Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nurcan gülüm hikayeni biliyordum ama bu kadar detaylı değil ... gata da yapma doğumu ... en azından psikolojin bozulur doğuma girerken .. özel bi hastanede yap derim ben ...
ben g.o.p taraflarını pek bilmem .. fatihte doğdum büyüdüm .. o taraflar bana ters kaldı hep .. tanıdığımda hiç yok ..
1 kere gelmiştim liseden sonra bağlarbaşı diye trafiğe kapalı cadde vardı bi tane . ordan alışveriş yapmıştık kardeşim ve arkadaşıyla okadar.. daha gitsem bulamam ...

Merhaba arkadaslar.

Nurcancim canim allah birdaha yasatmasin hiçbirimize. Sag salim kucagina almayin nasip etsin uzun ömürler diliyorum kizina. Cümlemize

nurcan canım hıkayenı bılıyordum ama tekrar okuyunca cok duygulandım rabbım ınsallh bu bebegıne uzun omurler verır..cektıgın tum sıkıntıların bebegınle mukafat olarak sana doner uzme kendını kızın ıcın mutlu ol hep rabbımın dıledıgı olur dualarımdasın hep..ben tedavıye ılk basladımda senın destegın cok olmustu hele transferden sonra rahatlatmıstın bı dua vermıstın onu hep okudum okudukca sana da dua ettım esıme de solemıstım ınsallh rabbım kalbının guzellegıne karsın bebegını sana bagıslar opuyorum cok k.ı.b

nurcan , başına gelenleri şimdi okudum, çok üzüldüm, ama inşallah sağlıkla kızını kucağına alacaksın.. Allah sana, ailene ve kızına uzun sağlıklı ömür versin.. inşallah hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşalım..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------20.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--36.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 10.hafta
22-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
25-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
26-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum rana

firstnimbus yahya alp
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

sağol canım

evet bende hiç bilmem burayı burda bakkala bile çıkmıyorum doğru dürüst :))))))) bitek karşıya gidiş yolunu biliyorum okadar :))))))) bende bi çıksam kesin kaybolurum

Merhaba arkadaslar.

Nurcancim canim allah birdaha yasatmasin hiçbirimize. Sag salim kucagina almayin nasip etsin uzun ömürler diliyorum kizina. Cümlemize
sağol canım rabbim hiç birimize öle şeyler yaşatmasın hiç birimizi evladımızla sınamasın şükürki rabbime ki şuan karnımızda olan evlatlarımız inşallah günümüz geldiğinde sağlıklıcak kucağımıza gelsin

sağol evet senle konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam

canım eğerki verdiğim dua gercekten kabulunü gördüyse bu senin onu nekadar temiz bi kalple okuduğunun ispatıdır canım unutma rabbime inandığın zaman kabul olur bütün dualar
he diğer yöndende manevi olarak seni gerçekten rahatlatıp bi yardımda buluna bildiysem şükür bana Allahım yeterki bu yolda bi arkadaşıma manevide olsa destekte bulunma lütfunu vermiş rabbim eşinide senide bebeğinle bir ömür mutlu etsin canım :)))))

amin canım inşallah hepimiz kızlarımıı veya oğullarımızı sağ sağlim kucağımıza alırız canım benim :))))))) seninde çok az kaldı Allahım senide yavrunuda kurtarsın inşallah

arkadaşlar merhaba bende bundan 5 ay önce bebeğimi kzıımı karnımda kaybettim doğuma 20 gün kala şimdi tekrar bir umudum var doktorumda çok iyi ama yinede kararsıızm bana tavsiye edrmisinz istanbulda oturuyrm okmeydanında iyi olsun ilgilensin istyorum yardımcı olurmusunz

bu saatten sonra herseyın guzelını dusunuyoruz...allah hepimize yardımcı olsun...benım ılk hamilelıgımde kotu sonuclandı...ben 4 yılda atlatamadım soku....psikolog falan sonra tup bebek yapmaya karar verdım...esımde sorun cıktı ilk gebeligim dogaldı...sorun bıtmıyorkı tam karar verdım tedaviye doktorum rahımde perde var ameliyat olucan oldum sonra tedavi allaha sukur tuttu....10.hafta da bardaktan bosalır gıbı kanamar parca dusurmeler tam 10 gun hastanede yattım...gozetım altında kaldım...sımdı ıse rahım agzı acıklıgı var zaten ılk bebegımı bu yuzden erken dogurmusum simdi bide dikiş atılacak rahıme....anlıyacagın bunlara da sükür herzaman icin beterin beteri var...bunada sükür...durumu olmuyupta bebek özlemi ceken insanlar var...gecmiş işte geri gelmiyo ...gelse kızım simdi 4 yasını bitirmıstı...4 yıldan berı bu anneler gününde aglamıcam yıne kızımın yanına gıdıcem ama aglamıcam allaha sükr edicem dua edıcem canlarımızı bıze bagışlasın...

Allah meleğini karnında kaybeden tüm annelere sabır versin ...
herkes iyi düşünsün bundan sonra moralleri yüksek tutalım ..Dua edelim

ah canım başın sağolsun valla bende bilmiyorum aartık bütün doktorlar güvenilmez geliyor bana ama ben şuan sürekli ittiğim bi özel aradagittiğim başka bi özel hastane var bide ekstradan sigortamdan yararlanıp gataya gidiyorunmm zaten eşim askeri personel gerçi gata artık sivillerede muayene yapıyor yani 3 ayrı hastaneye gidiyorum 2 tanesi düzenli biri ara ara artık Allahımın taktiri bundan sonra

canım benım ya 4 yıl insan unuturmu kaçyıl geçsede unutulmuyo canım benim pisikolog felan boş ben her mezarlığa gidişimde ağlamıcam diyom seningibi ama arkamı dönüp gitmeye sıra geldimi sanki yavrumu orda terk ediyogibi hissediyorum ama işte artık rabbim bize yeni umutlar verdi inşallah bu yavrularımıza kavuşucaz bu arada dikiş atılması bence iyi eğerki diğer gebeliğinde bunu anlasalardı erken doğumun önüne geçilirdi bence korkma için hahat olsun dikiş atılması senin iyiliğin için canım :)))))
bu arada hatırlıyorum kanamaların olduğunu ama meraketme dinlen kendini zorlama normalde 3 ay bitince düşük riski kalmaz ama sen yinede 4 ay b,itenekadar daha hassas davran canım inşallah rabbiim bukez yavrularımızı ve tüm arkadaşlarımın yavrularını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Allah meleğini karnında kaybeden tüm annelere sabır versin ...
herkes iyi düşünsün bundan sonra moralleri yüksek tutalım ..Dua edelim

aynen biz mesela arkadaşlarla başka bi topicde hepimize sırayla tefriciye okuduk şimdide 21 meryem suresi okuyoruz herkez birtne okuyor üdzenli olarak 2-3 günde bir bi arkadqşa duaa okumuş oluyoruz çok iyi oluyor

bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....
bak bu canım gel ekliyim listeye 21 kişiye kadar listeye kaabul var şuan 13 kişiyiz :))))

ikil testime yorum yapan herkee çok teşekkr ederim

nurcan hikayen için çok üzldüm allah bi daha böle acılar yaşatmasın kimseye

selam kızlar ben 2 marrta yahya alp imi kucağıma aldım.37+2 günlükken sezeryanla dünya ya geldi nurcancığım.darısı hepinizin başına inşallahhh arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…