haklısın cn bu konuda kendimi zorlayacağım...
benim dr da dedi kanıtlanmış faydası yok ama yazayım dedi yazdı..
canım bak biraz pahalıdır ama en hafif ve tadı en güzel balık levrektir bende her balığı sevmem mesela bugünde gittim levrek aldım onu yedim kokmuyoda kötü
bu hafta içi yiyecem cnm tamamcanım bak biraz pahalıdır ama en hafif ve tadı en güzel balık levrektir bende her balığı sevmem mesela bugünde gittim levrek aldım onu yedim kokmuyoda kötü
hayırlı akşamlar kızlar nurcan ah kalbim herzaman seninle nasılsınızz hanımlar bebişler ne yapıyor tekmeliyorlarmııı annelerini
hmmm çok somonda çok hafif kızlar hemde en çok omega onda varmışş fırında çok hafif ve çok lezizzzz oluyor tavsiye ederim
bu hafta içi yiyecem cnm tamam
biz iyiyiz cnm kontrolümüz vardı güzel geçti şükür,
ben daha tekme yemiyorum
kızın nabıyo
gözün aydın canmbu hafta içi yiyecem cnm tamam
biz iyiyiz cnm kontrolümüz vardı güzel geçti şükür,
ben daha tekme yemiyorum
kızın nabıyo
şükür iyiyiz canım kızızmız nasıl aslında ay çok tatlıya varya ölür insan ona :))))))))
valla benimki tekmelemiyo kıpırdamıyo bile yıldım artık uğraşmaktan kendi halin bıraktım doktora gidiyom bişi yok diyo hayırlısı
evet somonda güzel ben genelde ızgara tercih ederim büyük balıkları asla kızartmam yada dediğin gibi fırındada yaparım arada ama ızgara iyi oluyor kalörisi olmuyo
gözün aydın canm
kızım uyuyo şimdi ama çok cazgır valla uykusu gelince bide acıkınca öyle bir ağlıyorkii çeneyi titrete titrete susturamazsam karşılıklı ağlaşıyoruz komedi halimiz bir görseniz kızlar
sıkıntı yoksa iyi arkadaşım dr. dediği gibidir merak etme güvendiğin bir dr. kendini üzme kızının canı ağır olacaktır belkiii )))) sakin sakin gelecektir kızımız
ben yemeke gidiyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar
öpüyorum
bende buraya birgün yaza bilcemmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sğl cnm öncelikle yarın hafiften bi ev işi yapim diyorum ondan sonra gezerim biraz..sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlandınmı bebişe?
..
birden çok yorma kendini ...
alınıcaklar bitti gibi .. odası hazır .bebek şekerlerini kendim yapıyorum kolayladım az kaldı
.bebişin kıyafetleri yıkayıp ütülemedim daha ..birde valizimi hazırlamadım..
birkaç hafta sonra inş ...
ayy cnm benim tabiki
inş bigün sende yaşayacaksın bu duyguyu ve buraya yazacaksın tabi
morelini yüksek tut cnm..-
tedavi aşamasındamısın..
hamişlerrr ne olurrr bizedee dua ediiinnnnn ...çok ihtiyacımız varrrrrr..transferin 6.günündeyiimmmm az kaldııııı..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmm öLCektim meraktan şükür rabbime analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah canım :))))))))) gözün aydın çooooooooook geçmişler olsun
gözünaydın güzel anne....cok sevindim....allah sana bagıslasın minik prensini...darısıda tum anne adaylarının basına....
canım Allah analı babalı büyütsün .martta doğum yapacağını biliyordum ama tam tarih bilmediğimizden dolayı merak ettik seni ...
maşallah ...
Ayyyy çok sevindim..Allah analı ,babalı büyütsün...Darısı bizlerin başına...
cnm çok sevindim senin adına benim yerime kokla o minik meleği...Allah sağlıkla evladını büyütmeyi nasip etsin inş..Allahım inş bizede nasip eder...
çokkk teşekkür ederim arkadaşlar darısı sizlerin başına sağlıkla ve hayırlısıylahadi geçmiş olsun gözün aydınbende 37 haftalıkken doğurmuş olucam. 1 gün kaldı nasıl geçti ameliyatın şimdi nasılsın bebeğin nasıl?
aminnn canım.sende kızınla birlikte inşallahhhhhsağlıkla büyüsün inşlhhh oğluşun allah analı babalı hayırlı uzuuuuuuuuuuun güzel bir ömür versin canım
tabiki hayatım inşllah sende katılacaksın aramıza :)))))))bende buraya birgün yaza bilcemmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
birden çok yorma kendini ...
alınıcaklar bitti gibi .. odası hazır .bebek şekerlerini kendim yapıyorum kolayladım az kaldı
.bebişin kıyafetleri yıkayıp ütülemedim daha ..birde valizimi hazırlamadım..
birkaç hafta sonra inş ...
hade inşallah .. dualarımız seninle .. 4-5 güne kadar belli olur bakalım hayırlısıhamişlerrr ne olurrr bizedee dua ediiinnnnn ...çok ihtiyacımız varrrrrr..transferin 6.günündeyiimmmm az kaldııııı..
ooooohhhhhh ooooooohhhhh negüzel odası hazır he ay ne tatlıdır kimbilir yarabbim hepimize basip etsin bu günleri :)))))))
ayy şekerlerini çok merak ettim
kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?