Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------20.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--36.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 10.hafta
22-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
25-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
26-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
2 minelberra--------------------------------7.Hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum rana

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar nurcan ah kalbim herzaman seninle nasılsınızz hanımlar bebişler ne yapıyor tekmeliyorlarmııı annelerini

canım bak biraz pahalıdır ama en hafif ve tadı en güzel balık levrektir bende her balığı sevmem mesela bugünde gittim levrek aldım onu yedim kokmuyoda kötü

hmmm çok somonda çok hafif kızlar hemde en çok omega onda varmışş fırında çok hafif ve çok lezizzzz oluyor tavsiye ederim

canım bak biraz pahalıdır ama en hafif ve tadı en güzel balık levrektir bende her balığı sevmem mesela bugünde gittim levrek aldım onu yedim kokmuyoda kötü
bu hafta içi yiyecem cnm tamam
hayırlı akşamlar kızlar nurcan ah kalbim herzaman seninle nasılsınızz hanımlar bebişler ne yapıyor tekmeliyorlarmııı annelerini

biz iyiyiz cnm kontrolümüz vardı güzel geçti şükür,
ben daha tekme yemiyorum
kızın nabıyo

hmmm çok somonda çok hafif kızlar hemde en çok omega onda varmışş fırında çok hafif ve çok lezizzzz oluyor tavsiye ederim

şükür iyiyiz canım kızızmız nasıl aslında ay çok tatlıya varya ölür insan ona :))))))))
valla benimki tekmelemiyo kıpırdamıyo bile yıldım artık uğraşmaktan kendi halin bıraktım doktora gidiyom bişi yok diyo hayırlısı

evet somonda güzel ben genelde ızgara tercih ederim büyük balıkları asla kızartmam yada dediğin gibi fırındada yaparım arada ama ızgara iyi oluyor kalörisi olmuyo

bu hafta içi yiyecem cnm tamam

biz iyiyiz cnm kontrolümüz vardı güzel geçti şükür,
ben daha tekme yemiyorum
kızın nabıyo
gözün aydın canm
kızım uyuyo şimdi ama çok cazgır valla uykusu gelince bide acıkınca öyle bir ağlıyorkii çeneyi titrete titrete susturamazsam karşılıklı ağlaşıyoruz komedi halimiz bir görseniz kızlar

sıkıntı yoksa iyi arkadaşım dr. dediği gibidir merak etme güvendiğin bir dr. kendini üzme kızının canı ağır olacaktır belkiii )))) sakin sakin gelecektir kızımız

ben yemeke gidiyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar
öpüyorum

inşallah canım :)))))))
git kızın uyanmadan ye yemeğini
kızınıda çooooooooooook kokla benim için :)))))

sğl cnm öncelikle yarın hafiften bi ev işi yapim diyorum ondan sonra gezerim biraz..sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlandınmı bebişe?

..

birden çok yorma kendini ...
alınıcaklar bitti gibi .. odası hazır .bebek şekerlerini kendim yapıyorum kolayladım az kaldı
.bebişin kıyafetleri yıkayıp ütülemedim daha ..birde valizimi hazırlamadım..
birkaç hafta sonra inş ...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmm öLCektim meraktan şükür rabbime analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah canım :))))))))) gözün aydın çooooooooook geçmişler olsun

gözünaydın güzel anne....cok sevindim....allah sana bagıslasın minik prensini...darısıda tum anne adaylarının basına....

canım Allah analı babalı büyütsün .martta doğum yapacağını biliyordum ama tam tarih bilmediğimizden dolayı merak ettik seni ...
maşallah ...

Ayyyy çok sevindim..Allah analı ,babalı büyütsün...Darısı bizlerin başına...

cnm çok sevindim senin adına benim yerime kokla o minik meleği...Allah sağlıkla evladını büyütmeyi nasip etsin inş..Allahım inş bizede nasip eder...

hadi geçmiş olsun gözün aydın bende 37 haftalıkken doğurmuş olucam. 1 gün kaldı nasıl geçti ameliyatın şimdi nasılsın bebeğin nasıl?
çokkk teşekkür ederim arkadaşlar darısı sizlerin başına sağlıkla ve hayırlısıyla

sağlıkla büyüsün inşlhhh oğluşun allah analı babalı hayırlı uzuuuuuuuuuuun güzel bir ömür versin canım
aminnn canım.sende kızınla birlikte inşallahhhhh

bende buraya birgün yaza bilcemmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tabiki hayatım inşllah sende katılacaksın aramıza :)))))))

ooooohhhhhh ooooooohhhhh negüzel odası hazır he ay ne tatlıdır kimbilir yarabbim hepimize basip etsin bu günleri :)))))))

hamişlerrr ne olurrr bizedee dua ediiinnnnn ...çok ihtiyacımız varrrrrr..transferin 6.günündeyiimmmm az kaldııııı..
hade inşallah .. dualarımız seninle .. 4-5 güne kadar belli olur bakalım hayırlısı
ooooohhhhhh ooooooohhhhh negüzel odası hazır he ay ne tatlıdır kimbilir yarabbim hepimize basip etsin bu günleri :)))))))

inşallah canım benim .. Allah kucağımızda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…