canım benim de 11. gün 63 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarla hamilesin inşallahkızlar ben bugün test yaptım 52 çıktı..11.günüm bugün..sizin kaç çıkmıştı..normal mi sizce?
fıstıklar ben geldim kontrolden daha doğrusu eve değilde eşimin odasından yazıyorum...
kontrolümüz güzel geçti içim içimi yiyodu ya ense kalınlığı neden az çıktı diye dr a tekrardan ölçtürdüm ve 1.3 çıktı bu sefer geçen 11 haftaydı o yüzden az çıkmıştır dedi 1in altıda sorun değil nete pek kanmayın dedirenkli ultrason fotomuzuda aldık ilk defa cinsiyete baktı bişi gözükmüyo daha erken dedi ama çıkıntıda hiç gözükmüyo dedi çatlak kremiş istedim boyuda 6 cm olmuş maşallah diyelim...bizden bu kadar....
çok sevindim canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. boşuna endişeleniyorsun diyordum sana, maşallah herşey gönlünce olmaya devam etsin diyorum ve öpüyorum..
sibel8567 ve tupbaby arkadaşlar gözünüz aydın Allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin. Nazim83 sağlıkla büyüt bebeğini canım Allah o günleri bizleride göstersin inşallah bu sabah okudumda sayfaları herkesten güzel güzel haberler var çok şükür.
Ben geldiiiiiiiiim gittim kızlar doktoraa 10 gün sonra kese+kalp atışı için randevu verdiler. Değerim içinde çok güzel olduğunu tekrar etmeme gerek olmadığını ve 5. gün embriyosu olunca ve dondurulmuşsa bu değerin gayet normal olduğunu söylediler. Bekledikleri gibiymiş yanii çoğul gebelik olabilir mi diye sordum 1000 de 4 ihtimal dedi doktor.Ben gece hiç uyumadım hepinize çok çok çok teşekkür ederim dün bana zaman ayırdınız hepiniz ayrı ayrı sakinleştirmeye çalıştınız iyiki varsınız.
Benim için 10 gün sonrası başladı kendimi kaptırmadan yavaş yavaş kontrol günümü bekliycem
nevra demiştisana bak dondurulmuşla yüksek çıkardiye :)))))))))) ha ha hadi gözün ayydın inşallah kucağınada alırsın
tupbabay bak kendine yersiz sıkıntı yaşattın akşamdan beri hem kendini hem bebişini üzdün ohh bak çok şükür dr un rahatlatmış seni hadi bizde senle 10gün sonrayı bekliyoruz...Ben geldiiiiiiiiim gittim kızlar doktoraa 10 gün sonra kese+kalp atışı için randevu verdiler. Değerim içinde çok güzel olduğunu tekrar etmeme gerek olmadığını ve 5. gün embriyosu olunca ve dondurulmuşsa bu değerin gayet normal olduğunu söylediler. Bekledikleri gibiymiş yanii çoğul gebelik olabilir mi diye sordum 1000 de 4 ihtimal dedi doktor.Ben gece hiç uyumadım hepinize çok çok çok teşekkür ederim dün bana zaman ayırdınız hepiniz ayrı ayrı sakinleştirmeye çalıştınız iyiki varsınız.
Benim için 10 gün sonrası başladı kendimi kaptırmadan yavaş yavaş kontrol günümü bekliycem
canım benim de 11. gün 63 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarla hamilesin inşallah
canım ne güzel maaşallah bebişimize... benim de 2li bir çıksa içimde sıkıntı var korkunç rüyalar gördüm hayrolsun...
Çok teşekkür ederim cnm İnş 25 Şubatta herşey güzel geçerde sevindim katlanır
tupbabay bak kendine yersiz sıkıntı yaşattın akşamdan beri hem kendini hem bebişini üzdün ohh bak çok şükür dr un rahatlatmış seni hadi bizde senle 10gün sonrayı bekliyoruz...
zeynepcim sen nasıl oldun cnm iyimisin daha...2li için ne zaman gideceksin sonuç göstermeye sende çok stres yapma bunu normaldir herşey...
kızlarr akşam size yazdıktan sonra kendimi yatağa zor attım felaketbaş ağrım var gece lavaboya kalktım hala başım zonkluyodu sabahta çok zor kalktım felaketim bugünde ilaç almak istemiyorum bakalım ne olacak...
çok şükür kızlar 3 lü testin sonucunu öğrendik herşey normalmiş
bende çok sıkıntı yapmıştım 2 li testten sonra dün gece sıkıntıdan uyuyamadım.:18:
Allah şükür bugün güzel haber aldım.
merhaba, bende bugün test sonucumu aldım. 42.41 ...
Allahım yüzüme baktı.. dualrım kabul oldu...
merhaba, bende bugün test sonucumu aldım. 42.41 ...
Allahım yüzüme baktı.. dualrım kabul oldu...
ayy hamnile olanları okuyunca içim kıpır kıpır oldu hadi hayırlı olsun darısı olmayanlara.. idrtar testini gördüm ya walla bende kaç kez yaptım hiç çifçizgiyi görmedim. hamile olduğumuda kanda öğrendim.ama içimden bir test alıp o çif çizgiyi görmek istiyorum
nurcancım biz 35 haftalık olduk..
bugün doktora gittim maşlh herşey normal 2 600 kilo olmuşş. bide nts çektirdik ama ne çektirmekızımız yerinde durmadı bir ora döndü bir bura hemşlire aleti bir oraya kokuyo bir buraya... en sonunda kemeri çıkardı eliyle tuttu.. 2 kere denedik.. neyseki bir problem yok.. haftaya salı bidaha çekicekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?