Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

selam kızlar ben 2 marrta yahya alp imi kucağıma aldım.37+2 günlükken sezeryanla dünya ya geldi nurcancığım.darısı hepinizin başına inşallahhh arkadaşlar

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmm öLCektim meraktan şükür rabbime analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah canım :))))))))) gözün aydın çooooooooook geçmişler olsun

Son düzenleme:
DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & ............

Son düzenleme:
meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------20.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--36.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 10.hafta
22-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
25-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
26-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum rana

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10

selam kızlar ben 2 marrta yahya alp imi kucağıma aldım.37+2 günlükken sezeryanla dünya ya geldi nurcancığım.darısı hepinizin başına inşallahhh arkadaşlar

gözünaydın güzel anne....cok sevindim....allah sana bagıslasın minik prensini...darısıda tum anne adaylarının basına....

canım Allah analı babalı büyütsün .martta doğum yapacağını biliyordum ama tam tarih bilmediğimizden dolayı merak ettik seni ...
maşallah ...

cnm çok sevindim senin adına benim yerime kokla o minik meleği...Allah sağlıkla evladını büyütmeyi nasip etsin inş..Allahım inş bizede nasip eder...

kızlar slm ben sabah kalktım eşimle çıktık evden kahvaltı ettik daha sonra hastanede idrar tahlili yaptık ve sonuç çıkıncada dr uma muayene oldum....bebişim 134 gr olmuş...bebeğimin eşi rahim ağzına 4 cm uzaklaşmış çok şükürler olsun...bebeğim kafasını önüne dikmiş ters duruyodu dr da dedi 15gündür belli oda sıkılmış ev istirahatinden ama artık ev istirahatine son verebiliriz morelde çok önemli dedi sonuçta dedi ama sabahtan akşama kadarda gezme sakın haa dedi...vajinal akıntımın olduğunu söyledim hemen fitil verelim dedi erken doğuma sebep olabilir dedi...bide kızlar sordum balık yiyemiyorum cevizi sevemedim diye omega 3 kapsülü varmış önerirmisiniz dedim oda kanıtlanmış bi etkisi yok ama yutabilirsen yazalım dedi yarın alıcak eşimde ilaçlarımı...idrar testimde iyi çıkmış dr öyle söyledi...şimdilik bu kadar,haftaya yine gelin dedi.eşimde 3lü testi ne zaman yapacaz diyince oda haftaya yaparız 3lü değil hatta 4lü yaparız dedi.şimdilik benden hbrler bu kadar kızlar...

maşallah sonuçların iyi çıkmış .. ufak ufak gezersin artık

hadi geçmiş olsun gözün aydın bende 37 haftalıkken doğurmuş olucam. 1 gün kaldı nasıl geçti ameliyatın şimdi nasılsın bebeğin nasıl?

sağlıkla büyüsün inşlhhh oğluşun allah analı babalı hayırlı uzuuuuuuuuuuun güzel bir ömür versin canım

canım aslında balık yemeye çalışsan daha iyi olur benim gitiğim doktor kapsülden pek emin değil
slm bende sitenize yeni üye oldum beni de ekler misiniz bende bugün 6 hafta 6 günlük hamileyim
hadi canım gözün aydın
canım hangi hastanede tüp bebek yaptırdın :))))))

maşallah sonuçların iyi çıkmış .. ufak ufak gezersin artık
sğl cnm öncelikle yarın hafiften bi ev işi yapim diyorum ondan sonra gezerim biraz..sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlandınmı bebişe?
slm bende sitenize yeni üye oldum beni de ekler misiniz bende bugün 6 hafta 6 günlük hamileyim
cnm h.g aramıza nerede tedavi gördün hayırlı olsun bebeğin..
hadi geçmiş olsun gözün aydın bende 37 haftalıkken doğurmuş olucam. 1 gün kaldı nasıl geçti ameliyatın şimdi nasılsın bebeğin nasıl?

Allah yardımcın olsun cnm...sağıkla bebeğini kucağına al inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…