nurcan gülüm hikayeni biliyordum ama bu kadar detaylı değil ... gata da yapma doğumu ... en azından psikolojin bozulur doğuma girerken .. özel bi hastanede yap derim ben ...
ben g.o.p taraflarını pek bilmem .. fatihte doğdum büyüdüm .. o taraflar bana ters kaldı hep .. tanıdığımda hiç yok ..
1 kere gelmiştim liseden sonra bağlarbaşı diye trafiğe kapalı cadde vardı bi tane . ordan alışveriş yapmıştık kardeşim ve arkadaşıyla okadar.. daha gitsem bulamam ...
sağol canım rabbim hiç birimize öle şeyler yaşatmasın hiç birimizi evladımızla sınamasın şükürki rabbime ki şuan karnımızda olan evlatlarımız inşallah günümüz geldiğinde sağlıklıcak kucağımıza gelsinMerhaba arkadaslar.
Nurcancim canim allah birdaha yasatmasin hiçbirimize. Sag salim kucagina almayin nasip etsin uzun ömürler diliyorum kizina. Cümlemize
sağol evet senle konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsamnurcan canım hıkayenı bılıyordum ama tekrar okuyunca cok duygulandım rabbım ınsallh bu bebegıne uzun omurler verır..cektıgın tum sıkıntıların bebegınle mukafat olarak sana doner uzme kendını kızın ıcın mutlu ol hep rabbımın dıledıgı olur dualarımdasın hep..ben tedavıye ılk basladımda senın destegın cok olmustu hele transferden sonra rahatlatmıstın bı dua vermıstın onu hep okudum okudukca sana da dua ettım esıme de solemıstım ınsallh rabbım kalbının guzellegıne karsın bebegını sana bagıslar opuyorum cok k.ı.b
amin canım inşallah hepimiz kızlarımıı veya oğullarımızı sağ sağlim kucağımıza alırız canım benim :))))))) seninde çok az kaldı Allahım senide yavrunuda kurtarsın inşallahnurcan , başına gelenleri şimdi okudum, çok üzüldüm, ama inşallah sağlıkla kızını kucağına alacaksın.. Allah sana, ailene ve kızına uzun sağlıklı ömür versin.. inşallah hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşalım..
canım beniim bebeğim 8.5 ay gayet normal bütün herşeyi sağlam sağlıklı bir bebekti .ben 8.5 aylıkken doktora gittim biraz ağrım oldu ama doktora gidene kadar geçti, bebeğimin hareketleri azalmıştı doktora dedim bebeğimin hareketeri azaldı bide ağrım oldu dedim ultrasondan baktı bişi yok sen anlamıyosundur dedi git suyun veya sancın gelince gel yoksa 10 gün sonra gel dedi
tabi bende ne su var ne sancı 10 gün geçti gittim şansıma gebeliğime yardımcı olan jinekolok rasgeldi halimi hatrımı sordu
böle böle dedim çocuğum hareket etmiyo dedim beni eve gönderdiler
dokorda gel bi ben bakim dedi zaten o bi baktı ondan sonra sırayla akşamakadar hastanedeki bütün doktorlar muayene etti sabah 8 den akşam 3 e kadar böle devam etti
akşam doktor galiba seni bu gece doğuma alıcaz dedi hala sanki normal doğuruyomuşum gibi
eşimede gi bebeğin giysilerini aldedi eşim hastaneden çıktı benide nst ye bağladılar ki normlade herkezi son ay bağlarlarmış beni bitek ogün bağladılar
zaten bağlamasıylan çıkarıp atması bir oldu ameliyat hanedeki hastayı çıkarıp alel acele beni sezeryana aldılar hatta okadar panikledilerki biri kollarımı bağlarken öbürü çözüyordu o derece sonra oğlum oldu ben odaya geldim
doktorun biri karşıma geçti neden olduğunu bilmioruz ama son 1 haftada bebeğin hastalanmış ve kanı olması gerekenin 3de1i kadar kalmış kalbi ve beyni hasar görmüş ciğerleri ve böbrekleri ise tamamen bitmiş %100 ölecek sakın bi mucize olurda kurtlurdiye ümitlenme boşada dua etme ama şuan yaşaması bizim için iyi üzerinde test yapa bilicez dedi başkada bişi demedi
tabi ben daha sonra başka doktorlaragittim olumun kanından çapada ankarada testler yapıldı hiç birinde bişi çıkmadı
gatadakiler hastalanmış dedi nedeni belli değil yine olabilir dedi
dğer doktorlarda 8.5 aylıkken doğumun gelmiş her annenin ağrısı sdsuyu olmaz bebek erken gelmiş ama anlamamışlar dedi anlamayıncada bebek karnında doğum sitresine girmiş doğamayınca dediler
doğum sitresine girince beyindeki dama r çatler ve kan boşalır kan olmayınca vüzut kan pompalayamayınca önce ciğer böbek sonrada kalp beyin felan böle bitmiş dediler artık diğerlerimi durumumu bilmiyo ölesine sallıyo yoksa gatanınmı ihmalkarlığı varda evladımdan oldum bilmiyorum ama kimsede bi hastalık bulunamadı
sebepp olunduysa rabbim sorsun bölelikle sezeryan oldum
gata dak, tek sorun muaene kısmındaki doktorlar çok ilgisizdi şuan öle değil ama ben yinede birtek oraya gitmeye korkuyorum ama tabi imkanım el verdiği yerlere gidebiliyorum anca
doğumumuda 4 ağustos 2008 de yapmıştım zaten 6 ağustostada oğlumu kaybettim sadece 2 gün yaşadı ve ben sadece 2 kere gördüm birinde küvezde diğerinde kefendeydi
hiç gözünü açamadı rabbim onu aldı inşallah kızıma versin onun ömrünüde ama bundanda pek ümitlenemiyorum hep iyi düşünmeye çalışıyorum imkanımın el verdiğince doktora gidiyorum en iyi hastaneye gidemesende çırpınıyorum işte bi şekilde ama hareket etmediği için çok rahatsızlık duyuyorum rabbim halime acısın zaten bunada bişi olursa bidaha bu riske giremem 2. bi yavrumu mezara koyup 3. yü deneyemem benim için bütün herşey biter
ah canım başın sağolsun valla bende bilmiyorum aartık bütün doktorlar güvenilmez geliyor bana ama ben şuan sürekli ittiğim bi özel aradagittiğim başka bi özel hastane var bide ekstradan sigortamdan yararlanıp gataya gidiyorunmm zaten eşim askeri personel gerçi gata artık sivillerede muayene yapıyor yani 3 ayrı hastaneye gidiyorum 2 tanesi düzenli biri ara ara artık Allahımın taktiri bundan sonraarkadaşlar merhaba bende bundan 5 ay önce bebeğimi kzıımı karnımda kaybettim doğuma 20 gün kala şimdi tekrar bir umudum var doktorumda çok iyi ama yinede kararsıızm bana tavsiye edrmisinz istanbulda oturuyrm okmeydanında iyi olsun ilgilensin istyorum yardımcı olurmusunz
bu saatten sonra herseyın guzelını dusunuyoruz...allah hepimize yardımcı olsun...benım ılk hamilelıgımde kotu sonuclandı...ben 4 yılda atlatamadım soku....psikolog falan sonra tup bebek yapmaya karar verdım...esımde sorun cıktı ilk gebeligim dogaldı...sorun bıtmıyorkı tam karar verdım tedaviye doktorum rahımde perde var ameliyat olucan oldum sonra tedavi allaha sukur tuttu....10.hafta da bardaktan bosalır gıbı kanamar parca dusurmeler tam 10 gun hastanede yattım...gozetım altında kaldım...sımdı ıse rahım agzı acıklıgı var zaten ılk bebegımı bu yuzden erken dogurmusum simdi bide dikiş atılacak rahıme....anlıyacagın bunlara da sükür herzaman icin beterin beteri var...bunada sükür...durumu olmuyupta bebek özlemi ceken insanlar var...gecmiş işte geri gelmiyo ...gelse kızım simdi 4 yasını bitirmıstı...4 yıldan berı bu anneler gününde aglamıcam yıne kızımın yanına gıdıcem ama aglamıcam allaha sükr edicem dua edıcem canlarımızı bıze bagışlasın...
Allah meleğini karnında kaybeden tüm annelere sabır versin ...
herkes iyi düşünsün bundan sonra moralleri yüksek tutalım ..Dua edelim
aynen biz mesela arkadaşlarla başka bi topicde hepimize sırayla tefriciye okuduk şimdide 21 meryem suresi okuyoruz herkez birtne okuyor üdzenli olarak 2-3 günde bir bi arkadqşa duaa okumuş oluyoruz çok iyi oluyor
bak sen hiç haberimin yok
şu başka topik başka topik dediğin yer nire:84:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinRabbim hepimize sabırlar versin..Bu bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
ikil testime yorum yapan herkee çok teşekkr ederim
nurcan hikayen için çok üzldüm allah bi daha böle acılar yaşatmasın kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?