evet direkt üye ol .. O seni yönlendiriyor
arkadaşlar merhaba biraz önce doktordan geldim sizinle paylaşayım istedim NT:1.3 (ense kalınlığı) , CRL:66 mm ve ultrasona göre 12+6 hatalığız. ama adete göre bugün 12+1 görünüorum doktor iyi büyümüş falan dedi bunun da herhalde bi sakıncası yoktur. bu poliklinik muayenensiydi. cmt de özele gitmeyi düşünüorum. ikili test için kan verdim cuma günü alıcam bakalım. tecrübeli arkadaşlar ne düşünüosunuz durumum hakkında paylaşırsanız sevinirim (bana sanki boyu fazla gibi geldi)
nilu ;bide ultrason çıktısını aldım valla ben hiçi bişi anlamadım senin ultrason renkli miydi? bu arada sen de iyisin herhalde burada takip ettiğim kadarıyla...
espoir ; gözünüz aydın ne güzel cinsiyetleriniz belli olmuş
özel mesaj gönderememe nedenim ;(Mesaj sayınız 100 olana kadar sadece yönetici ve moderatörlere özel mesaj gönderebilirsiniz.)
Merhaba kizlar.
Bugün 20 hafta olduk. Doktordan geldik bebeklerim iyiler allaha sükür iyi gelisiyorlar.
Merhaba canım gözünaydın bonibonlarında iyiymiş çok sevindim doktorun sana doğum tarihini söyledimi canım.
Merhaba kizlar.
Bugün 20 hafta olduk. Doktordan geldik bebeklerim iyiler allaha sükür iyi gelisiyorlar.
sagol canim.
Benim yumoslar 13 ekim toplandi ona göre dogum tarihim 13 temmuz.
Hayirlisi olsun.
maşallah canım çok güzel ... hareketlerini sordun mu ..tek yerde hissediyorum demiştin ...
yazdım sana canım arka sayfada kaldı bi bakarsan seviniirimnurcan bebiş ne yapıyor bu hafta tekmelerinin iyicene kuvvetli olması lazım .. uslumu kudurukmu??
doktora gidecektin galiba bu aralar bide?
sordum doktora gayet hareketleri iyi dedi. Biri göbegimin altinda digeri göbegimin üstünde ikisinin ayaklari sol tarafta oldugu için hep ayni yerde hissediyorum pit pitlarini :)))
nurcancim 13 temmuz dogum tarihim ama allah bilir ne zaman olur dahada önce olabilir ikiz oldugu için. Simdilik daha erken.
nevra benim kızım 2 gündür yine oynamıyordu bugündoktora gittik doktor bebek ters dedi ondan oynamıyo aynasada azcık oynuyo anlamıyosundur dedi bu konu hakkında bilgin varmı normalde doğuma yakkın ters dönmesi lazım değilmi
sordum doktora gayet hareketleri iyi dedi. Biri göbegimin altinda digeri göbegimin üstünde ikisinin ayaklari sol tarafta oldugu için hep ayni yerde hissediyorum pit pitlarini :)))
nurcancim 13 temmuz dogum tarihim ama allah bilir ne zaman olur dahada önce olabilir ikiz oldugu için. Simdilik daha erken.
yazdım sana canım arka sayfada kaldı bi bakarsan seviniirim
ah canım bak bişicik yok onlar artık korur birbirlerini canım
canım ikizlede erken doğum olma olasılığı tabiki tek bebişten daha yüksek ama sen sıkma kendini ani hareketlerden sakın fazlada yürümeki rahim açılmasın hemen
bende tam bu aralar doktora gidecektin ne oldu yazmışım aynı dakikada sana :))))
ters derken kafası yukarda ; ayakları kasıklarında heralde ... ters dediği budur ...
doğuma yakın kafa aşağıya iner ayaklar midene gelir ... benimki öyle 24. haftadan beri ...
mideme kaburgama uzatıyor ayaklarını =buda reflü yapıyor bende
benim kardeşim senin gibiydi ... tersdi bebek .. ters olmasının dezavantajı = anne zor nefes alır ; çok idrara çıkar .. doğum sezeryan olur
ama oynamayla alakalı birşey bilmiyorum ...
Simdilik dinlenmedeyim zaten havalarda soguk biryere çikilmiyor. Hareketsizlikten çok kilo aldim bu gidislede daha alicam.
yok canım baş aşağıya dedi benmi yanlış anladım yoksa Allah Allah bendede mide yanması yapıyo
iyi maşallah ... üst üste duruyor demekki kuzular.. yerim ben onları yaaaa ...
40 haftaya beklemezler zaten ikizler canım .. en fazla 37-38 e kadar diye biliyorum ...
Allah hayırlısını versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?