Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar ben bugün test yaptım 52 çıktı..11.günüm bugün..sizin kaç çıkmıştı..normal mi sizce?
canım benim de 11. gün 63 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarla hamilesin inşallah

canım ne güzel maaşallah bebişimize... benim de 2li bir çıksa içimde sıkıntı var korkunç rüyalar gördüm hayrolsun...

çok sevindim canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. boşuna endişeleniyorsun diyordum sana, maşallah herşey gönlünce olmaya devam etsin diyorum ve öpüyorum..

Adacım çok teşekkür ederim Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın inş. Tabi herşeyden önemlisi sağlıkla gelsin çok sevinemiyorum 10 gün sonrası ve ilk 3 ay önemlii diye her anım panik

sibel8567 ve tupbaby arkadaşlar gözünüz aydın Allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin. Nazim83 sağlıkla büyüt bebeğini canım Allah o günleri bizleride göstersin inşallah bu sabah okudumda sayfaları herkesten güzel güzel haberler var çok şükür.

teşekkürler canım çok saol..:)

nevra demiştisana bak dondurulmuşla yüksek çıkardiye :)))))))))) ha ha hadi gözün ayydın inşallah kucağınada alırsın

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00

Meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez----------gebelik haftası------kız/erkek----İisim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 24. Hafta KIZ YAĞMUR NİSA
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 17.Hafta
3-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 35.Hafta ERKEK YAHYA ALP
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 27.Hafta KIZ NEVRA
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 13.Hafta
7-) Ah_kalBiM ankara tüp bebek merkezinde 33.Hafta KIZ
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 17.Hafta
9-) gulumgulum Anatolia Tüp Bebek Merkezinde 7.Hafta
10-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 17.Hafta
11-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 12.Hafta
12-) gozdemmmmmm doğal gebelik 12.hafta
13-) neyzen_x ANTOLİA 8.Hafta
14-) pares83 Çamlıca Medıcana 8.Hafta
15-) prizeprize Ankara Genart 7.Hafta
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) hilye35 Ege Üniversitesi 17. Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
20-) fatmanur 7.Hafta
21-) yasmin07 7.Hafta
22-) ela2008 13. Hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ
24-) nevaa 10.Hafta
25-) kumtanem okmeydan memorial 5.hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta
30-) şirinetuğba Ankara Güven Hastanesi 8.Hafta
31-) nilu maya tüp bebek 7.Hafta
32-) htcyldz Umut Tüp Bebek
33-) zeynepela Bursa Acıbadem 12.hafta
34-) schatze_32
35-) lila3146
36-) edut Kocaeli Üniv. Tıp Fakul. 6. hafta

Gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

tupbabay bak kendine yersiz sıkıntı yaşattın akşamdan beri hem kendini hem bebişini üzdün ohh bak çok şükür dr un rahatlatmış seni hadi bizde senle 10gün sonrayı bekliyoruz...

zeynepcim sen nasıl oldun cnm iyimisin daha...2li için ne zaman gideceksin sonuç göstermeye sende çok stres yapma bunu normaldir herşey...
kızlarr akşam size yazdıktan sonra kendimi yatağa zor attım felaketbaş ağrım var gece lavaboya kalktım hala başım zonkluyodu sabahta çok zor kalktım felaketim bugünde ilaç almak istemiyorum bakalım ne olacak...

canım ilaç almamaya çalış bendede oluyo ara aara hamilelikte sık görülen bişi hatta geçen gece burnum kanamaya başladı ama normal bunlar pek ilaca yoğunlaşma

çok şükür kızlar 3 lü testin sonucunu öğrendik herşey normalmiş
bende çok sıkıntı yapmıştım 2 li testten sonra dün gece sıkıntıdan uyuyamadım.:18:
Allah şükür bugün güzel haber aldım.

merhaba, bende bugün test sonucumu aldım. 42.41 ...

Allahım yüzüme baktı.. dualrım kabul oldu...

ayy hamnile olanları okuyunca içim kıpır kıpır oldu hadi hayırlı olsun darısı olmayanlara.. idrtar testini gördüm ya walla bende kaç kez yaptım hiç çifçizgiyi görmedim. hamile olduğumuda kanda öğrendim.ama içimden bir test alıp o çif çizgiyi görmek istiyorum

nurcancım biz 35 haftalık olduk..
bugün doktora gittim maşlh herşey normal 2 600 kilo olmuşş. bide nts çektirdik ama ne çektirme kızımız yerinde durmadı bir ora döndü bir bura hemşlire aleti bir oraya kokuyo bir buraya... en sonunda kemeri çıkardı eliyle tuttu.. 2 kere denedik.. neyseki bir problem yok.. haftaya salı bidaha çekicekler.

hadi geçmiş olsun nst iyi çısında uğraştırsın kızımız benimki tembelin teki bizde şimdi geldik doktordan doktor iteliyo dürtüyo yok hareket etmiyo doktor bakıcak yüzünü felan gösterecek koymuş elini yüzüne göstermiyo doktor yine itiyo ediyo yok çekmiyo elini en sonunda baktı doktor rahat bırakmıyo kafasını çevirdi adamda ne inat diyo valla hiç bana çekmicek bu kız direk teyzelerine benzicek hem tembel hem inat :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…