kızlar selam
ben de 36 haftalık hamileyim,3 negatif aşılama, 2 negatif mikroenjeksiyondan sonra, bugünlere geldik
3. denemede.. uzun zaman tüp bebek topiklerinde dolandım, bol bol yazdım,
destek oldu sağolsun herkes..şimdi arada gebelik bölümüne bakıyorum, ama oradaki arkadaşlar bizi anlayamıyor, bu kadar uğraşmanın sonunu, hissettiklerimizi, ne çabalarla buralara geldiğimizi.. tekrar tüp bebek topiğine bakarken burayı görüp dayanamayıp yazıyorum..
herkes sağlıkla bebişini kucağına alır inşallah..tedavide olan arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun..
nurcan ceyda düvencinin kızını gösteriyor nette Bi bak netten ... 32. haftada doğum yapmış ... 2 kg doğmuş ...sağlıklıymış ...
küvezde falan da değildi ... MAŞALLAH DEDİM YAAA ..
onun belliydi erken doğacağı iğnelerlemi geliştirdiler ciğerlerini ( o tip iğneler var şimdi )
Canımcım merak etme gayet güzel çıkmış sonuçların boyu uzun olacak demekki senin bebişin bizde 12+4 günlük teyzesi ama bizim bugün tekrar kanamamız başladı benim girdiğim ultrasonde renkli değildi ama ben RABBİM nasip ederse inşallah 16 yada 17 haftalık olunca Eyüp Ekiciye gideceğim canım bize 2'live 3'lü test yapmadıkları için gidip bebişlerde bir problem varmı yokmu emin olacağım.Sende panik yapma bak her şey üzel çıkmış cuma günüde güzel sonuçlar alırsın inşallah.arkadaşlar merhaba biraz önce doktordan geldim sizinle paylaşayım istedim NT:1.3 (ense kalınlığı) , CRL:66 mm ve ultrasona göre 12+6 hatalığız. ama adete göre bugün 12+1 görünüorum doktor iyi büyümüş falan dedi bunun da herhalde bi sakıncası yoktur. bu poliklinik muayenensiydi. cmt de özele gitmeyi düşünüorum. ikili test için kan verdim cuma günü alıcam bakalım. tecrübeli arkadaşlar ne düşünüosunuz durumum hakkında paylaşırsanız sevinirim (bana sanki boyu fazla gibi geldi)
nilu ;bide ultrason çıktısını aldım valla ben hiçi bişi anlamadım senin ultrason renkli miydi? bu arada sen de iyisin herhalde burada takip ettiğim kadarıyla...
espoir ; gözünüz aydın ne güzel cinsiyetleriniz belli olmuş
özel mesaj gönderememe nedenim ;(Mesaj sayınız 100 olana kadar sadece yönetici ve moderatörlere özel mesaj gönderebilirsiniz.)
kızlar selam
ben de 36 haftalık hamileyim,3 negatif aşılama, 2 negatif mikroenjeksiyondan sonra, bugünlere geldik
3. denemede.. uzun zaman tüp bebek topiklerinde dolandım, bol bol yazdım,
destek oldu sağolsun herkes..şimdi arada gebelik bölümüne bakıyorum, ama oradaki arkadaşlar bizi anlayamıyor, bu kadar uğraşmanın sonunu, hissettiklerimizi, ne çabalarla buralara geldiğimizi.. tekrar tüp bebek topiğine bakarken burayı görüp dayanamayıp yazıyorum..
herkes sağlıkla bebişini kucağına alır inşallah..tedavide olan arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun..
Nurcan babaannen nasıl odu canım?
[COLOR="purple"
Medinesultan seninde gözÜn aydin allah tamamin erdirsin.
Bulanti bende oldu fakat hiç kusmadim normal yiyebildim ikizlere hamile oldugum halde. Aileden gelen birseymis. Mesela annem hiç kusmadi ablamda ayni bende onlara çekmisim :))))[/COLOR]
arkadaşlar bana önerebileceğiniz hamilelik kitabı varmı çok ihtiyacım var şuanda
sağol canımbirgün midemin bulanmasını bukadar çok isteyeceğim aklımdan bile geçmezdi
sağol
şükür canım bilinci açıldı herkezi tanıyo kendinde konuşabiliyo ama
hala yoğun bakımda kendi nefes alamıyo makinaya bapli nedes alıyor
arkadaşlar bana önerebileceğiniz hamilelik kitabı varmı çok ihtiyacım var şuanda
sağol canımbirgün midemin bulanmasını bukadar çok isteyeceğim aklımdan bile geçmezdi
günaydın kızlar nasılsınız; ben dün gece ilk defa bebeğimle ilgili rüya gördüm yüzünü göremedim ama ben işe gelmişim ve bebeğim çok ağlıyormuş ablam arayıp hadi eve gel bebeği emzirmen lazım süt bırakmadan gitmişsin sabahtan beri ağlıyor diyor ve ben eve gitmek için büyük mücadele gösteriyorum ama eve varamadan uyandım uyandığımda ruh halimi bir düşünün onu bırakıp işe gittiğim için çok pişmandım:2: umarım daha güzel rüyalarda tekrar görürüm. sizler hiç bebeğinizle ilgili rüyalar görüyor musunuz?
canım nevraa arkadaşımız geçen ay yazmıştı annelik akademisi diye bir site var orda ücretsiz kitap veriyolar sadece 5 tl kargoya ödüyorsun ben ben birşnş aldım 2 seçenekvar şuanokuyorum memnunum tekrar sağol navraa
Canım nurcan arkadaşımız kitabın adını sana yazmış bende aldım aynısını gayet güzel bir kitap boş ver miden hiç bulanmasın emin ol su bile içemiyosun herkesin hamişliği bir olmuyo canım benim annemin hiç midesi bulanmamış keşke benimde bulanmasa sadece ekmek peynir ve meyva yiyebiliyorum inşallah bundan sonra devam etmezde bebişlerde beslenebilirler.
sağol hayatım rabbim hepimize güzel günler nasip etsinGözünaydın canım inşallah bundan sonra her şey yolunda gider.RABBİM yardımcısı olsun.
rica ederim arkadaşım ...
milupanın sitesine girip form doldurup üye oluyorsunuz ... hamileyim hediye paketi gönderiyorlar .. onu da yap ...
. bana daha gelmedi henüz ..bekliyorum ... ama topikte birsürü kişiye ve kardeşime de geldi ... hatta kardeşime doğum için hediye de geldi .. kargo parası da almıyorlarmış ...
evet direkt üye ol .. O seni yönlendiriyorsağol hayatım rabbim hepimize güzel günler nasip etsin
sağol canım herhangi b, bölüm yok sanırım direk siteye üye oluyosun girerim şimdi çok teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?