Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

sagol canim.
Benim yumoslar 13 ekim toplandi ona göre dogum tarihim 13 temmuz.
Hayirlisi olsun.

sagol canim. Evet üst üsteler oglum asagida kizim yukarida tamamen uzanmis haldeler.
Insallah çok erken gelmezler 36 haftadan önce gelmelerini istemiyorum ona göre dikkat edicem.

İnşallah erken gelmezler canım benimde doktorum ikiz oldukları için ağustosun en geç 15'i gibi alırız dedide bende seninkini merak ettim.

nevra cnm dediğin siteye bende üye oldum ama hediye paketi diye bişeye yönlendirilmedim...
üye olunca gönderiliyomu yoksa paket için başvurmakmı gerekiyo

günaydın kızlar inş keyifler ve bebekler yerindedir nurcancım biz 18+4 olduk dün dr gittik bebek 195 gr dı kilosu iyi dedi inş öyledir ben birde daha haraketlerini hissetmiyorum tekmeleme falan yok bu nezaman oluyorr

Beni de ekler misin? teşekkürler şimdiden
Dervis Memorial Okmeydanı 36. hafta -kız

Son düzenleme:
Nurcan merhaba
ben de 36. haftadayım ama benim bebişim de bazı gün çok az hareket ediyor bazı gün hiç, ters duruyormuş, dönmemiş hala, bir de hem ters hem de sırtı dayalı, yüzü de ters, belki bu yüzdendir diye tahmin ediyorum ben de, ama ara ara çok endişeleniyorum

slm kızlarr nasılsınız...
derviş topiğimize hoşgeldin ilk tedavimde nisan ayında geçen sene senle yine karşılaşıyoduk topiklerde maşallah doğumun yaklaşmış Allah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin...bende okmeydanında tedavi gördüm...
nurciş teyzesii 16.haftaya girdik bugün biz listeye eklermisin...

slm kızlar ben bişe sorcam aklıma takıldı da..tüp bebek olanların ılla sezeryan mı olması lazım sımdıye kadar normal olanı duymadım bole olmasının nedenı ne aklıma takıldıda

slm kızlar ben sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım kolestrolum 226 çıktı biraz yüksek çıkmış hemşire hamilelikte olur demiş sizce normal mi? bu arada 8. haftamıza girdik

Son düzenleme:
kızlar kontrolleriniz kaç günde bir oluyor?? benim ayda bir ve ben geçiremiyorum bu bir ayı.çok merak ediyorum bebeğimi.bu hafta gittik kontrole en son şimdi beklicez gene mart sonuna kadar..hareketlerini hissetmeye başlasam bu endişelerim azalacak mutlaka....

sagol canim. Evet üst üsteler oglum asagida kizim yukarida tamamen uzanmis haldeler.
Insallah çok erken gelmezler 36 haftadan önce gelmelerini istemiyorum ona göre dikkat edicem.
inş. canım ... ani hareketler yapma-- yukarılara bir yerlere uzanma ... sol tarafına yat arada bebekler kan akışı rahat olsun
nevra cnm dediğin siteye bende üye oldum ama hediye paketi diye bişeye yönlendirilmedim...
üye olunca gönderiliyomu yoksa paket için başvurmakmı gerekiyo
nurcanın dediği gibi üye olurken kendi yönlendiriryor.
günaydın kızlar inş keyifler ve bebekler yerindedir nurcancım biz 18+4 olduk dün dr gittik bebek 195 gr dı kilosu iyi dedi inş öyledir ben birde daha haraketlerini hissetmiyorum tekmeleme falan yok bu nezaman oluyorr

maşallah bebişine ... 19 haftalık olmuş .. Aslında 17-22. haftalar arası ilk hareketler hissedilir ... bebeğin minik daha 300 grama yaklaştığında kesin hissedersin .. yani hafta olayıda bundan dolayı kesin değil .. kiloya bağlı- hissetmek için 250-300 gr olmalı
haftaya belki hissedilir ...
yemekten 10 dk sonra sırt üstü uzanıp hareketsiz bekle sabırla .. ufak kelebek kanadı gibi pıtpıtlar olabilir önce kasıklarda hissedersin ... gaz hareketi gibi gelir sana ..o bebeğin ilk hafif hareketleri dir

Son düzenleme:
canım ya hiç belli olmuyo benimki ilk zaman erkenden oynadı daha 12- haftalık felandı nevvra biliyo sonra bi kesildi o kesiliş 20 haftalık olunca bidaha yvaş yavaş başladı ki hala bak oynamadığı zaman oluyo ama doktor normal deddi takılmayın beklemeyin öle diyor doktor
Beni de ekler misin? teşekkürler şimdiden
Dervis Memorial Okmeydanı 36. hafta -kız
canım tabi eklerim ama doğum yapınca bildirirsen sevinirim arkadaşlar ekletiyor sonra birdaha girmiyorlar halbuki daha önce eminim böle bi listeye girebilmek için insan neler vermemi diyor ben de aslında bu listeyi diğer arkadaşlara moral olsun diye oluşturdum bizler tedavide olan birçok insanın umut ışığıyız
evet canım benimkide hem baş aşağı hemde arkasını dönük arkadaşıma sordum bugün oda gelmişti benle muayeneme o söyledi ondan hareket edemiyomuş ama arkadaşım döner o sürekli şimdi dedi doğuma yakın sabitlenir dedi sağol ,:)))))

oh oh kızımızada maaşallah sende büyütüyon bakıyom ben sana miras bırakcam topiği bakalım doğururken sen kime bırakcan miras :))))))) nevrayla ben hemn hemen birlikte kaçıcaz siteden :)))) arada urıcaz ona göre şimdiden mirascını bul bak kocaman olmuş benim kızım :)))))

slm kızlar ben bişe sorcam aklıma takıldı da..tüp bebek olanların ılla sezeryan mı olması lazım sımdıye kadar normal olanı duymadım bole olmasının nedenı ne aklıma takıldıda
canım normalde var olurmu öleşey birsürü normal yapan ama doktorlar tüp bebek olunca riske atmak istemiyor oyüzden hem bir iki hafta erken alıyor hemde doğumda herhangi bi terliğe karşın riske girmiyor sonuçta birdaha çocuğumuz olmaya bilir o yüzden ama doğuran çok insan var eğer doktorun rahat doğuracağını düşünürse zaten emin ol normal yaptırır

ilk zaman ayda bir canım herkezin

[meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------26. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------20.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 29.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------14.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----13.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--36.Hafta-----KIZ
1 edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 10.hafta
22-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) şirinetuğbA-----Ankara güven ---------8.hafta
25-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
26-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
27-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------12.hafta
2 nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum

firstnimbus yahya alp
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız napıyosunuz:):: az kalbı kızımın gelmesine. yarın randevumuz var.. her hafta nst çektirdik son ay. bir problem yok şükür yarın kesin belli olur ama 8 mrtta doğum inşlh zaten yaılmış oraya 2. sıradayım bide özelde yapacam doğğumu normal doğum 300 sezeryan 530 dediler. sezeryanda 2 gün yatış ve diğer herşey dahil 530 muş.. sizlerde fiyatları paylaşırmısınız.. yani farketmicek sağlıklı doğsunda ücret gözümüze gelmez de yine herkesin fikri olur.
bide isim konusunda o kadar gel gitler oldu feyza felan demiştim en son size yine değişti rana olucak kızımıın ismi inşşlh:):

hadi Allah kurtarsın canım ben özell bi hastane buldum indirimle 2000tl dedi açıkçası seninki nasıl biyerki gerçi uyduruk bi hastane var burda muayeneyae gidiyom arada o 500 dedi
aman sağ sağlim doğsunda dediğin gibi
adıda güzelmiş rabbim adıyla yaşatsın doğurunca biz haber ver bak unutma bizi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…