Canım bhcg kanda düşük olduğu için idrarda çıkmıyo benim arkadaşım bebişi 2 aylıkken gördü çift çizgiyi panik yapma
kızlar benim p.tesi 52 çıkmıştı..2 gün sonra yani bugün yine test yaptım 60 çıktı.idrar testi de negatif..böyle bi durum yaşayan oldu mu..bu ne demek?
yavrucumm firstnumbus 35 haftalık cisiyeti belli değilmi ...erkek geçiyor senin içinden ....
olmazsa öle yapimayy cnm dimi geldi o ben unuttum valla şu baş arım bütün bildiklerimi aldı götürdü valla..ya ben öyle biliyorumda belki bu farklı olabilir netten numarasını bul bi ara istersen cnm bilgi için...
kızlar benim p.tesi 52 çıkmıştı..2 gün sonra yani bugün yine test yaptım 60 çıktı.idrar testi de negatif..böyle bi durum yaşayan oldu mu..bu ne demek?
kız karıştırdın galiba ben daha 13.haftadayım cinsiyetimiz bile belli olmadı...
Evet karistirdim AH_KALBIM için söylemisitm :))))))
ha ha burda bütün karışar artık iyice tükendik karıştıran karıştırana :)))))))))))))))))
Evet canim iyice karisti kalabalik olduk kim doguracak kim kaç haftalik...
Bu arada ben 18 haftadayim ama insan yinede korkuyor.
18+1 yane ... 19. haftanın içindesin cnm sen...
senin randevün ne zamandı ? sanki ayın 14. deydi diye hatırlıyorum ....
cinsiyetleri belli olacaktı ...
Evet canim randevümuz pazartesi aksamiydi. Rabbim bir kiz bir erkek nasip etti insallah kucagimiza saglikli almayi nasip eder.
Evet canim iyice karisti kalabalik olduk kim doguracak kim kaç haftalik...
Bu arada ben 18 haftadayim ama insan yinede korkuyor.
yupppiiii ... ne güzel maşallah ....
aklımda kalmış randevünnnn
Evet nevracim iyi kalmis aklinda
korkma bişi olmaz civcivlere :))))))))))) ay neen yazmadın bir erkek bir kız he ay çok hoş :)))))))) tam bi insanın isteye bileceğigibi :)))))))))))) ay Allahım banada iikiz nasip etsin yada üçüz dördüz felan ama önce kızımı sağ sağlim alıyım :)))))))
espoir cnm hayırlısı olsun cinsiyetlerde belli olmuş bi kız bi erkek ay ne güzel tebrik ederim seni....
Insallah canim
Pazartesi aksami ögrendik en güzel sevgililer hediyemiz oldu
Dalginliktan söylememisim söyledigimi zanettim.
Darisi sana nurcan
[/COLOR][/I][/B]
benim aklıma gelmezse haberimizolmayacak ...
gerçekten tam sevgililer günü hediyesi olmuş
bundan daha güzel heidye olamazdi o gûn bizim için çok güzel bir gündü hem mevlid kandiliydi hemde sevgililer günü
Rabbim herkese bu güzel duyguyu yasatsin
Insallah canim
Pazartesi aksami ögrendik en güzel sevgililer hediyemiz oldu
Dalginliktan söylememisim söyledigimi zanettim.
Darisi sana nurcan
Sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?