slm kızlar biz evimize geldik
kızım 11 2 2011 saat 10 da dünyaya geldi
aallaha şükür ikimizde çok iyiiyiz kzım uyuyorken haber edeyim dedim sonra yine detaylı yazarım sizelere dua eden herkesten allah razı olsun allah hepinize bu duyguları yatsın müthiş bişey gerçekten canlar kendinize iyi bakın
slm kızlar biz evimize geldik
kızım 11 2 2011 saat 10 da dünyaya geldi
aallaha şükür ikimizde çok iyiiyiz kzım uyuyorken haber edeyim dedim sonra yine detaylı yazarım sizelere dua eden herkesten allah razı olsun allah hepinize bu duyguları yatsın müthiş bişey gerçekten canlar kendinize iyi bakın
Kızlar günaydın size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Dondurulmuş embriyo transferi oldum.Bugün 13. günüm
Benim regli günüm 10 şubattı ( gününü hiç geçmez ) ama olmadım test tarihimde 16 şubat yalnız şöyle bir durum var heran regli olacakmışım gibi ağrım,ateş basması,terleme oluyor.Hergün vurulduğum iğne PROGESTAN iğnesi regli gecikmesi yapar mı ? Sizde de böyle durum oldu mu ?
Çünkü iğneyi 1 gün vurdurmasam hemen kanamam başlayacakmış gibi ağrım oluyor.
Zaten yarın sabah kan testi yapırıcam ama yinede öğrenmek istedim sizlerden çok teşekkür ederim hamiiiş arkadaşlarım
canım ilaçlardan olabilir ama olmaya bilirde hamile kalanda adet sancısını çekiyo bence ne ümitlen ne üzül yarın git testini yptır
Benim regli günüm 10 şubattı ( gününü hiç geçmez ) ama olmadım test tarihimde 16 şubat yalnız şöyle bir durum var heran regli olacakmışım gibi ağrım,ateş basması,terleme oluyor.Hergün vurulduğum iğne PROGESTAN iğnesi regli gecikmesi yapar mı ? Sizde de böyle durum oldu mu ?
Zaten yarın sabah kan testi yapırıcam ama yinede öğrenmek istedim sizlerden çok teşekkür ederim hamiiiş arkadaşlarım
Teşekkür ederim cnm zaten hiç ümitlenmiyorum :)) Tedavide yaptırmış olsam pozitifin benim başıma geleceğinee inanamıyorum :))
Kalçalarım iğneden o kadar çok acıyor ki ve bunun yanında regli ağrılarımda eklenince keyfim kaçıyor
Canım hemen telaş yapma bendede senin gibi belirtiler olmuştu kullandığımız ilaçların yan etkileri prospektüslerini okursan görürsün.Bugün kandil RABBİM sesimiz duysun inşallah burdan güzel haberlerini alırız canım.
merhaba tüpbaby
inşallah büyük ihtimalle hamilesin.ateş basmaları karın ağrıları aldığın progestandan dolayı.ben hapını kullanmıştım.müthiş sıcak basması yaşadım.aynı menoposlu kadınlar gibi.. yüsüm de kısarırdı.ben crinone jel de kullanmıştım progestanın yanında.. progestan hapının prospektüsünde yasıyor bu yaşadığın yan etkiler..ialcı kullandığın sürece olacak...
bu ialcın regl gecikmesi yaptığını hiç duymadım.iğneyi vurdurmadığın gün mü oldu?sakın aksatma ilaçlarını.belki yavrucun sana tutunmaya çalışıyor...inşallah...
Tupbaby inşallah hamilesindir....
Adet ağrısı gibi olabilir hamilelik belirtisi ... Sakın ümidin kırılmasın ... çok ta ümitlenme ... Dua et ...
Bugün mübarek gün ..allah gönlüne göre versin ...
Benim belim sızlamıştı .
. En erken hamilelik belirtisi .. Kimde bilmez bunu bak .. Kirpikler kaşınır karışır dökülür ...
çok iyi bir doktordan duydum ve bende de olmuştu ...
tupbaby cnm 2 gün kaldı ohh ne güzel 2 gün sonra güzel hbrlerini alıcaz inş...
progesteron kullandığın için gecikme olabiliyo ben ilkinde bıraktıktan 4 gün sonra regl olmuştum ama adet olacakmışım gibi belirtilerimde var demişsin ya olamadığındanda o belirtiler baş gösterebilir...
bu arada iğne yerlerine eşin bol kolonyalı pamukla masaj ayapsın bişicik kalmıyo,ben ilkinde böyle bişi bilmiyodum tan 4 ay geçmedi acısı bu tedavimde eşime yaptırdım ve 2 gün içinde bitti iğne yerlerimin ağrıları...
kızlar hepinizin mübarek mevlid kandilini kutlarım...bol dualı gün geçirelim inş...
Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306Haydarpaşa GATA 24. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_frFransada Tüp Bebek yaptı 17.Hafta
3-) firstNimbusMaya Tüp Bebek Ankara 35.Hafta ERKEK YAHYA ALP
4-) NEVRAABahçeci Tüp Bebek 27.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynepAvrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninleMemorial Okmeydanı şubesi 13.Hafta
7-) Ah_kalBiMankara tüp bebek merkezinde 33.Hafta KIZ
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 17.Hafta
9-) gulumgulumAnatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceyddaBursa Acıbadem Hastanesinde 17.Hafta
11-) dilek23_41Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmmdoğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_xANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprizeAnkara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem9.Hafta
17-) hilye35Ege Üniversitesi 17. Hafta
1xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) leydim84Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
20-) fatmanur7.Hafta
21-) yasmin077.Hafta
22-) ela200813. Hafta
23-) dilserseri25.Hafta KIZ
24-) nevaa10.Hafta
25-) kumtanemokmeydan memorial 5.hafta
26-) handesb09Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok30.Hafta ERKEK
2nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) suannacatsdoğal gebelik 11.Hafta
30-) şirinetuğbaAnkara Güven Hastanesi 8.Hafta
31-) nilumaya tüp bebek 7.Hafta
32-) htcyldzUmut Tüp Bebek
33-) zeynepelaBursa Acıbadem 12.hafta
34-) schatze_32
35-) lila3146
Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
Teşekkür ederim cnm zaten hiç ümitlenmiyorum :)) Tedavide yaptırmış olsam pozitifin benim başıma geleceğinee inanamıyorum :))
Kalçalarım iğneden o kadar çok acıyor ki ve bunun yanında regli ağrılarımda eklenince keyfim kaçıyor
benimde yazılması için erkenmi bilemedim...daha kontrole gitmediğimden ama 5+5 iz maşallah ve Kocaeli üni. tıp fakültesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?