Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar selam
ben de 36 haftalık hamileyim,3 negatif aşılama, 2 negatif mikroenjeksiyondan sonra, bugünlere geldik
3. denemede.. uzun zaman tüp bebek topiklerinde dolandım, bol bol yazdım,
destek oldu sağolsun herkes..şimdi arada gebelik bölümüne bakıyorum, ama oradaki arkadaşlar bizi anlayamıyor, bu kadar uğraşmanın sonunu, hissettiklerimizi, ne çabalarla buralara geldiğimizi.. tekrar tüp bebek topiğine bakarken burayı görüp dayanamayıp yazıyorum..
herkes sağlıkla bebişini kucağına alır inşallah.. tedavide olan arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun..

sağol canım güzel dilklerin iin maaşallah nerdeyseyavruna kavuşucaksın rabbim ikinizide sağ sağlim kavuştursun dediğin gibi maalesefki bizi bizden başka kimse anlamıyor

sağol canım bi bakayım bakalım inşallah erken olmazda gerek kalmaz buay doktorumla konuşucam durumu son kez

, Canımcım merak etme gayet güzel çıkmış sonuçların boyu uzun olacak demekki senin bebişin bizde 12+4 günlük teyzesi ama bizim bugün tekrar kanamamız başladı benim girdiğim ultrasonde renkli değildi ama ben RABBİM nasip ederse inşallah 16 yada 17 haftalık olunca Eyüp Ekiciye gideceğim canım bize 2'live 3'lü test yapmadıkları için gidip bebişlerde bir problem varmı yokmu emin olacağım.Sende panik yapma bak her şey üzel çıkmış cuma günüde güzel sonuçlar alırsın inşallah.
AMİN canım iyi dileklerin için ne güzel az kalmış RABBİM sağ salim sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin.

günaydın kızlar nasılsınız; ben dün gece ilk defa bebeğimle ilgili rüya gördüm yüzünü göremedim ama ben işe gelmişim ve bebeğim çok ağlıyormuş ablam arayıp hadi eve gel bebeği emzirmen lazım süt bırakmadan gitmişsin sabahtan beri ağlıyor diyor ve ben eve gitmek için büyük mücadele gösteriyorum ama eve varamadan uyandım uyandığımda ruh halimi bir düşünün onu bırakıp işe gittiğim için çok pişmandım:2: umarım daha güzel rüyalarda tekrar görürüm. sizler hiç bebeğinizle ilgili rüyalar görüyor musunuz?

sağol canım birgün midemin bulanmasını bukadar çok isteyeceğim aklımdan bile geçmezdi

arkadaşlar bana önerebileceğiniz hamilelik kitabı varmı çok ihtiyacım var şuanda

canım nevraa arkadaşımız geçen ay yazmıştı annelik akademisi diye bir site var orda ücretsiz kitap veriyolar sadece 5 tl kargoya ödüyorsun ben ben birşnş aldım 2 seçenekvar şuanokuyorum memnunum tekrar sağol navraa

arkadaşlar bana önerebileceğiniz hamilelik kitabı varmı çok ihtiyacım var şuanda

sağol canım birgün midemin bulanmasını bukadar çok isteyeceğim aklımdan bile geçmezdi

Canım nurcan arkadaşımız kitabın adını sana yazmış bende aldım aynısını gayet güzel bir kitap boş ver miden hiç bulanmasın emin ol su bile içemiyosun herkesin hamişliği bir olmuyo canım benim annemin hiç midesi bulanmamış keşke benimde bulanmasa sadece ekmek peynir ve meyva yiyebiliyorum inşallah bundan sonra devam etmezde bebişlerde beslenebilirler.

Canım merhaba,hayırlısıyla meleklerimizi sağ salim bi kucağımıza alsaydık bende 1 kere gördüm ama yüzünü göremedim senin gibi garip bir rüyaydı işte.

rica ederim arkadaşım ...
milupanın sitesine girip form doldurup üye oluyorsunuz ... hamileyim hediye paketi gönderiyorlar .. onu da yap ...
. bana daha gelmedi henüz ..bekliyorum ... ama topikte birsürü kişiye ve kardeşime de geldi ... hatta kardeşime doğum için hediye de geldi .. kargo parası da almıyorlarmış ...

teşekkür ederim öyle değilmi haklısın canım henüz dr gitmedim ondan bu kadar telaşlıyım 15 sonra çağırması normalmi bilmiyorum inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder

Gözünaydın canım inşallah bundan sonra her şey yolunda gider.RABBİM yardımcısı olsun.
sağol hayatım rabbim hepimize güzel günler nasip etsin

sağol canım herhangi b, bölüm yok sanırım direk siteye üye oluyosun girerim şimdi çok teşekürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…