Sen doğurana kadar hepimizin ömrümü yiyeceksin bizede dokuz doğurtacaksın RABBİM eşine sabır versin.Hamileliğin tadını çıkarsana kafana takma her şeyi:)))))))))))
Canım gözünaydın RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
RABBİM tamamına erdirsin canım gözünaydın hoşgeldin aramıza.
Canım 3 lü tarama ne zaman yapılıyo onu bilmiyorum ben benimkiler ikiz olduğu için galiba bize 2'li ve3'lü tarama yapmıyorlarmış kan sonuçları karışabilir diye.Çoklu cevaplamayı sormuşsun cevaplamak istediklerini alıntı ile cevaplamanın yanıda kare kutu ve artı işareti varya onu tıklıyosun tüm okumaların bittikten sonrada konuya cevap ver diyosun hepsi çıkıyo canım.
merhaba canlar doğum listesi de hazırlamışssınız çok saolun
malum fazla giremiyorum gelen giden baya yoğun şimdidde kızım uyuor diyecektim vallahi uyandı ağlıyor gitmem lazım gelirim yine
Yeni hamişler gelmiş maşşallah..Tupbaby çok ama çok sevindim..Gözün aydın olsun...
Ben bu çoklu alıntıyı beceremedim kızlar bi öğretseniz....Bide üçlü test ne zaman yapılıyor?? Doktor 17. haftada gel dedi..Yapmaya pek niyeti yok..Bende yaptırmak istiyorum..Geç mi acaba?[/QUOT
Benim üçlü testim 17 haftada yapıldı canım onun için çağırmıştır belki sana yapılmasına gerek görmeyebilirde doktorun amiyosentez yapıldı çünkü
inann çok sevindim canım artık rahatla ohh ya şükürrr
maşallah .... hayırlı olsun .... heşeyden çift çift hazırlarsın artıkhamile kalan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum hep beraber büyütelim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah nazim gibi:))) tupbaby benimde değerim 2334 çıkmıştı 12.günde herşey çok güzel olacak merak etme...
kızlar panik yapmayın bişi dicem ikizlere hamileymişim
nurcan listeye ekleyebilirsin tatlım 9haftalık eurofertil tüp bebek merkezi
gözüm aydın pıt pıtları duydum
öp bizden bebişini .... ,merhaba canlar doğum listesi de hazırlamışssınız çok saolun
malum fazla giremiyorum gelen giden baya yoğun şimdidde kızım uyuor diyecektim vallahi uyandı ağlıyor gitmem lazım gelirim yine
nurcancım dün akşam doktor bebeğimizin cinsiyetini söyledi kızım olucak hayırlısıyla ben çok kız istiyordum Allah gönlüme göre verdi kızımın isimi ceyda olucak teyzesi yazarmısınbu arada 18 haftayada girdik.
amin canım amin yeterki sağ sağlim doğsunlar herşey onlar için seninde riskli güler bitti artık hadi gözün aydın :))))))Gûnaydin arkadaslar.
Yeni hamisler varmis lila tebrik ederim allah tamamini erdirsin.
Herzaman-seninle senin dogumunada az kalmis allah kurtarsin.
Nurcancim biz bugün 18 hafta olduk.
Rabbim hepimize saglikli ve sorunsuz hamilelik geçirmemizi nasip etsin birde bebeklerimiz saglikli kucagimiza almayin nasip etsin.
Allahım adıyla yaşatsın canım negüzel alırsın sende artık pembişleri :)))))))))))nurcancım dün akşam doktor bebeğimizin cinsiyetini söyledi kızım olucak hayırlısıyla ben çok kız istiyordum Allah gönlüme göre verdi kızımın isimi ceyda olucak teyzesi yazarmısınbu arada 18 haftayada girdik.
slm kızlar nurcancım çok sağol buarada çok şükür iyi oldum buarada bebeğimin cinsiyeti kesinleşti allahın izniyle benimde kızım olacakk çok şükürki gönlüm hep kızdan yanaydı yazıver teyzesi ben şimdi gaziosman paşadayım nurcan sana yakınım galiba ablamlardayım ara ara yazarım
Gûnaydin arkadaslar.
Yeni hamisler varmis lila tebrik ederim allah tamamini erdirsin.
Herzaman-seninle senin dogumunada az kalmis allah kurtarsin.
Nurcancim biz bugün 18 hafta olduk.
Rabbim hepimize saglikli ve sorunsuz hamilelik geçirmemizi nasip etsin birde bebeklerimiz saglikli kucagimiza almayin nasip etsin.
kız karıştırdın galiba ben daha 13.haftadayım cinsiyetimiz bile belli olmadı...
nevra,nurcan sağolun kızlar pembeler süslü süslü kıyafetler inşallah sağıkla büyüsünlerde şimdi hepimiz neler alacağız benim doğum temmuz sonu gözüküyor hayırlısıyla bende alışveriş için mayıs sonu düşünüyorum daha hiçbirşey almadık bebiş için hayırlısıyla vakti saati gelsin onlarda olur sadece bakıyorum şimdi içim gidiyor o güzel kıyafetlere eşyalara ama acele etmek istemiyorum.
doğumuna çok var ama bence seninki kız
ayy ağzın bal yesin kız valla ne yalan diyim benimde içimden öyle geçiyo...
valla bitek seninle ilgili kız geçiyo bide first nimbusla ilgili erkek geçiyo başka kimese hakkındda fikrim yom ama bnim içimden geçenler nekadar gerçek olur bilmem :))))))))) ha ha inşallah rabbim gönlüne göre versin canım bişi sorcam anne bebek fuarı olayını öğrendinmi benhaftasonu gitmek istiyom eşimi kandırırsam ama nasıl gidilioyo felan bilmiyom bide sen kayıt felan diyon ben daha önce hiç böle bi yere gitmedim :)))))))))
valla bitek seninle ilgili kız geçiyo bide first nimbusla ilgili erkek geçiyo başka kimese hakkındda fikrim yom ama bnim içimden geçenler nekadar gerçek olur bilmem :))))))))) ha ha inşallah rabbim gönlüne göre versin canım bişi sorcam anne bebek fuarı olayını öğrendinmi benhaftasonu gitmek istiyom eşimi kandırırsam ama nasıl gidilioyo felan bilmiyom bide sen kayıt felan diyon ben daha önce hiç böle bi yere gitmedim :)))))))))
kızlar benim p.tesi 52 çıkmıştı..2 gün sonra yani bugün yine test yaptım 60 çıktı.idrar testi de negatif..böyle bi durum yaşayan oldu mu..bu ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?