kızlar ben bugün test yaptım 52 çıktı..11.günüm bugün..sizin kaç çıkmıştı..normal mi sizce?
meraklanma cnm normaldir geç tutunma olabilir...benim 12.gün 42.64 çıkmıştı,önemli olan değerin 2 günde bir katlanması cnm...
kızlar ben bugün test yaptım 52 çıktı..11.günüm bugün..sizin kaç çıkmıştı..normal mi sizce?
fıstıklar ben geldim kontrolden daha doğrusu eve değilde eşimin odasından yazıyorum...
kontrolümüz güzel geçti içim içimi yiyodu ya ense kalınlığı neden az çıktı diye dr a tekrardan ölçtürdüm ve 1.3 çıktı bu sefer geçen 11 haftaydı o yüzden az çıkmıştır dedi 1in altıda sorun değil nete pek kanmayın dedirenkli ultrason fotomuzuda aldık ilk defa cinsiyete baktı bişi gözükmüyo daha erken dedi ama çıkıntıda hiç gözükmüyo dedi çatlak kremiş istedim boyuda 6 cm olmuş maşallah diyelim...bizden bu kadar....
fıstıklar ben geldim kontrolden daha doğrusu eve değilde eşimin odasından yazıyorum...
kontrolümüz güzel geçti içim içimi yiyodu ya ense kalınlığı neden az çıktı diye dr a tekrardan ölçtürdüm ve 1.3 çıktı bu sefer geçen 11 haftaydı o yüzden az çıkmıştır dedi 1in altıda sorun değil nete pek kanmayın dedirenkli ultrason fotomuzuda aldık ilk defa cinsiyete baktı bişi gözükmüyo daha erken dedi ama çıkıntıda hiç gözükmüyo dedi çatlak kremiş istedim boyuda 6 cm olmuş maşallah diyelim...bizden bu kadar....
Hayırlı kandiller arkadaşlar..
normalllllll ... hayırlı olsun ... benim 30 çıkmıştıkızlar ben bugün test yaptım 52 çıktı..11.günüm bugün..sizin kaç çıkmıştı..normal mi sizce?
sorun var kızlar herhalde kan testim normalin üstünde çıktı 2760
kaçıncı gün bugün ...
Ikizmi kii
Sorun var kızlar herhalde kan testim normalin üstünde çıktı 2760
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?