Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Sagol prizeprize seninkide yakinda belli olur

Merhaba kizlar.
Bugün 20 hafta olduk. Doktordan geldik bebeklerim iyiler allaha sükür iyi gelisiyorlar.

kızlar merhaba
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, sağlıkla hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah..
bilmiyorum bu kadar çabayla hamile kaldığımızdan mı nedir ben hamileliğimi hep endişeyle geçirdim,hala da öyle.. umarım benim pıtırcık endişeli olmaz:18:
buarada mehmet öz'ün hamilelik kitabı da fena değil..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------26. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------20.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 29.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----15.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---17.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------14.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----13.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) hilye35---- Ege üniversitesi----------- 17. Hafta
1 edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 10.hafta
22-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) şirinetuğbA-----Ankara güven ---------8.hafta
25-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
26-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
27-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------12.hafta
2 nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum

firstnimbus yahya alp
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

nevra benim kızım 2 gündür yine oynamıyordu bugündoktora gittik doktor bebek ters dedi ondan oynamıyo aynasada azcık oynuyo anlamıyosundur dedi bu konu hakkında bilgin varmı normalde doğuma yakkın ters dönmesi lazım değilmi

nurcan bebiş ne yapıyor bu hafta tekmelerinin iyicene kuvvetli olması lazım .. uslumu kudurukmu??

doktora gidecektin galiba bu aralar bide?

maşallah canım çok güzel ... hareketlerini sordun mu ..tek yerde hissediyorum demiştin ...

sordum doktora gayet hareketleri iyi dedi. Biri göbegimin altinda digeri göbegimin üstünde ikisinin ayaklari sol tarafta oldugu için hep ayni yerde hissediyorum pit pitlarini :)))

nurcancim 13 temmuz dogum tarihim ama allah bilir ne zaman olur dahada önce olabilir ikiz oldugu için. Simdilik daha erken.

nurcan bebiş ne yapıyor bu hafta tekmelerinin iyicene kuvvetli olması lazım .. uslumu kudurukmu??

doktora gidecektin galiba bu aralar bide?
yazdım sana canım arka sayfada kaldı bi bakarsan seviniirim

ah canım bak bişicik yok onlar artık korur birbirlerini canım

canım ikizlede erken doğum olma olasılığı tabiki tek bebişten daha yüksek ama sen sıkma kendini ani hareketlerden sakın fazlada yürümeki rahim açılmasın hemen

bende tam bu aralar doktora gidecektin ne oldu yazmışım aynı dakikada sana :))))

ters derken kafası yukarda ; ayakları kasıklarında heralde ... ters dediği budur ...

doğuma yakın kafa aşağıya iner ayaklar midene gelir ... benimki öyle 24. haftadan beri ...
mideme kaburgama uzatıyor ayaklarını =buda reflü yapıyor bende

benim kardeşim senin gibiydi ... tersdi bebek .. ters olmasının dezavantajı = anne zor nefes alır ; çok idrara çıkar .. doğum sezeryan olur
ama oynamayla alakalı birşey bilmiyorum ...

iyi maşallah ... üst üste duruyor demekki kuzular.. yerim ben onları yaaaa ...
40 haftaya beklemezler zaten ikizler canım .. en fazla 37-38 e kadar diye biliyorum ...
Allah hayırlısını versin ..

Simdilik dinlenmedeyim zaten havalarda soguk biryere çikilmiyor. Hareketsizlikten çok kilo aldim bu gidislede daha alicam.

yok canım baş aşağıya dedi benmi yanlış anladım yoksa Allah Allah bendede mide yanması yapıyo

iyi maşallah ... üst üste duruyor demekki kuzular.. yerim ben onları yaaaa ...
40 haftaya beklemezler zaten ikizler canım .. en fazla 37-38 e kadar diye biliyorum ...
Allah hayırlısını versin ..

sagol canim. Evet üst üsteler oglum asagida kizim yukarida tamamen uzanmis haldeler.
Insallah çok erken gelmezler 36 haftadan önce gelmelerini istemiyorum ona göre dikkat edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…