Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Hepinizin kandili mübarek olsun, sevgililer gününÜz kutlu olsun.

NAZIM gözün aydin allah anali babali büyÜtsün uzun ömürlü olsun.
Darisiz bizlere.

fıstıklar ben geldim kontrolden daha doğrusu eve değilde eşimin odasından yazıyorum...
kontrolümüz güzel geçti içim içimi yiyodu ya ense kalınlığı neden az çıktı diye dr a tekrardan ölçtürdüm ve 1.3 çıktı bu sefer geçen 11 haftaydı o yüzden az çıkmıştır dedi 1in altıda sorun değil nete pek kanmayın dedi renkli ultrason fotomuzuda aldık ilk defa cinsiyete baktı bişi gözükmüyo daha erken dedi ama çıkıntıda hiç gözükmüyo dedi çatlak kremiş istedim boyuda 6 cm olmuş maşallah diyelim...bizden bu kadar....

yaaaaaaaaaaaaaa biz söledik sana sen daha 11. haftadan istiyon 1 çıksın olurmu öle :)))))))) hadi için rahat gözün aydın :)))))))))

Gözünaydın canım senin adına çok sevindim bakalım 28 şubatta bizim kaç çıkacak.Bak düşük çıktı diye çok üzlmüştün şimdi için rahatlamıştır.Başımıza bişey gelince internette araştıyoruz kafamız daha çok karışıyo kendine dikkat et canım.

kızlar ben bugün test yaptım 52 çıktı..11.günüm bugün..sizin kaç çıkmıştı..normal mi sizce?
normalllllll ... hayırlı olsun ... benim 30 çıkmıştı

ohhhh ..Allaha şükürrrr... hep erken bakıp kafa karıştıran doktorun suçu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…