Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------26. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------20.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 29.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------14.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----13.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--36.Hafta-----KIZ
1 edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 10.hafta
22-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) şirinetuğbA-----Ankara güven ---------8.hafta
25-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
26-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
27-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------12.hafta
2 nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum rana

firstnimbus yahya alp
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

az kaldı senin hayırlısı ile ....
kaçıncı haftadasın ..
bende özele gidiyorum ... ssk lı olarak (mecburi sezeryan raporu ile) 400 tl fiyat aldım ....
2gün yatış refakatçı ve bebişin ilk muayeneleri .. ilk aşı dahil

ssk yoksa 750-800 civarı sezeryan

rana ismi çok güzel maşallah .....

Son düzenleme:

ya canım senin hastanede çok uygun Allah Allah benim burdaki mahalle arasındaki uyduruk hastane 500 diyo ((((((( iyi yerlerden en ucuzu ismini burda yazmıyım 2000tl dedi oda sözde tanıdık var diye başka yerler eşime çok fiyat çekmiş 6000-7000 diyenler bile var ay bilmiyom ben ya galiba benimki yine gatada olucak ordaki hoca ısrarla özel san bişi yapamaz dedi ama ben bukez eşim yanımda kalsın istiyorum

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----13.hafta--------KIZ
1 edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
20-) htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
24-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------12.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
2 şirinetuğbA-----Ankara güven ---------8.hafta

Haticesu 1 martta doğum

firstnimbus yahya alp
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:

Hayırlısıyla Allah bir avazda kurtarsın canım sağsalim alırsın bebeğini kucağına inşallah. Senin gittiğin hastene çok uygunmuş bende fiyatlar normal doğum 900,00 iki gece yatış sezeryan 1500-2000 arası genel anestezi epitral değişiyormuş iki gece yatış. Kızının ismini çok beğendim rana çok hoş

Günaydin arkadaslar hepinize hayirli cumalar diliyorum. Dualarimiz kabul olur insallah.

Kizlar fransa'da normal dogumda 5 gün tutuyorlar hastanede sezeryan olunca 7 gün sonra taburcu ediyorlar. Bu günler içinde annenin sagligina bebeginin sagligina bakiyorlar. Anneye bebegi yikamayi ögretiyorlar giydirmeyi altini almayi vs....
Türkiye'de nasil oldugun bilmiyorum ama 2 gün az geldi bana.

selam, hoşbulduk..ben hep dediğim gibi gebelik bölümüne bakıyordum, ama oradaki arkadaşların bizi anlaması zor, o yüzden sizleri bulduğuma çok sevindim.. herzaman_seninle hatırladım,karşılaşıyorduk topiklerde, sen de riskli zamanı atlatmışsın, hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah
nurcan beni de eklediğin için teşekkürler, benim de az kaldı, hatta doktor 14 mart haftasına alırız sezaryenle diyor , 38. haftada.. bakalım hayırlısı, haftaya kesinleşir..
dilek23_41 de sormuş, genelde tüp bebekleri sezaryenle almayı tercih ediyorlar sanırım, doktorlar bu gebelikler zor elde edildiği için bizim bebeklere kıymetli bebek diyorlarsağlıkla kucağımıza alalım da inşallah...

Son düzenleme:
espoir ne güzel aslında 5 gün hastanede tutmaları, Türkiye'de genelde normal doğumda 1 gün, sezaryende 2 gün tutuyorlar hastanede.. bence bu süre senin dediğin gibi az, hastanede o zor zamanları atlatmak, evde gereksiz ziyaretçilerden kurtulmak, tamamen olmasa da çoğunlukla iyileşmek ve bebişinle ilgili bilgiler öğrenmek ne güzel olurdu..

gata diyince askeri hastane yaa.. rahat edemezsin sanki :)) soru bile soramıyorum diyordun yaaa...
özelin lüksü var sadece
genede sen kararını ver ... askeri hastaneler daha iyi oluyor sanki .. kandırmıyorlar .. o lazım bu lazım diye sonradan

ayyyyyyyyyy canım yok burda 2 gün zor tutuyolar ben sezeryen olduğum için 2 gün yattım nasıl çıkarcaklarını bilemediler :)))))))))) benim bebek hastanedeydi ben çıkarken daha öldüler çıkış yapmıcamdiye halbuki o sıra bebeğimde fenalaşmış ben eve geldim eşime telefon ettiler hemen geldiye eşim beni bırakıp gitcekti kardeşlerim ordaydı adaha beni yatırmadılar bile meğer bebek ölmüş ne var tutsan 2 saat daha orlarda ayılıp bayılcam diye öldüler apar topar gönderdiler (((((((((özeller birazdaha nazik ama onlarda yine 2 gün bence frasada yapılan harika bşey ablam ilk doğumunda yiğenii emzirememişti çocuk bar bar bağırıyodu
hadi hayırlısı canım bize bildir doğumdan sora bebeğim de bende iyiyim diye merak ediyoz bak hata şuan haberini beklediim bi arkadaş var ama hala yazmadı

evet canım bizim gatada aslında ameliyatlar süper hep profesörler giriyo ama uayene kısmı berbat azarlayıp duruyo uzmanlar sanki köpeğe muayene ediyo gerçi şimdi haklarını yiyemicem son 3 aydır karşılaştığım dokotorlar çok nazikti ama kadro değişmiş sanırım eskiler doğum haneye çıkmış yeni doktorlar muayene kısmına inmiş gatanın en kötü yanı sana bilgi vermiyor asla yapılacak bişi varya yapar sonrada seni ostalar sende şöle yap böle et yok tabi bu gebe kısmında böle diğer kısımları blmiyorum ama geçen ameliyatım gayet iiyyidi şişman olmasam gram göbeğim klmıcak yani o şekilde BLm özelde yaptı göbeği sarkık sarkık anneminde öle
bilmiyorum gatada beni tek çeken doğuma uzmanların değil profesörlerin girmesi ve bebek doktorları çok ilgililer oğlumun zamanından biliyorum serkanbey diye bir doktor vardı bebeğime 5 dakka kalp masajı yapmış pes etmemiş normalde ozaman ölmesi ggerekti dedi bütün doktorlar ama çok uğraşmış tabi bilmiyodu bütün iç organlarının bitik olduğunu adam cağız sadece kalbi durdu sanıyo ama Allah razı olsun
özeldede eşimin yanımda olacağını bilmek iyi ben diğer doğuma kendiminde bebeğiminde kurtuulamayacağını bilerek girdim yanımda herşeyi konuşuyodu doktorlar beni hazırlarken o yüzden çok korkuorum

ay çok uzattım :)))))))))))

nerede kendini güvende hissedeceksen orada doğum yap bence .. Kız 27. olmuşsun hayırlı olsun maşallah ....

nurcan biz 14.haftamızdayız artık..değiştirebilirsen sevinirim.

ayy doğru diyon yaa ikinizde aynı anda bırakacaksınız beni...benimde haftalarım çoğalsın o zamana kadar yeni arkidişler gelir bende onlara bırakırım mirası böyle gider ne yapalım malum topiği elde tutmak lazım

doğrusun cnm ya normal yolla hamile kalanların bizim derdimizi anlamıyolar...ahh cnm benim riskli dönemim asıl şimdi başladı 2 hafta önce kanamalar atlattım şükür şuan iyiyim ama hiççte öyle beklediğim gibi olmadı 3 ayı bitireyim rahatlıcam dedim ama daha çok eve tıktı bu kız beni..ama onun bende olması bile beni çok mutlu ediyo

nerede kendini güvende hissedeceksen orada doğum yap bence .. Kız 27. olmuşsun hayırlı olsun maşallah ....
evet canım senide 30 diye düzelttim kız eğer beni erken alırlarsa aynı zamanda doğurcaz bebişlerimizde arkidiş olur bakarsın :)))))))))))) ay ne tatlı olurlar onlar kuzucuklar
nurcan biz 14.haftamızdayız artık..değiştirebilirsen sevinirim.
düzeltirim canım

ay kız gene gireriz siteye ama bukadar sık değil hem fazlayok arada arkamızdanda sen geliyoooooooon :))))))

meleğini bekleyenler
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
24-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------12.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta

Haticesu 1 martta doğum

firstnimbus yahya alp

Son düzenleme:
evet canım senide 30 diye düzelttim kız eğer beni erken alırlarsa aynı zamanda doğurcaz bebişlerimizde arkidiş olur bakarsın :)))))))))))) ay ne tatlı olurlar onlar kuzucuklar

))

saol düzeltme için .. bizim hafta dönümlerimiz aynı ...
benide 37 bitince alacaklar inş . sezeryana ...
seninde erken alınacaktı yaaa 34 sonu yada 35. haftalarda falan olucan ... aynı zamanda olma ihtimalı var ..
şöyleee karşılıklı yatsak :))))

Son düzenleme:
bencede 5 gün çok iyi bu süreç içinde herseyi ögretiyorlar anneye.
Fakat fransa'da refakatçi diye birsey yok. kimse kalamaz hastanin yaninda zaten hemsireler yeterince ilgileniyorlar.

ayyyyyyyyy ha ha sen nerde doğuracan kız ben gaziosmanpaşada oturuyom :)))))))) biraz zor aynı yerde doğum yapmamız :))))))))) ama ne güzel olurdu :))))))))))
ay evet beni 34 stemiyom doktorlar 30 felan demişlerdi ilk baş ama şuan bi sorun yok bende en azından 36 ya kadar kalsın diyorum seninki yine abla olcak benimkine sen bizden önce olcan ozaman tabi benim kız aramazlık etmezse :))))))

slm kızlar nasılsınız ah kalbimin doğumu yaklaşmış hayırlısıylan alırsın kucağına inşlhh canm
başka doğuran yok değilmi okuyamadım geçmişi kızım çok fena teyzeleri uyumuyor geceleri
gündüzleri de idare eder öyle kendi kendine uyuyan bir bebek değil şimdiden sallanmaya alıştı
size tavsiye bol bol uyuyun valla ilk günler sevinçle mutlulukla çok anlamadım ama üst üste uykusuz geceler yoruyormuşşş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…