güngören ilgi hastanesinde düşünüyoruz cnm ....ayyyyyyyyy ha ha sen nerde doğuracan kız ben gaziosmanpaşada oturuyom :)))))))) biraz zor aynı yerde doğum yapmamız :))))))))) ama ne güzel olurdu :))))))))))
ay evet beni 34 stemiyom doktorlar 30 felan demişlerdi ilk baş ama şuan bi sorun yok bende en azından 36 ya kadar kalsın diyorum seninki yine abla olcak benimkine sen bizden önce olcan ozaman tabi benim kız aramazlık etmezse :))))))
slm kızlar nasılsınız ah kalbimin doğumu yaklaşmış hayırlısıylan alırsın kucağına inşlhh canm
başka doğuran yok değilmi okuyamadım geçmişi kızım çok fena teyzeleri uyumuyor geceleri
gündüzleri de idare eder öyle kendi kendine uyuyan bir bebek değil şimdiden sallanmaya alıştı
size tavsiye bol bol uyuyun valla ilk günler sevinçle mutlulukla çok anlamadım ama üst üste uykusuz geceler yoruyormuşşş gerçekten
güngören ilgi hastanesinde düşünüyoruz cnm ....
nazım hoşgeldin ... uykusuzluk zordur.. valla bu iş depolamaklada olmayacak ... hepimiz yaşayacağız ...
kardeşim 3 ay oldu hala uyuyamıyor kucağa alıştı ufaklık ... Allah yardımcımız olsun ...
doğum yapan yok daha canım ... herkes iyi ...
ne kadar oldu kaç günlük şimdi bebiş ..._?
slm kızlar nasılsınız ah kalbimin doğumu yaklaşmış hayırlısıylan alırsın kucağına inşlhh canm
başka doğuran yok değilmi okuyamadım geçmişi kızım çok fena teyzeleri uyumuyor geceleri
gündüzleri de idare eder öyle kendi kendine uyuyan bir bebek değil şimdiden sallanmaya alıştı
size tavsiye bol bol uyuyun valla ilk günler sevinçle mutlulukla çok anlamadım ama üst üste uykusuz geceler yoruyormuşşş gerçekten
aaaaaa güngören nerde buraya yakınd eğişmi sanki duydum ismini fibigüngören ilgi hastanesinde düşünüyoruz cnm ....
nazım hoşgeldin ... uykusuzluk zordur.. valla bu iş depolamaklada olmayacak ... hepimiz yaşayacağız ...
kardeşim 3 ay oldu hala uyuyamıyor kucağa alıştı ufaklık ... Allah yardımcımız olsun ...
doğum yapan yok daha canım ... herkes iyi ...
ne kadar oldu kaç günlük şimdi bebiş ..._?
nurcan teyzesi bizde 15 haftalık olduk...
nurcancım seni hep konuşuoruz ama hiç sormadım ilk bebeğini neden kaybettin normalmiydi sezeryanmiydi kaç haftalıkken doğum yapmıştın?Allah kızına uzun ömürler versin inş bizimkilerede inş...ayyyyyyyyyy canım yok burda 2 gün zor tutuyolar ben sezeryen olduğum için 2 gün yattım nasıl çıkarcaklarını bilemediler :)))))))))) benim bebek hastanedeydi ben çıkarken daha öldüler çıkış yapmıcamdiye halbuki o sıra bebeğimde fenalaşmış ben eve geldim eşime telefon ettiler hemen geldiye eşim beni bırakıp gitcekti kardeşlerim ordaydı adaha beni yatırmadılar bile meğer bebek ölmüş ne var tutsan 2 saat daha orlarda ayılıp bayılcam diye öldüler apar topar gönderdiler(((((((((özeller birazdaha nazik ama onlarda yine 2 gün bence frasada yapılan harika bşey ablam ilk doğumunda yiğenii emzirememişti çocuk bar bar bağırıyodu
hadi hayırlısı canım bize bildir doğumdan sora bebeğim de bende iyiyim diye merak ediyoz bak hata şuan haberini beklediim bi arkadaş var ama hala yazmadı
evet canım bizim gatada aslında ameliyatlar süper hep profesörler giriyo ama uayene kısmı berbat azarlayıp duruyo uzmanlar sanki köpeğe muayene ediyo gerçi şimdi haklarını yiyemicem son 3 aydır karşılaştığım dokotorlar çok nazikti ama kadro değişmiş sanırım eskiler doğum haneye çıkmış yeni doktorlar muayene kısmına inmiş gatanın en kötü yanı sana bilgi vermiyor asla yapılacak bişi varya yapar sonrada seni ostalar sende şöle yap böle et yok tabi bu gebe kısmında böle diğer kısımları blmiyorum ama geçen ameliyatım gayet iiyyidi şişman olmasam gram göbeğim klmıcak yani o şekilde BLm özelde yaptı göbeği sarkık sarkık anneminde öle
bilmiyorum gatada beni tek çeken doğuma uzmanların değil profesörlerin girmesi ve bebek doktorları çok ilgililer oğlumun zamanından biliyorum serkanbey diye bir doktor vardı bebeğime 5 dakka kalp masajı yapmış pes etmemiş normalde ozaman ölmesi ggerekti dedi bütün doktorlar ama çok uğraşmış tabi bilmiyodu bütün iç organlarının bitik olduğunu adam cağız sadece kalbi durdu sanıyo ama Allah razı olsun
özeldede eşimin yanımda olacağını bilmek iyi ben diğer doğuma kendiminde bebeğiminde kurtuulamayacağını bilerek girdim yanımda herşeyi konuşuyodu doktorlar beni hazırlarken o yüzden çok korkuorum
ay çok uzattım :)))))))))))
slm kızlar nasılsınız ah kalbimin doğumu yaklanle hep şmış hayırlısıylan alırsın kucağına inşlhh canm
aaaaaa güngören nerde buraya yakınd eğişmi sanki duydum ismini fibi
canım düzeltirim şimdi
arkadaşlar herkese merhaba allah herkesin gebeliğini tamamına erdirsin dileklerimle ikilitest sonucumu sizlerle paylaşmak istiorum:
ense kalınlığı:1.3
biochem. risk+NT = 1:7668 below cut off
double test= 1:7668 below cut off
Age risk= 1/383
trisomy 18 +NT < 1:10000 below cut off
sonuçlarım böle yorum yaparsanız sevinierim teşekkürler
canım hayırlı olsun ... sonuçların güzel çıkmış maşallah
nurcancım seni hep konuşuoruz ama hiç sormadım ilk bebeğini neden kaybettin normalmiydi sezeryanmiydi kaç haftalıkken doğum yapmıştın?Allah kızına uzun ömürler versin inş bizimkilerede inş...
ah ben yerim o prensesi daha şimdiden anneyi sıkıntıya sokmuş demek...bebek olunca uykusuz geceler başlıyo buna alışmamız lazım kızlar hele ben uykuyu çok seven kişi nasıl edecez bilemiyorum aman bebişim sağ salim gelsinde hepsinin üstesinden geliriz evelallah
:2:
kale center alışveriş merkezi var yaaa .. orada .. tramway yolunda
canım beniim bebeğim 8.5 ay gayet normal bütün herşeyi sağlam sağlıklı bir bebekti .ben 8.5 aylıkken doktora gittim biraz ağrım oldu ama doktora gidene kadar geçti, bebeğimin hareketleri azalmıştı doktora dedim bebeğimin hareketeri azaldı bide ağrım oldu dedim ultrasondan baktı bişi yok sen anlamıyosundur dedi git suyun veya sancın gelince gel yoksa 10 gün sonra gel dedi
tabi bende ne su var ne sancı 10 gün geçti gittim şansıma gebeliğime yardımcı olan jinekolok rasgeldi halimi hatrımı sordu
böle böle dedim çocuğum hareket etmiyo dedim beni eve gönderdiler
dokorda gel bi ben bakim dedi zaten o bi baktı ondan sonra sırayla akşamakadar hastanedeki bütün doktorlar muayene etti sabah 8 den akşam 3 e kadar böle devam etti
akşam doktor galiba seni bu gece doğuma alıcaz dedi hala sanki normal doğuruyomuşum gibi
eşimede gi bebeğin giysilerini aldedi eşim hastaneden çıktı benide nst ye bağladılar ki normlade herkezi son ay bağlarlarmış beni bitek ogün bağladılar
zaten bağlamasıylan çıkarıp atması bir oldu ameliyat hanedeki hastayı çıkarıp alel acele beni sezeryana aldılar hatta okadar panikledilerki biri kollarımı bağlarken öbürü çözüyordu o derece sonra oğlum oldu ben odaya geldim
doktorun biri karşıma geçti neden olduğunu bilmioruz ama son 1 haftada bebeğin hastalanmış ve kanı olması gerekenin 3de1i kadar kalmış kalbi ve beyni hasar görmüş ciğerleri ve böbrekleri ise tamamen bitmiş %100 ölecek sakın bi mucize olurda kurtlurdiye ümitlenme boşada dua etme ama şuan yaşaması bizim için iyi üzerinde test yapa bilicez dedi başkada bişi demedi
tabi ben daha sonra başka doktorlaragittim olumun kanından çapada ankarada testler yapıldı hiç birinde bişi çıkmadı
gatadakiler hastalanmış dedi nedeni belli değil yine olabilir dedi
dğer doktorlarda 8.5 aylıkken doğumun gelmiş her annenin ağrısı sdsuyu olmaz bebek erken gelmiş ama anlamamışlar dedi anlamayıncada bebek karnında doğum sitresine girmiş doğamayınca dediler
doğum sitresine girince beyindeki dama r çatler ve kan boşalır kan olmayınca vüzut kan pompalayamayınca önce ciğer böbek sonrada kalp beyin felan böle bitmiş dediler artık diğerlerimi durumumu bilmiyo ölesine sallıyo yoksa gatanınmı ihmalkarlığı varda evladımdan oldum bilmiyorum ama kimsede bi hastalık bulunamadı
sebepp olunduysa rabbim sorsun bölelikle sezeryan oldum
gata dak, tek sorun muaene kısmındaki doktorlar çok ilgisizdi şuan öle değil ama ben yinede birtek oraya gitmeye korkuyorum ama tabi imkanım el verdiği yerlere gidebiliyorum anca
doğumumuda 4 ağustos 2008 de yapmıştım zaten 6 ağustostada oğlumu kaybettim sadece 2 gün yaşadı ve ben sadece 2 kere gördüm birinde küvezde diğerinde kefendeydi
hiç gözünü açamadı rabbim onu aldı inşallah kızıma versin onun ömrünüde ama bundanda pek ümitlenemiyorum hep iyi düşünmeye çalışıyorum imkanımın el verdiğince doktora gidiyorum en iyi hastaneye gidemesende çırpınıyorum işte bi şekilde ama hareket etmediği için çok rahatsızlık duyuyorum rabbim halime acısın zaten bunada bişi olursa bidaha bu riske giremem 2. bi yavrumu mezara koyup 3. yü deneyemem benim için bütün herşey biter
sağol canım inşallah rabbim bunlara ömür verirde hepimiz sağ sağlim kavuşuruzay annem geçmiş olsun beya ben bir çocuğun var 2. hamilesin sanıyordum. merak etme kızın sağsalim doğar inşlh. oğlunun ömrünü kızına versin mevlam inşlh
nurcan canım çok çok üzüldüm ben de ilk bebeğini suyu bitip kaybetmiş biri olarak acını paylaşıyorum umarım bunları sağlıkla kucaklarımıza alırız.
priprizecanım sonuçların güzel çıkmış diğer topikte de yazdım canım.4
kızlar benim 3 gün sabah ağzımdan kan geldi korktuk bir sürü testler yapıldı kbb dahiliye derken herşey temiz sonuç sadece kusmaktan yemek borumda tahriş sonucu hafif kanama ve bal iyi geldi haberiniz olsun.
ayrıca geçen hafta lökosit dmeiştim şimdi sıfır çıktı kızılcık suyu içmiştim sanırım çok iyi geldi. ,ayrıca 16. haftadayım artık çok çok şükür beni de düzenlerseniz sevinirim. hepinize sevgiler
canım beniim bebeğim 8.5 ay gayet normal bütün herşeyi sağlam sağlıklı bir bebekti .ben 8.5 aylıkken doktora gittim biraz ağrım oldu ama doktora gidene kadar geçti, bebeğimin hareketleri azalmıştı doktora dedim bebeğimin hareketeri azaldı bide ağrım oldu dedim ultrasondan baktı bişi yok sen anlamıyosundur dedi git suyun veya sancın gelince gel yoksa 10 gün sonra gel dedi
tabi bende ne su var ne sancı 10 gün geçti gittim şansıma gebeliğime yardımcı olan jinekolok rasgeldi halimi hatrımı sordu
böle böle dedim çocuğum hareket etmiyo dedim beni eve gönderdiler
dokorda gel bi ben bakim dedi zaten o bi baktı ondan sonra sırayla akşamakadar hastanedeki bütün doktorlar muayene etti sabah 8 den akşam 3 e kadar böle devam etti
akşam doktor galiba seni bu gece doğuma alıcaz dedi hala sanki normal doğuruyomuşum gibi
eşimede gi bebeğin giysilerini aldedi eşim hastaneden çıktı benide nst ye bağladılar ki normlade herkezi son ay bağlarlarmış beni bitek ogün bağladılar
zaten bağlamasıylan çıkarıp atması bir oldu ameliyat hanedeki hastayı çıkarıp alel acele beni sezeryana aldılar hatta okadar panikledilerki biri kollarımı bağlarken öbürü çözüyordu o derece sonra oğlum oldu ben odaya geldim
doktorun biri karşıma geçti neden olduğunu bilmioruz ama son 1 haftada bebeğin hastalanmış ve kanı olması gerekenin 3de1i kadar kalmış kalbi ve beyni hasar görmüş ciğerleri ve böbrekleri ise tamamen bitmiş %100 ölecek sakın bi mucize olurda kurtlurdiye ümitlenme boşada dua etme ama şuan yaşaması bizim için iyi üzerinde test yapa bilicez dedi başkada bişi demedi
tabi ben daha sonra başka doktorlaragittim olumun kanından çapada ankarada testler yapıldı hiç birinde bişi çıkmadı
gatadakiler hastalanmış dedi nedeni belli değil yine olabilir dedi
dğer doktorlarda 8.5 aylıkken doğumun gelmiş her annenin ağrısı sdsuyu olmaz bebek erken gelmiş ama anlamamışlar dedi anlamayıncada bebek karnında doğum sitresine girmiş doğamayınca dediler
doğum sitresine girince beyindeki dama r çatler ve kan boşalır kan olmayınca vüzut kan pompalayamayınca önce ciğer böbek sonrada kalp beyin felan böle bitmiş dediler artık diğerlerimi durumumu bilmiyo ölesine sallıyo yoksa gatanınmı ihmalkarlığı varda evladımdan oldum bilmiyorum ama kimsede bi hastalık bulunamadı
sebepp olunduysa rabbim sorsun bölelikle sezeryan oldum
gata dak, tek sorun muaene kısmındaki doktorlar çok ilgisizdi şuan öle değil ama ben yinede birtek oraya gitmeye korkuyorum ama tabi imkanım el verdiği yerlere gidebiliyorum anca
doğumumuda 4 ağustos 2008 de yapmıştım zaten 6 ağustostada oğlumu kaybettim sadece 2 gün yaşadı ve ben sadece 2 kere gördüm birinde küvezde diğerinde kefendeydi
hiç gözünü açamadı rabbim onu aldı inşallah kızıma versin onun ömrünüde ama bundanda pek ümitlenemiyorum hep iyi düşünmeye çalışıyorum imkanımın el verdiğince doktora gidiyorum en iyi hastaneye gidemesende çırpınıyorum işte bi şekilde ama hareket etmediği için çok rahatsızlık duyuyorum rabbim halime acısın zaten bunada bişi olursa bidaha bu riske giremem 2. bi yavrumu mezara koyup 3. yü deneyemem benim için bütün herşey biter
saağol canım rabbim cümlemize nasip etsin evladını kucağına almayı kimseyi bu ekilde sınamasıncnm benim ya ne zor günler atlatmışsın bebeğini bulmuşken bide onu kucağına alman yakınken kaybetmene çok üzüldüm Allah kızına ömür versin inş...Allahım sanada sabırlar versin cnm inş b u sefer herşey daha güzel olacak...kesinlikle bunda dr hatası olduğunu düşünüyorum benim ablam 7.ayından sonra başlanmıştı nts ye bağlanmayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?