kızlarr ne habersiniz...
dün bebişimin cinsiyet kesinleşti kesin kız dedi dr um...
nurciş bizi 15.hafta olarak düzeltirmisin cnm müsait olduğunda :)))
ben biliyodum zaten sende kız annesi tipi vardı :))))))))))kızlarr ne habersiniz...
dün bebişimin cinsiyet kesinleşti kesin kız dedi dr um...
nurciş bizi 15.hafta olarak düzeltirmisin cnm müsait olduğunda :)))
zeynep sen kaç günde bir kontrole gidiyorsun??perşembe tekrar kontrolüm deyince merak ettim..ben ilk zamanlar 15 günde 1 gittim ama şimdi ayda bir çağırdı doktorum..1 ay doluyor bu hafta gidicem..ama geçiremedim bu 1 ayı..çok merak ediyorum.
bu arada biz 13.haftadayız........
merhaba kızlar; nasılsınız ben bugün hafta sonu yorgunuyum ve haftanın ilk günü daha ben çalışıyorum şimdiden zor geliyor işe gelmek daha ilerlediğimizde nasıl olucak bilmem çok iş yapmasamda çabuk yoruluyorum sizlerde böylemisiniz.
nurciş aşkolsun niye listeye adımın yanına kız yamıuosun..:84:
hadi özün aydınbir kız haberi de bendenaz önce doktordan geldim..kesin olmamakla birlikte %80 kız dedi..1 ay sonra tekrar kontrolüm olacak.o zaman kesinleşecek.ama % 80 baya yüksek bir oran ben kız havasına girdim bile
Nurcan cım benim de oğluşum kesinleşti..16. haftaya girdik..Bir kilo aldım daha..Bebek beslenemiyo mu die üzülüyodum ama normalmiş...20. haftaya kadar da hareketleri hisstmememiz normalmiş...
First nerde bende merak ettim..
hadi özün aydın
canım seninde gözün aydın valla benimki 26. haftada ama ben hala bazı zaman hiiiiiiiiç hissetmiyom yani oynamıyo bilmiyom artık neden hayırlısdı diyorum artık geçiyorum rabbim hayırlara çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?