- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
hadi hayırlı olsun Allahım sağ sağlim aldırsın kucağına pazartesi doğummu var kessin :))))))))) ay haber ver kız bize bak aklım nazımda kaldı meraktan çatlıyom senide merak ederim yahyacığımız iyi de bilelim :))))
bizde iyiyiz bizim kızımız biraz yaramaz canı isterse oynuyo istemezse oynamıyo kaç zamandır oynaamıyodu şükür bugün bayağı oynadı :)))))))
ayyy yok canım benim pazartesi 35 haftalık olacaz hani haftamı yazman açısından
yoksa 15 günüm daha var inşallah canım.daha da erken gelmeye kalkmazsa:18::18::18:
ayyy yok canım benim pazartesi 35 haftalık olacaz hani haftamı yazman açısından
yoksa 15 günüm daha var inşallah canım.daha da erken gelmeye kalkmazsa:18::18::18:
teşekkürler nevracım.hayırlı olsunn tebrikler
5+1 günlük hamilesin hayırlı olsunn ...
Doktorunu aradın 3 hafta sonra gel dediyse .. Aradığın günden itibaren 3 hafta sonra ..
Gideceksin...
teşekkürler nevracım.
nurcan benide listeye eklebilirsin..
okmeydan memorial hastahenesi tüp bebek merkezi..
Merhaba kizlar iyi pazarlar.
Firstnimbus masallahaz kalmis bebegine kavusmak allah kurtarsin darisi bizlere.
Kizlar nazim'den haberiniz var mi ? Bu hafta dogum edecekti.
slm kızlar biz evimize geldik
kızım 11 2 2011 saat 10 da dünyaya geldi
aallaha şükür ikimizde çok iyiiyiz kzım uyuyorken haber edeyim dedim sonra yine detaylı yazarım sizelere dua eden herkesten allah razı olsun allah hepinize bu duyguları yatsın müthiş bişey gerçekten canlar kendinize iyi bakın
evet canım.nazımdan sonra sıra bana geldi sanırım:18::18::18:Merhaba kizlar iyi pazarlar.
Firstnimbus masallahaz kalmis bebegine kavusmak allah kurtarsin darisi bizlere.
Kizlar nazim'den haberiniz var mi ? Bu hafta dogum edecekti.
slm kızlar biz evimize geldik
kızım 11 2 2011 saat 10 da dünyaya geldi
aallaha şükür ikimizde çok iyiiyiz kzım uyuyorken haber edeyim dedim sonra yine detaylı yazarım sizelere dua eden herkesten allah razı olsun allah hepinize bu duyguları yatsın müthiş bişey gerçekten canlar kendinize iyi bakın
nurcan kız sendende bişi kaçmaz oldu ne güzel yaptın öyle bebiş listesi
ama ama kısmet olursa ben senden sonra doğum yapacam Alah izin verirse benide o zaman yazacan hani kızın olunca siteye uğramazlık edersin falan SAKIN...
kız inşallah sağ sağlim olsun ben gene uğramaya çalışırım sen merak etme uyuttummu kaçaım ikidakka :)))))))) uzun süre kalamasamda mutlaka bi çoğunuzun kini takip edeceğim özellikle doğumunu beklediklerim içindesin zaten :)))))))) herkez sağ sağlim doğursun yeterki yazarız inşallah ben olmazsam sen yazarsın artık :)))))))))) ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?