Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

güngören ilgi hastanesinde düşünüyoruz cnm ....

nazım hoşgeldin ... uykusuzluk zordur.. valla bu iş depolamaklada olmayacak ... hepimiz yaşayacağız ...
kardeşim 3 ay oldu hala uyuyamıyor kucağa alıştı ufaklık ... Allah yardımcımız olsun ...
doğum yapan yok daha canım ... herkes iyi ...
ne kadar oldu kaç günlük şimdi bebiş ..._?

hoş bulduk canım bugün itibariyle 21 günlük olduk teyzesi 40 mız çıkınca düzelir belki biraz diye ümit ediyoruzzz
bakalım gerçi 40 çıkınca düzelir diyorlar olamdı 3 aylık olunca olmadı 1 yaşına gelince derken büyüyüp gidecekler neyse sağlıkla büyüsünler de meleklerimiz razıyız herşeye

canım benim olsun onunda keyfi ayrıdırr yanındaya kokusunu alıyorsunya :)))))))))

aaaaaa güngören nerde buraya yakınd eğişmi sanki duydum ismini fibi
nurcan teyzesi bizde 15 haftalık olduk...

canım düzeltirim şimdi

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------20.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--36.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 10.hafta
22-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------12.hafta
25-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
26-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum rana

firstnimbus yahya alp
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

nurcancım seni hep konuşuoruz ama hiç sormadım ilk bebeğini neden kaybettin normalmiydi sezeryanmiydi kaç haftalıkken doğum yapmıştın?Allah kızına uzun ömürler versin inş bizimkilerede inş...

ah ben yerim o prensesi daha şimdiden anneyi sıkıntıya sokmuş demek...bebek olunca uykusuz geceler başlıyo buna alışmamız lazım kızlar hele ben uykuyu çok seven kişi nasıl edecez bilemiyorum aman bebişim sağ salim gelsinde hepsinin üstesinden geliriz evelallah

arkadaşlar herkese merhaba allah herkesin gebeliğini tamamına erdirsin dileklerimle ikilitest sonucumu sizlerle paylaşmak istiorum:

ense kalınlığı:1.3
biochem. risk+NT = 1:7668 below cut off
double test= 1:7668 below cut off
Age risk= 1/383
trisomy 18 +NT < 1:10000 below cut off

sonuçlarım böle yorum yaparsanız sevinierim teşekkürler

canım hayırlı olsun ... sonuçların güzel çıkmış maşallah

canım beniim bebeğim 8.5 ay gayet normal bütün herşeyi sağlam sağlıklı bir bebekti .ben 8.5 aylıkken doktora gittim biraz ağrım oldu ama doktora gidene kadar geçti, bebeğimin hareketleri azalmıştı doktora dedim bebeğimin hareketeri azaldı bide ağrım oldu dedim ultrasondan baktı bişi yok sen anlamıyosundur dedi git suyun veya sancın gelince gel yoksa 10 gün sonra gel dedi

tabi bende ne su var ne sancı 10 gün geçti gittim şansıma gebeliğime yardımcı olan jinekolok rasgeldi halimi hatrımı sordu
böle böle dedim çocuğum hareket etmiyo dedim beni eve gönderdiler
dokorda gel bi ben bakim dedi zaten o bi baktı ondan sonra sırayla akşamakadar hastanedeki bütün doktorlar muayene etti sabah 8 den akşam 3 e kadar böle devam etti
akşam doktor galiba seni bu gece doğuma alıcaz dedi hala sanki normal doğuruyomuşum gibi
eşimede gi bebeğin giysilerini aldedi eşim hastaneden çıktı benide nst ye bağladılar ki normlade herkezi son ay bağlarlarmış beni bitek ogün bağladılar
zaten bağlamasıylan çıkarıp atması bir oldu ameliyat hanedeki hastayı çıkarıp alel acele beni sezeryana aldılar hatta okadar panikledilerki biri kollarımı bağlarken öbürü çözüyordu o derece sonra oğlum oldu ben odaya geldim

doktorun biri karşıma geçti neden olduğunu bilmioruz ama son 1 haftada bebeğin hastalanmış ve kanı olması gerekenin 3de1i kadar kalmış kalbi ve beyni hasar görmüş ciğerleri ve böbrekleri ise tamamen bitmiş %100 ölecek sakın bi mucize olurda kurtlurdiye ümitlenme boşada dua etme ama şuan yaşaması bizim için iyi üzerinde test yapa bilicez dedi başkada bişi demedi

tabi ben daha sonra başka doktorlaragittim olumun kanından çapada ankarada testler yapıldı hiç birinde bişi çıkmadı
gatadakiler hastalanmış dedi nedeni belli değil yine olabilir dedi

dğer doktorlarda 8.5 aylıkken doğumun gelmiş her annenin ağrısı sdsuyu olmaz bebek erken gelmiş ama anlamamışlar dedi anlamayıncada bebek karnında doğum sitresine girmiş doğamayınca dediler
doğum sitresine girince beyindeki dama r çatler ve kan boşalır kan olmayınca vüzut kan pompalayamayınca önce ciğer böbek sonrada kalp beyin felan böle bitmiş dediler artık diğerlerimi durumumu bilmiyo ölesine sallıyo yoksa gatanınmı ihmalkarlığı varda evladımdan oldum bilmiyorum ama kimsede bi hastalık bulunamadı

sebepp olunduysa rabbim sorsun bölelikle sezeryan oldum

gata dak, tek sorun muaene kısmındaki doktorlar çok ilgisizdi şuan öle değil ama ben yinede birtek oraya gitmeye korkuyorum ama tabi imkanım el verdiği yerlere gidebiliyorum anca

doğumumuda 4 ağustos 2008 de yapmıştım zaten 6 ağustostada oğlumu kaybettim sadece 2 gün yaşadı ve ben sadece 2 kere gördüm birinde küvezde diğerinde kefendeydi

hiç gözünü açamadı rabbim onu aldı inşallah kızıma versin onun ömrünüde ama bundanda pek ümitlenemiyorum hep iyi düşünmeye çalışıyorum imkanımın el verdiğince doktora gidiyorum en iyi hastaneye gidemesende çırpınıyorum işte bi şekilde ama hareket etmediği için çok rahatsızlık duyuyorum rabbim halime acısın zaten bunada bişi olursa bidaha bu riske giremem 2. bi yavrumu mezara koyup 3. yü deneyemem benim için bütün herşey biter

Son düzenleme:
:2:

kale center alışveriş merkezi var yaaa .. orada .. tramway yolunda

canım ben bu yakayı bilmiyorum açıkçası ben karşıda büyüdüm buraya gelin geldim ben karadeniz mahallesinde iski var halk hastnesivar orda oturuyorum eşimde merise çalışıyor foneksin karşısında metro yolu üzerinde bizimkide sen biliyosundur belki benim burda tek bildiğim yer forumistanbul okadar hı bide ada par ama orayıda tek bulamam bitek forum istanbulu biliyom :) ani 5 yıldır burdayım ama hiiiç bu yakada gezmedim hep karşıda ailemin orda gezerim :)

Son düzenleme:

ay annem geçmiş olsun beya ben bir çocuğun var 2. hamilesin sanıyordum. merak etme kızın sağsalim doğar inşlh. oğlunun ömrünü kızına versin mevlam inşlh

sezeryan doğum 2000 mi dediniz:):):) ben 530 pahalı diyorum.. gittiğim özel hastane ssk ya bakıyor ssk ya bu fiyat.. burda yine başka bir özel hastanede 1 gün yatış dahil sezeryan 250 liraymış. oda bu sene açıldı ondan heralde gidenler hep memnun ama benim doktorumun olduğu hastanede yapacağım.
tşkler kızlar darısı size özelliklede nurcana nişlh..kızımın ismini beğenmenize sevindim..
doğumdan sonra gelirim tabi unuturmuyum hiç. ama ev kalabalık olur herkes gelir heralde. pek rahat edemesemde napim. ancak ev sakinleşince girebilirim.

nurcan canım çok çok üzüldüm ben de ilk bebeğini suyu bitip kaybetmiş biri olarak acını paylaşıyorum umarım bunları sağlıkla kucaklarımıza alırız.
priprizecanım sonuçların güzel çıkmış diğer topikte de yazdım canım.4
kızlar benim 3 gün sabah ağzımdan kan geldi korktuk bir sürü testler yapıldı kbb dahiliye derken herşey temiz sonuç sadece kusmaktan yemek borumda tahriş sonucu hafif kanama ve bal iyi geldi haberiniz olsun.
ayrıca geçen hafta lökosit dmeiştim şimdi sıfır çıktı kızılcık suyu içmiştim sanırım çok iyi geldi. ,ayrıca 16. haftadayım artık çok çok şükür beni de düzenlerseniz sevinirim. hepinize sevgiler

ay annem geçmiş olsun beya ben bir çocuğun var 2. hamilesin sanıyordum. merak etme kızın sağsalim doğar inşlh. oğlunun ömrünü kızına versin mevlam inşlh
sağol canım inşallah rabbim bunlara ömür verirde hepimiz sağ sağlim kavuşuruz

sağol canım seninde başın sağolsun bukez rabbim tamamına erdirsin inşallah

bu boğaz kanaması genelde kusan bütün annelerdde oluyor canım benim arkadaşlarımdada çok oldu bide hormonlardan ve kaslardan ötürü burundada oluyo kanama bende var arada kanıyo mesela ama bebeğe bi zararı yok tabiki boğazı zorlamak bebeğe zararvermesede senin iiçin zararlı dokunacak şeleri yeme mümkün mertebe leblebi çubuk kraker felan ya şu sıralar zaten yakında geçer inşallah mide bulantıların

cnm benim ya ne zor günler atlatmışsın bebeğini bulmuşken bide onu kucağına alman yakınken kaybetmene çok üzüldüm Allah kızına ömür versin inş...Allahım sanada sabırlar versin cnm inş b u sefer herşey daha güzel olacak...kesinlikle bunda dr hatası olduğunu düşünüyorum benim ablam 7.ayından sonra başlanmıştı nts ye bağlanmayı....

saağol canım rabbim cümlemize nasip etsin evladını kucağına almayı kimseyi bu ekilde sınamasın

evetcanım normalde son 3 aylık dönemde bağlamak gerekiyormuş enceç 8. ayda ama işte yapmadıar artık nedim diyomya seep olan varsa eğer gerçekten umursamaz bi doktor yüzünden olduysa rabbim sorsun hesabını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…