inann çok sevindim canım artık rahatla ohh ya şükürrrçok şükür kızlar 3 lü testin sonucunu öğrendik herşey normalmiş
bende çok sıkıntı yapmıştım 2 li testten sonra dün gece sıkıntıdan uyuyamadım.:18:
Allah şükür bugün güzel haber aldım.
Sen doğurana kadar hepimizin ömrümü yiyeceksin bizede dokuz doğurtacaksın RABBİM eşine sabır versin.Hamileliğin tadını çıkarsana kafana takma her şeyi:)))))))))))Ben geldiiiiiiiiim gittim kızlar doktoraa 10 gün sonra kese+kalp atışı için randevu verdiler. Değerim içinde çok güzel olduğunu tekrar etmeme gerek olmadığını ve 5. gün embriyosu olunca ve dondurulmuşsa bu değerin gayet normal olduğunu söylediler. Bekledikleri gibiymiş yanii çoğul gebelik olabilir mi diye sordum 1000 de 4 ihtimal dedi doktor.Ben gece hiç uyumadım hepinize çok çok çok teşekkür ederim dün bana zaman ayırdınız hepiniz ayrı ayrı sakinleştirmeye çalıştınız iyiki varsınız.
Benim için 10 gün sonrası başladı kendimi kaptırmadan yavaş yavaş kontrol günümü bekliycem
Canım gözünaydın RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.çok şükür kızlar 3 lü testin sonucunu öğrendik herşey normalmiş
bende çok sıkıntı yapmıştım 2 li testten sonra dün gece sıkıntıdan uyuyamadım.:18:
Allah şükür bugün güzel haber aldım.
RABBİM tamamına erdirsin canım gözünaydın hoşgeldin aramıza.merhaba, bende bugün test sonucumu aldım. 42.41 ...
Allahım yüzüme baktı.. dualrım kabul oldu...
Canım 3 lü tarama ne zaman yapılıyo onu bilmiyorum ben benimkiler ikiz olduğu için galiba bize 2'li ve3'lü tarama yapmıyorlarmış kan sonuçları karışabilir diye.Çoklu cevaplamayı sormuşsun cevaplamak istediklerini alıntı ile cevaplamanın yanıda kare kutu ve artı işareti varya onu tıklıyosun tüm okumaların bittikten sonrada konuya cevap ver diyosun hepsi çıkıyo canım.Yeni hamişler gelmiş maşşallah..Tupbaby çok ama çok sevindim..Gözün aydın olsun...
Ben bu çoklu alıntıyı beceremedim kızlar bi öğretseniz....Bide üçlü test ne zaman yapılıyor?? Doktor 17. haftada gel dedi..Yapmaya pek niyeti yok..Bende yaptırmak istiyorum..Geç mi acaba?
şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım kullanmayacağımda ama yok böyle bi ağrı yaa yıldım resmen...canım ilaç almamaya çalış bendede oluyo ara aara hamilelikte sık görülen bişi hatta geçen gece burnum kanamaya başladı ama normal bunlar pek ilaca yoğunlaşma
merhaba, bende bugün test sonucumu aldım. 42.41 ...
Allahım yüzüme baktı.. dualrım kabul oldu...
hamile kalan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum hep beraber büyütelim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah nazim gibi:))) tupbaby benimde değerim 2334 çıkmıştı 12.günde herşey çok güzel olacak merak etme...
kızlar panik yapmayın bişi dicem ikizlere hamileymişim
nurcan listeye ekleyebilirsin tatlım 9haftalık eurofertil tüp bebek merkezi
gözüm aydın pıt pıtları duydum
hamile kalan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum hep beraber büyütelim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah nazim gibi:))) tupbaby benimde değerim 2334 çıkmıştı 12.günde herşey çok güzel olacak merak etme...
ay canım inşallah geçer bian önce Allahım şifa versinşimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım kullanmayacağımda ama yok böyle bi ağrı yaa yıldım resmen...
cnm gözünaydın tebrik ederim seni....
iyi akşamlar hanımlar... ben tekrar geldim.... yeni hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.. gözünüz aydın ALLAH tamamını erdirsin inş. hem sizleri hem bizleri.... bu arada bizde 18. haftamıza giricez inş. benimde kısmetse kızım olacakmış... hala inanamıyorum... 8 seneden sonra meleğime kavuşucam kısmetse... darısı bütün isteyenlerin başına..... hepinize hayırlı akşamlar mutlu hamileliklerr......
merhaba canlar doğum listesi de hazırlamışssınız çok saolun
malum fazla giremiyorum gelen giden baya yoğun şimdidde kızım uyuor diyecektim vallahi uyandı ağlıyor gitmem lazım gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?