selam kızlar ben 2 marrta yahya alp imi kucağıma aldım.37+2 günlükken sezeryanla dünya ya geldi nurcancığım.darısı hepinizin başına inşallahhh arkadaşlar
selam kızlar ben 2 marrta yahya alp imi kucağıma aldım.37+2 günlükken sezeryanla dünya ya geldi nurcancığım.darısı hepinizin başına inşallahhh arkadaşlar
doğum saatimiz 9:10 nurcan teyzesiDOĞUM LİSTESİ
ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & ............
doğum saatimiz 9:10 nurcan teyzesi
kızlar slm ben sabah kalktım eşimle çıktık evden kahvaltı ettik daha sonra hastanede idrar tahlili yaptık ve sonuç çıkıncada dr uma muayene oldum....bebişim 134 gr olmuş...bebeğimin eşi rahim ağzına 4 cm uzaklaşmış çok şükürler olsun...bebeğim kafasını önüne dikmiş ters duruyodu dr da dedi 15gündür belli oda sıkılmış ev istirahatinden ama artık ev istirahatine son verebiliriz morelde çok önemli dedi sonuçta dedi ama sabahtan akşama kadarda gezme sakın haa dedi...vajinal akıntımın olduğunu söyledim hemen fitil verelim dedi erken doğuma sebep olabilir dedi...bide kızlar sordum balık yiyemiyorum cevizi sevemedim diye omega 3 kapsülü varmış önerirmisiniz dedim oda kanıtlanmış bi etkisi yok ama yutabilirsen yazalım dedi yarın alıcak eşimde ilaçlarımı...idrar testimde iyi çıkmış dr öyle söyledi...şimdilik bu kadar,haftaya yine gelin dedi.eşimde 3lü testi ne zaman yapacaz diyince oda haftaya yaparız 3lü değil hatta 4lü yaparız dedi.şimdilik benden hbrler bu kadar kızlar...
canım aslında balık yemeye çalışsan daha iyi olur benim gitiğim doktor kapsülden pek emin değilkızlar slm ben sabah kalktım eşimle çıktık evden kahvaltı ettik daha sonra hastanede idrar tahlili yaptık ve sonuç çıkıncada dr uma muayene oldum....bebişim 134 gr olmuş...bebeğimin eşi rahim ağzına 4 cm uzaklaşmış çok şükürler olsun...bebeğim kafasını önüne dikmiş ters duruyodu dr da dedi 15gündür belli oda sıkılmış ev istirahatinden ama artık ev istirahatine son verebiliriz morelde çok önemli dedi sonuçta dedi ama sabahtan akşama kadarda gezme sakın haa dedi...vajinal akıntımın olduğunu söyledim hemen fitil verelim dedi erken doğuma sebep olabilir dedi...bide kızlar sordum balık yiyemiyorum cevizi sevemedim diye omega 3 kapsülü varmış önerirmisiniz dedim oda kanıtlanmış bi etkisi yok ama yutabilirsen yazalım dedi yarın alıcak eşimde ilaçlarımı...idrar testimde iyi çıkmış dr öyle söyledi...şimdilik bu kadar,haftaya yine gelin dedi.eşimde 3lü testi ne zaman yapacaz diyince oda haftaya yaparız 3lü değil hatta 4lü yaparız dedi.şimdilik benden hbrler bu kadar kızlar...
hadi canım gözün aydınslm bende sitenize yeni üye oldum beni de ekler misiniz bende bugün 6 hafta 6 günlük hamileyim
sğl cnm öncelikle yarın hafiften bi ev işi yapim diyorum ondan sonra gezerim biraz..sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlandınmı bebişe?maşallah sonuçların iyi çıkmış .. ufak ufak gezersin artık
cnm h.g aramıza nerede tedavi gördün hayırlı olsun bebeğin..slm bende sitenize yeni üye oldum beni de ekler misiniz bende bugün 6 hafta 6 günlük hamileyim
hadi geçmiş olsun gözün aydınbende 37 haftalıkken doğurmuş olucam. 1 gün kaldı nasıl geçti ameliyatın şimdi nasılsın bebeğin nasıl?
canım aslında balık yemeye çalışsan daha iyi olur benim gitiğim doktor kapsülden pek emin değil
hadi canım gözün aydın
canım hangi hastanede tüp bebek yaptırdın :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?