzülmenide istemem ama bzm topikte bi arkadaşım çook geçti adeti hep idrarda negatif gördü kan werdi oda negatif dr ozmn sen pcosun demiş 10 gn snrya randewu wermiş test için fln
1 hafta snr arkadaş gene test yaptı ewde 2 çizgiyi gördü yanii mucizemi artık ne bzde çok şaşırdık dra gitti tekrar kandada pozitif çıktı
yanii diceğim sabırlı ol bekle ama kafanada çok takma hayırlısı nese o olsun

canlar merhaba nasılsınız?

uzun bir aradan sonra döndüm bende

öncelikle sultancığım hamile olduğunu öğrendim kuşum çok ama çok sevindim

allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım inşaallah tebrik ederim canım

beni sorarsanız eğer bende tedaviye başladım artık

eşimle benden testler istediler o testleri yaptırdık eşimin tahlil sonuçları temiz çıktı

ama benim tüplerime bakabilmeleri için laparoskopi olmam gerekiyormuş

adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra laparoskopiyi olacağım

normalde dün adet günümdü ama olmadım adet

sanırım sıkıntı ve stresten dolayı olmadım çünkü bu ara çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum

dualarınızı esirgemeyin lütfen buna ihtiyacım var şuan

hepinizi çok ama çok özledim sevgiyi-edamı-sultanı-handanı-çiğdemi-tuğbayı-kübrayı-nimeti-denizi ve daha ismini

sayamadığım canım arkadaşlarımı hepinizi ama hepinizi çok özledim

inşallah topiğimiz eski neşe ve sohbetine kavuşur en yakın zamanda

hepinizi çok seviyorum yine girmeye çalışırım hepinizde aklımdasınız

hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım benim

allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım inşaallah tebrik ederim canım

eşimle benden testler istediler o testleri yaptırdık eşimin tahlil sonuçları temiz çıktı

sanırım sıkıntı ve stresten dolayı olmadım çünkü bu ara çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum

hepinizi çok ama çok özledim sevgiyi-edamı-sultanı-handanı-çiğdemi-tuğbayı-kübrayı-nimeti-denizi ve daha ismini

canım bende seni çok özledimmm...
inş en kısa zaman da bebişine kavuşursunn...
tedavinin aşamalarını merakla bekliyoruzz..
kendine çok iyi bakk..öpüyorum senii..

$images.webp

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yagmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.TÜM DUALARIMIZ KABUL VE MAKBUL OLSUN ....

günaydın kız laaar
manyacıım cnmm seni ümitlendirmek stemem snr adet olursan üzülmenide istemem ama bzm topikte bi arkadaşım çook geçti adeti hep idrarda negatif gördü kan werdi oda negatif dr ozmn sen pcosun demiş 10 gn snrya randewu wermiş test için fln
1 hafta snr arkadaş gene test yaptı ewde 2 çizgiyi gördü yanii mucizemi artık ne bzde çok şaşırdık dra gitti tekrar kandada pozitif çıktı
yanii diceğim sabırlı ol bekle ama kafanada çok takma hayırlısı nese o olsun
eski ben olsam şimdiye 10kere kan tahlili vermiştim ama.negatifleri duya duyaa artık bende vazgeçtim
Eki Görüntüle 225583

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yagmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.TÜM DUALARIMIZ KABUL VE MAKBUL OLSUN ....
amin cnm.seninde kandilin mübarek olsun

cnm rabbim tedavinizi rast getirsin

canımm 41 kere maşalllah Azraya allah nazarlardan saklasın sağlık versin sizlere bağışlasınnnn

amin canım Allah hepimiz evladını nazarlardan saklasın.

slm kızlar bi uğruyayım dedim istanbula annemlerin yanına geldim urfa çok sıcaktı bebeğim çok huzursuzlanıyordu buraya gedik şimdi çok rahat mışıl mışıl uyuyor bebişim. tam 50 günlük olduk zaman çabuk geçiyo:) umarım hepiniz çok iyisinizdir hep gelemiyorum geldikçe bilgi veriyorum. öptüm hepinizi görüşmek üzere.

amin canım Allah hepimiz evladını nazarlardan saklasın.

slm kızlar bi uğruyayım dedim istanbula annemlerin yanına geldim urfa çok sıcaktı bebeğim çok huzursuzlanıyordu buraya gedik şimdi çok rahat mışıl mışıl uyuyor bebişim. tam 50 günlük olduk zaman çabuk geçiyo:) umarım hepiniz çok iyisinizdir hep gelemiyorum geldikçe bilgi veriyorum. öptüm hepinizi görüşmek üzere.

hoşgeldin canım en güzelini yapmışsın benim kızda sıcaktan grip oldu giyinik tutuyorum çok terliyor soyunduruyorum üşüyormudur nedir anlamadım ama hastada ettim bu arada ama şimdi ilaçlarla düzeldi çok şükür

slm kızlaaar nasılsınız herkes iidir işlhh bnde iyiym çok şükür hawalar sıcak ewden çıkamıyom geceleri uyuyamıyom walla allah yardımcımız olsun:)hepinizi çok öpü
yoruum
buarda geçeen sene bu saatlerde bu topik bölemi olurdu yaaa:31:

selam kızlar bugun 5.haftam ve hala regl olmadım sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan vereceğim dualarınızı esirgemeyin:(

kızlarrr slm nasılsın???
ben çok yorucu günler geçiriyrm.adetim 17gün geçio.bugün doktora gittim.alttan muayene etti bebek yok ama yinede kan testi verelim dedi.kandada çıkmadı.yumurtaların çok tembel kilo vermen gerek dediii:85:

kızlarrr slm nasılsın???
ben çok yorucu günler geçiriyrm.adetim 17gün geçio.bugün doktora gittim.alttan muayene etti bebek yok ama yinede kan testi verelim dedi.kandada çıkmadı.yumurtaların çok tembel kilo vermen gerek dediii:85:

merhaba canım bende haziran 13 regl oldum ve hala gelmedi idrarda çıkmadı dün ve hala gelen giden yok

Back
X