Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nevracım ben şuan evimdeyim duruma göre bana haber verecekler istersen yarın listeyi geri alailirim ama bişi olurda gidersem tekrar karşıya yine sana emanet etcem mecbur :)))))))

Tahlil sonucunun şükür iyi çıkmış canım.Babannede RABBİM acil şifal versin.
Canım benim maşallah RABBİM nazarlardan saklasın çok güzel meleğin.Şükür sende meleğinde iyiymiş kendinize iyi bakın.

kızlar sağolun sizde bendede oluyor diyince insan nedense rahatlıyor doktorum minoset veya parol albilirsin dedi allah korusun tekrar başlarsa bu sefer o kadar sabretmicem. Nazim 83 maşallah kızına allah nazarlardan saklasın bizede kucağımıza almayı nasip etsin. nurcacım biz 19 haftalık olduk.

nevracım ben şuan evimdeyim duruma göre bana haber verecekler istersen yarın listeyi geri alailirim ama bişi olurda gidersem tekrar karşıya yine sana emanet etcem mecbur :)))))))

tamam canım .
. şimdi ceydayı 19 haftalık olarak düzeltiyorum ...son halini alırsın listenin ...
inşallah babaannenle ilgili kötü bir durum yaşanmaz herşey düzelir ...

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------26. Hafta-------- Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr Fransada tüp bebek ---------19.hafta--------- 1kız/1erkek
3-) firstnimbus Maya tüp bebek ankara----35.hafta---------Erkek ---------Yahya alp
4-) nevraa Bahçeci tüp bebek--------------- 29.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep Avrupa şafak hast----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle Memorial okmeydanı--14.hafta
7-) ah_kalbim Ankara tüp bebek merk.------- 36.hafta-------- Kız
sabriya Yesilkoy international hast.--------17.hafta--------- kız--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum Anatolia tüp bebek -----------7.hafta
10-) ceydda Bursa acıbadem hasta.----------- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
11-) dilek23_41 Medicıne hospıtal asyada -----17.hafta ----------erkek
12-) gozdemmmmmm Doğal gebelik----------- 15.hafta
13-) neyzen_x Antolia----------------------------- 8.hafta
14-) pares83 çamlıca medıcana ------------------14.hafta
15-) prizeprize Ankara genart-------------------- 12.hafta
16-) minikmucizem özel ankara tüp bebek ------22.hafta------- Kız
17-) hilye35 Ege üniversitesi--------------------- 17. Hafta
1 edut Kocaeli üniv. Tıp fakul. ----------------6. Hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international hastanesi- 13.hafta
20-) htcyldz Umut tüp bebek ----------------------7. hafta
21-) nilu Maya tüp bebek------------------------- 10.hafta
22-) lila3146 Eurofertil tüp bebek ----------------9.hafta
23-) dilserseri -------------------------------------25.hafta------------ Kız
24-) şirinetuğba Ankara güven hastanesi --------8.hafta
25-) suannacats Doğal gebelik -------------------11.hafta
26-) handesb09 Koza tüp bebek bursa-----------10.hafta
27-) zeynepela Bursa acıbadem -----------------12.hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü medicana------------- 9.hafta
29-) judith_mc umut tüp bebek ------------------12.hafta
30-) kumtanem Okmeydan memorial------------ 5.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
slm kızlar allah acil şifalar versin nurcan babaannene...
nazim amieliyat nasıl geçti anlatsana zorlandınmı sonradan karnında dikişler felan nasıl attılar içtenmi kaynayan iplemi.... bide resimleri kaldırdınmı göremedim. yada nerden bakılıyo bilmiyorum nerden bakılıyo bir bilen sülesin bi bana

nazimin profilinde resim var

kızlar idrarımda 5-6 lökosit, 1-2 eritrosit, 8-10 epitel çıktı. çok mu kötü lökosit sınırı 4 müş bakalım doktora gösteremedim ama

kızlar idrarımda 5-6 lökosit, 1-2 eritrosit, 8-10 epitel çıktı. çok mu kötü lökosit sınırı 4 müş bakalım doktora gösteremedim ama

bende 15-20 lökosit çıkmıştı ...
hafif böbreklerimde ağrı vardı ... ama 15 -20 gün bol bol su içerek geçti ... ilaç vermeye gerek yok dedi dr .
20 gün sonra tahlil yaptırdım 1-2 lokösit olmuştu..
doktora danışmakla birlikte bol su iç ...

sağol canım ne güzel geçmiş bir daha yaşamayalım inşallah

canım fotoları kaldırmıştım o yüzden görememişsindir
ameliyat çok güzel geçti hiç korkma hiç abartıldığı kadar değil inan oldu bitti ben hepsi bumuymuş dedim dikişler yapıştırma yapılıyor estetik yani hemen o gün ayağa kaldırdılar ameliyattan 4 saat sonra ayağa kaldırdılar sadece ilk ayağa kalkmak zordu biraz ama meleğini görünce zaten her şeye katlanıyorsun

zeynepcim bir şikayetin mi vardı doktor idrar tahlili istedi yoksarutin bir şeymi ben hiç yaptırmadımda. Bebeğin nasıl bu arada kontrolleriniz nasıl geçiyor.

Nazim gözün aydin bebegine kavusundun sag salim. Prenses çok tatli masallah anali babali büyüsün uzun ömürlü olsun insallah.

zeynepcim bir şikayetin mi vardı doktor idrar tahlili istedi yoksarutin bir şeymi ben hiç yaptırmadımda. Bebeğin nasıl bu arada kontrolleriniz nasıl geçiyor.

canım rutin kontrol bu 3. kez yaptırdı doktorum ama ilk defa bunda lökosit çıktı ama azmış şükür artmaz inşallah. bebeğim de en son iyydi perşembe tekrar göreceğim bakalım hayırlsı

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------26. Hafta-------- Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr Fransada tüp bebek ---------19.hafta--------- 1kız/1erkek
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik---- 15.hafta
4-) nevraa Bahçeci tüp bebek--------------- 29.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep Avrupa şafak hast----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle Memorial okmeydanı--14.hafta
7-) ceydda Bursa acıbadem hasta.----------- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya Yesilkoy international hast.--------17.hafta--------- kız--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum Anatolia tüp bebek -----------7.hafta
10-) prizeprize Ankara genart-------------------- 12.hafta
11-) dilek23_41 Medicıne hospıtal asyada -----17.hafta ----------erkek
12-) kumtanem Okmeydan memorial------------ 5.hafta
13-) neyzen_x Antolia----------------------------- 8.hafta
14-) pares83 çamlıca medıcana ------------------14.hafta
15-) judith_mc umut tüp bebek ------------------12.hafta
16-) minikmucizem özel ankara tüp bebek ------22.hafta------- Kız
17-) hilye35 Ege üniversitesi--------------------- 17. Hafta
1 edut Kocaeli üniv. Tıp fakul. ----------------6. Hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international hastanesi- 13.hafta
20-) htcyldz Umut tüp bebek ----------------------7. hafta
21-) nilu Maya tüp bebek------------------------- 10.hafta
22-) lila3146 Eurofertil tüp bebek ----------------9.hafta
23-) dilserseri -------------------------------------25.hafta------------ Kız
24-) şirinetuğba Ankara güven hastanesi --------8.hafta
25-) suannacats Doğal gebelik -------------------11.hafta
26-) handesb09 Koza tüp bebek bursa-----------10.hafta
27-) zeynepela Bursa acıbadem -----------------12.hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü medicana------------- 9.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum

firstnimbus yahya alp
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…