gözdemmm ben bu hafta daha net hissetmeye başladım tabiki o kadar güçlü değil çok değişik bir kıpırtı 19 hafta başladı oda akşamları dinlenirken daha çok hissediliyor senin gibi 16 haftalarda falan bende bekledim bebeğimi hissetmeyi ama anlaşılmıyor şimdi bile çok güçlü değil.
benim testten 1 gün önceydi adetim nasıl olacak kafam karıştı birde sende mide bulantısı oluyormu benim yok bu normalmi acaba
gözdemmm ben bu hafta daha net hissetmeye başladım tabiki o kadar güçlü değil çok değişik bir kıpırtı 19 hafta başladı oda akşamları dinlenirken daha çok hissediliyor senin gibi 16 haftalarda falan bende bekledim bebeğimi hissetmeyi ama anlaşılmıyor şimdi bile çok güçlü değil.
oyy maşallah .. Çok sevindimkızlarr ne habersiniz...
dün bebişimin cinsiyet kesinleşti kesin kız dedi dr um...
nurciş bizi 15.hafta olarak düzeltirmisin cnm müsait olduğunda :)))
sorma canım yaaaa .. bi sonraki kontrolden sonra doğum sürecine giriyosun dedi doktor .. 3 gün önce kontrole gittim .. 1210 gr olmuş ... ayaklarınıda kaburga kemiklerime dayamış yatıyor:))))))nevraa kız şöle listeye baktımda seninde bişi kalmmadı he doğuma maaşallah 29 haftalık olmuşun Allahım tamamına erdirsin
iyi haftalr canımmmmerhaba arkadaslar.
Hepinize iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum saglikli sorunsuz bir hamilelik.
Allahım kız senesi galiba maşallah ....bir kız haberi de bendenaz önce doktordan geldim..kesin olmamakla birlikte %80 kız dedi..1 ay sonra tekrar kontrolüm olacak.o zaman kesinleşecek.ama % 80 baya yüksek bir oran ben kız havasına girdim bile
ALLAH herkesin kalbine göre versin arkadaşlar birşey sorucam benim 12 şubatta yumurtalarım toplandı 14 şubatta birtane transferim oldu çok şükür hamileyim ama ne kadarlık oluyo nasıl hesaplıyoruz yardımcı olursanız sevinirim
canım teşekkür ederim çok haklısında işte elimde değil hayırlısı ile dr gidip keseyi görsem rahatlayacağımCanım hamişliğin hayırlı uğurlu olsun herkeste mide bulantısı olacak diye bişey yok sakın panik yapma midenin bulanmamasına şükret emin ol öyle kötü bişeyki anlatamam sana su bile içmek ölüm geliyo o ozaman.
Biraz rahatlamışsındır hareketlerini hissedincedarısı başımıza....
Canım gözünaydın yakında seninki bol bol tekmelemeye başlar sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİM canım.
ay canımbeim negüzel işte kız yAklaşıyor kavuşacağın güm ama dikkat et kendine tüp bebekte erken doğum çok sık görülüyooyy maşallah .. Çok sevindim
sorma canım yaaaa .. bi sonraki kontrolden sonra doğum sürecine giriyosun dedi doktor .. 3 gün önce kontrole gittim .. 1210 gr olmuş ... ayaklarınıda kaburga kemiklerime dayamış yatıyor:))))))
onun keyfi ne zaman gelmek isteyecek bakalım .... seninde yaklaştı ... 32 -33 den sonra heralde sezeryan yaprlar sanada ... 30 diyorlardı ama çok erken dimi
iyi haftalr canımmm
Allahım kız senesi galiba maşallah ....
hayırlı olsun hamişliğin .... s.a.t tarihinden hesaplanacak canım
canım o h,ç beli olmaz hamilelikte olurolmazda bunun bi belirtisiyok biraz pisikolojik birazda kullanılan inelr insan sonunda olmasada kendini hamile sanıyor sakin ol test gününü bekleherkese slm..çok acıl yardımınıza bılgınıze ihtiyacım var.ben kı yattım gibi uyuyan biri olarak ıkı gecedır gözüme uyku girmiyor..uyuyamıyorum ve ewden dısarı cıkmama ragmen karnımda guruldu ar fakat adetıme 15 gün var fakat adet olacak mısım gibi arada sancım giriyoo...
SİZCE BEN HAMILE MIYIM....
ne olur yardımm
arkadaşlar merhaba biraz önce doktordan geldim sizinle paylaşayım istedim NT:1.3 (ense kalınlığı) , CRL:66 mm ve ultrasona göre 12+6 hatalığız. ama adete göre bugün 12+1 görünüorum doktor iyi büyümüş falan dedi bunun da herhalde bi sakıncası yoktur. bu poliklinik muayenensiydi. cmt de özele gitmeyi düşünüorum. ikili test için kan verdim cuma günü alıcam bakalım. tecrübeli arkadaşlar ne düşünüosunuz durumum hakkında paylaşırsanız sevinirim (bana sanki boyu fazla gibi geldi)
nilu ;bide ultrason çıktısını aldım valla ben hiçi bişi anlamadım senin ultrason renkli miydi? bu arada sen de iyisin herhalde burada takip ettiğim kadarıyla...
espoir ; gözünüz aydın ne güzel cinsiyetleriniz belli olmuş
özel mesaj gönderememe nedenim ;(Mesaj sayınız 100 olana kadar sadece yönetici ve moderatörlere özel mesaj gönderebilirsiniz.)
ay canımbeim negüzel işte kız yAklaşıyor kavuşacağın güm ama dikkat et kendine tüp bebekte erken doğum çok sık görülüyo
evet canım ama şuanlık bi sorun yok diyolar tabi anlıyolarsa eğer brşey çıkmazsa ben 36 da aldırmayı düşünüyorum ciğerlerin gelimimi 36 da tamamlannış oluyordiğer 4 hafta sadece kilo alsın diye gerekkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?