Tahlil sonucunun şükür iyi çıkmış canım.Babannede RABBİM acil şifal versin.ben iyiyim şükür dün şeker yüklemem de yapıldı gatayla babannemin yattığı hastane karşılıklı iki hastane arasında mekik dokudum çok yoruldum ama testim iyi çıktı
babannem aynı makinaya bağli doktor makinadan ayıramıyor şuanlık bakalım hayırlısı
merhaba kızlar nasılsınız doğumlar yaklaşmya başlamış 1 mart da 8 martda hadi hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşlhhh biz kızımla uğraşıyoruz malesef sütüm yeterli olmadığı için zayıflamış kuzucum mama takviyesine başladık hiç istememiştim mama vermek ama o kadar çok ağlıyor ki dayanamadık artık dr. da verin deyince başladık mamaya ama şimdi daha iyi oldu kuzucum karnı doyunca ağlamayı bıraktı kızlar bir görseniz doğumdan sonra odaya çıkarmışlar ben tabi ameliyathande ayılıp da odaya gelinceye kadar yıkmış hastaneyi nasıl aranıyor meme istiyor allahın mucizesi işte doğar doğmaz nerden biliyorlar anlayamıyor insan profilime kızımın albümünü ekledim bakmak isterseniz silicem sonra sadece sizin için birkaç gün kalsın istedim valla kızlar annelik müthüş bir şey bişey olacak diye çok korkuyor insan nazar değmesin diye okuyup üflüyoruz sürekliii sizde maşşşlah demeyi unutmayın olurmu
Tahlil sonucunun şükür iyi çıkmış canım.Babannede RABBİM acil şifal versin.
Canım benim maşallah RABBİM nazarlardan saklasın çok güzel meleğin.Şükür sende meleğinde iyiymiş kendinize iyi bakın.
nevracım ben şuan evimdeyim duruma göre bana haber verecekler istersen yarın listeyi geri alailirim ama bişi olurda gidersem tekrar karşıya yine sana emanet etcem mecbur :)))))))
tamam canım .
. şimdi ceydayı 19 haftalık olarak düzeltiyorum ...son halini alırsın listenin ...
inşallah babaannenle ilgili kötü bir durum yaşanmaz herşey düzelir ...
slm kızlar allah acil şifalar versin nurcan babaannene...
nazim amieliyat nasıl geçti anlatsana zorlandınmı sonradan karnında dikişler felan nasıl attılar içtenmi kaynayan iplemi.... bide resimleri kaldırdınmı göremedim. yada nerden bakılıyo bilmiyorum nerden bakılıyo bir bilen sülesin bi bana
nazimin profilinde resim var
kızlar idrarımda 5-6 lökosit, 1-2 eritrosit, 8-10 epitel çıktı. çok mu kötü lökosit sınırı 4 müş bakalım doktora gösteremedim ama
bende 15-20 lökosit çıkmıştı ...
hafif böbreklerimde ağrı vardı ... ama 15 -20 gün bol bol su içerek geçti ... ilaç vermeye gerek yok dedi dr .
20 gün sonra tahlil yaptırdım 1-2 lokösit olmuştu..
doktora danışmakla birlikte bol su iç ...
kızlar idrarımda 5-6 lökosit, 1-2 eritrosit, 8-10 epitel çıktı. çok mu kötü lökosit sınırı 4 müş bakalım doktora gösteremedim ama
slm kızlar allah acil şifalar versin nurcan babaannene...
nazim amieliyat nasıl geçti anlatsana zorlandınmı sonradan karnında dikişler felan nasıl attılar içtenmi kaynayan iplemi.... bide resimleri kaldırdınmı göremedim. yada nerden bakılıyo bilmiyorum nerden bakılıyo bir bilen sülesin bi bana
canım fotoları kaldırmıştım o yüzden görememişsindir
ameliyat çok güzel geçti hiç korkma hiç abartıldığı kadar değil inan oldu bitti ben hepsi bumuymuş dedim dikişler yapıştırma yapılıyor estetik yani hemen o gün ayağa kaldırdılar ameliyattan 4 saat sonra ayağa kaldırdılar sadece ilk ayağa kalkmak zordu biraz ama meleğini görünce zaten her şeye katlanıyorsun
zeynepcim bir şikayetin mi vardı doktor idrar tahlili istedi yoksarutin bir şeymi ben hiç yaptırmadımda. Bebeğin nasıl bu arada kontrolleriniz nasıl geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?