Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Canım hiç bir sorun yok çoğul gebelik sen tek beklerken bebişler çifter çifter geliyo galiba.

Nilucum çok yüksek değil mi yaa herkesin 100 150 aası çıkarken iidrar testimde bile net çıktı bir anormal duruyor 2 gün sonra değerimin 5000 üstü olması lazım çok garip değil mi

13 gün tek embriyo

benim kardeşimde tüp bebek oldu .. 11. gün 570 çıktı ..15. gün 2990 oldu
biz şaşırdık tek embiryoydu o da ...
Allaha şükür .. hiçprobl olmadı ... bebek yeni doğdu zaten
sadece hcgsi yüksek çıkanların midesi çok çok bulanıyor..,korkma ...sevin ..
belkide tek yumurta ikizidir

Son düzenleme:
Nilucum çok yüksek değil mi yaa herkesin 100 150 aası çıkarken iidrar testimde bile net çıktı bir anormal duruyor 2 gün sonra değerimin 5000 üstü olması lazım çok garip değil mi

Değil canım kesinlikle anormallik yok bhcg çok yüksek olduğu zaman kanda idarda daha net çıkıyomuş seninki o yüzden öyle birde mide bulantıların çok olacak canım.

ay moralim çok kötü yardım edin kızlar
4. hafta 1000 - 10000 arasıymış öyle yazıyoor

Canım benim ilk kan tahlilim 845.20 çıkmıştı 2 gün sonra yaptırdığımdadeğerim 2359 yada 2829 çıkmıştı kafana takma sevinse ne güzel sonuç pozitif çoğul gebeliklerde yüksek çıkıyo beni sinirlendirme şükür rabbim bu duyguyu sanada yaşattı gelirsem yanına seni parça pinçik ederim haberin olsun çok kafana takıldıysa doktorunun cep telefonumu yokmu ara ona sor.

okumadınmı canım sana yazdığımı ... kardeşiminde seninki gibi çıkmıştı

canımmmmm maaşallah ne güzel tebrik ederimmmm
seni merak ediyordum valla
oh ne güzel ya darısı benm başıma olsun ınş

Değil canım kesinlikle anormallik yok bhcg çok yüksek olduğu zaman kanda idarda daha net çıkıyomuş seninki o yüzden öyle birde mide bulantıların çok olacak canım.

bencede çoğul gebelikitr inşallah

Kızlar hepinizin yazdıklarını gördüm
Teşekkür ederim ama işte hep okuyoruz sizlerde görüyorsunuz bu değerlerin anormal olduğunu moralim çok kötü

Eki Görüntüle 141589

Allahıııım lütfeen doğru olsun lütfeen canlarım lütfeeeen birşeyler yazın

Sorun var kızlar herhalde kan testim normalin üstünde çıktı 2760
deli kız sende. dondurulmuşlarla bu kadar yüksek çıkması tabi ki çok normal. benimkini hatırlarsan 3 gün embriyosu 12. günde 400 civarı çıkmıştı. ama tekti. bi de kendikini düşün 5ç gün dondurulmuş hem de 14. gün -yanılmıyorum di mi kız :26:- çook normal. ayyy bu günde mevlit kandili hem de sevgililer günü valla çok hoş oldu. seni ve eşini kocamaaaaaaaaaaaaaaan kocamaaaaaaaaaaan tebrik ediyorum. allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. alınacak ders şudur ki öle kaliteymiş 5. günmüş felan hiç dinlemiyor bu işlerrr. ay ben hala ağzım kulaklarımda tepiniyorum. kendi heyecanımı korkudan yaşayamadım. senikini doya doya yaşıyorum canım.

gösünaydın olsun tüpbaby

tahlilini geç yaptırdığın için fasla çıkmıştır diye düşünüyorum.maşallah güsel katlanıyor sağlıklı gelişiyor ki bu kadar yüksek çıkmış.. sağlıkla kucağına al inşallah..bu mubarek günün hürmetine hayırlı evlat olsun

Simtenim ay çok kötü moralim ben bu kadar zamandır toipklerde dolanıyorum hiç 13. gün bu değerde olan arkadaş görmedim wallahii şımarıklık yapmıyorum çok fenayım kesin tuhaflık var

tupbaby korktuğun şey mol gebeli galiba ...
bak bi sitede ne buldum ...

Mol gebelik: Mol gebeliklerde kan beta hCG değerleri çok yüksek seviyelere ulaşabilir ve 2.000.000 IU/mL kadar olabilir. Mol gebelikte serbest beta hCG değerleri de artış gösterir. Mol gebelik sonrası durumun normale dönüp dönmediği sık aralıklarla yapılan beta hCG ölçümleri ile takip edilir.

gördünmü sonucun korkutucu olması 2.000.000 bu rakamların çıkması demekmiş...

seninki 2760 ...

canım ben de 3. gün embiriyosu 12. günde 400 değerini hiç görmedim. bana zaten değerim 40 dediler sıfırı görmemişler. ben ağlamaktan mahvoldum. 14.gün başka bir yerde yaptırdım. 2500 lerde bir değer çıkmıştı. sonrasında güvenilir bir lab.da aynı gün yaptırdım 800 çıktı. 12. gün yaptırdığım yere gittim 400 olduğunu söylediler. lab. lara çok güvenme. doktoruma sordum. değer kişiye bağlı olarak olarak değişir. yüksek değil çok normal demişti. bence kendini sıkıntıya sokma.

tupbabyy gözlerime inanamıyorum ne güzel hamile hbri vermişsin bizlere çok şükür...

değerin konusunda kafan karışık buda çok normal dr unla bi görüş cnm bakalım o ne diyecek ama sakın morelini bozma...

Cnm ben hala şoklardayım düşünemiyorum bile değerim beni korkutuyor yarın sabah doktora sorucam inşş sorun yoktur çok korkuyorum

Cnm ben hala şoklardayım düşünemiyorum bile değerim beni korkutuyor yarın sabah doktora sorucam inşş sorun yoktur çok korkuyorum

Ben geldiiiiiiiiim gittim kızlar doktoraa 10 gün sonra kese+kalp atışı için randevu verdiler. Değerim içinde çok güzel olduğunu tekrar etmeme gerek olmadığını ve 5. gün embriyosu olunca ve dondurulmuşsa bu değerin gayet normal olduğunu söylediler. Bekledikleri gibiymiş yanii çoğul gebelik olabilir mi diye sordum 1000 de 4 ihtimal dedi doktor.Ben gece hiç uyumadım hepinize çok çok çok teşekkür ederim dün bana zaman ayırdınız hepiniz ayrı ayrı sakinleştirmeye çalıştınız iyiki varsınız.
Benim için 10 gün sonrası başladı kendimi kaptırmadan yavaş yavaş kontrol günümü bekliycem

çok sevindim canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. boşuna endişeleniyorsun diyordum sana, maşallah herşey gönlünce olmaya devam etsin diyorum ve öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…