Canım hiç bir sorun yok çoğul gebelik sen tek beklerken bebişler çifter çifter geliyo galiba.
13 gün tek embriyo
Sorun var kızlar herhalde kan testim normalin üstünde çıktı 2760
Nilucum çok yüksek değil mi yaa herkesin 100 150 aası çıkarken iidrar testimde bile net çıktı bir anormal duruyor 2 gün sonra değerimin 5000 üstü olması lazım çok garip değil mi
Sorun var kızlar herhalde kan testim normalin üstünde çıktı 2760
ay moralim çok kötü yardım edin kızlar
4. hafta 1000 - 10000 arasıymış öyle yazıyoor
ay moralim çok kötü yardım edin kızlar
4. hafta 1000 - 10000 arasıymış öyle yazıyoor
okumadınmı canım sana yazdığımı ... kardeşiminde seninki gibi çıkmıştı
canımmmmm maaşallah ne güzel tebrik ederimmmm
seni merak ediyordum valla
oh ne güzel ya darısı benm başıma olsun ınş
Değil canım kesinlikle anormallik yok bhcg çok yüksek olduğu zaman kanda idarda daha net çıkıyomuş seninki o yüzden öyle birde mide bulantıların çok olacak canım.
benim kardeşimde tüp bebek oldu .. 11. gün 570 çıktı ..15. gün 2990 oldu
biz şaşırdık tek embiryoydu o da ...
Allaha şükür .. hiçprobl olmadı ... bebek yeni doğdu zaten
sadece hcgsi yüksek çıkanların midesi çok çok bulanıyor..,korkma ...sevin ..
belkide tek yumurta ikizidir
bencede çoğul gebelikitr inşallah
deli kız sende. dondurulmuşlarla bu kadar yüksek çıkması tabi ki çok normal. benimkini hatırlarsan 3 gün embriyosu 12. günde 400 civarı çıkmıştı. ama tekti. bi de kendikini düşün 5ç gün dondurulmuş hem de 14. gün -yanılmıyorum di mi kız :26:- çook normal. ayyy bu günde mevlit kandili hem de sevgililer günü valla çok hoş oldu. seni ve eşini kocamaaaaaaaaaaaaaaan kocamaaaaaaaaaaan tebrik ediyorum. allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. alınacak ders şudur ki öle kaliteymiş 5. günmüş felan hiç dinlemiyor bu işlerrr. ay ben hala ağzım kulaklarımda tepiniyorum. kendi heyecanımı korkudan yaşayamadım. senikini doya doya yaşıyorum canım.Sorun var kızlar herhalde kan testim normalin üstünde çıktı 2760
deli kız sende. dondurulmuşlarla bu kadar yüksek çıkması tabi ki çok normal. benimkini hatırlarsan 3 gün embriyosu 12. günde 400 civarı çıkmıştı. ama tekti. bi de kendikini düşün 5ç gün dondurulmuş hem de 14. gün -yanılmıyorum di mi kız :26:- çook normal. ayyy bu günde mevlit kandili hem de sevgililer günü valla çok hoş oldu. seni ve eşini kocamaaaaaaaaaaaaaaan kocamaaaaaaaaaaan tebrik ediyorum. allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. alınacak ders şudur ki öle kaliteymiş 5. günmüş felan hiç dinlemiyor bu işlerrr. ay ben hala ağzım kulaklarımda tepiniyorum. kendi heyecanımı korkudan yaşayamadım. senikini doya doya yaşıyorum canım.
Kızlar hepinizin yazdıklarını gördüm
Teşekkür ederim ama işte hep okuyoruz sizlerde görüyorsunuz bu değerlerin anormal olduğunu moralim çok kötü
tupbabyy gözlerime inanamıyorum ne güzel hamile hbri vermişsin bizlere çok şükür...
değerin konusunda kafan karışık buda çok normal dr unla bi görüş cnm bakalım o ne diyecek ama sakın morelini bozma...
tupbabyy gözlerime inanamıyorum ne güzel hamile hbri vermişsin bizlere çok şükür...
değerin konusunda kafan karışık buda çok normal dr unla bi görüş cnm bakalım o ne diyecek ama sakın morelini bozma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?