Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------20.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--36.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 10.hafta
22-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
25-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
26-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
2 minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum rana

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

uyku akıyo gözümden kız sorma benim eşim maçın tekrarını izliyo o yatmadan bende yatmıom onu bekliom işte deli ben

ay yok benimki horul horul dunya yansa duramaz bu saate kadar ayakta :)))))))) bende hep gece kuşu :)))))) kız yorma kendini adam gelirnasılsa yanına yat sen bebişin büyüsün güzelce :)))))))

ay yok benimki horul horul dunya yansa duramaz bu saate kadar ayakta :)))))))) bende hep gece kuşu :)))))) kız yorma kendini adam gelirnasılsa yanına yat sen bebişin büyüsün güzelce :)))))))

ayy yok hamile olmadan gece 2 3 biz otururduk hep..
neyse cnm dinliyim seni ben gidim yatım fitilimde var yaa
öptm cnm iyi geceler...
aaa bana diyene bak kız sende yat bebişin büyüsün seninde güzelce...
bişi derdimde yeri dil...

yok ben haömiş kalmadan öncede bir iki saat anca uyurdum :))))))) şimdide gündüz uyuyorum ondan uyuyamıyorum hiç :::))))))
hadi sanada iyi geceler
,

slm kızlar gece kuşu olmuşsunuz. ben geece geldiğimde kimse olmuyor yeni gelen arkiler inşlh sizde yazarsınız bir gün buraya.. bide depiklemezmi kızım gece malum devamlı tuvalete kalkıyorum her kalktığımda uyanık kerata bu gecede açtım karnımı allahım bir görseniz bir sağa bir sola çat çut vuruyo karnımda savaş var zannedersiniz etlerim bir sağa bir sola kayıyıor, artık azalarıda belli oluyo ayaklarına dokunuyorum felan. şimdi bile aynı oynuyor ayyy gözüm yaşardı
evet kızlar doğumum yarın inşlh bu bügün son kontrolüm var saat 2:40 da ameliyat saati belli olucak.. annemle kayınvalidem yoldalar gelirler öğleden sonra.. işte böyle havadisler.
doğumdan sonra bizim ev biraz kalabalık olur heralde onun için hemen giremem merak etmeyin.. pek kalabalık olmasada annemle kayınvalidem hayatta oturtturmazlar zaten pc başına nedelim . fırsat bulursam girerim kaçamak kaçamak. yoksada 1 hafta sonra görüşürüz .. bana dua etmeyi unutmayın öptüm sizleri

ayy cnm yaa ne şirin bişi bu böyle...maşallah sanada becerikli hatunsun...
canım benim .. elimden geldiğince yapıyorum bişeyler . hoşuma gidiyor oyalanıyorum
MaşallahEmeğine sağlık..Nefis olmuş...Güle güle kullan inşallah...
saol ...daha iyileri sizlere olsun
ay çok güzel maaşallah vallah bizim topiğe gelen hatunlr mağrifetli çıkıyo valla :))))))))
kız utandım şimdi .. marifetli değilim o kadar :)))..
Allah yardımcın olsun ..dualarımız seninle canım ... Kucağında kokusunu duymana az kaldı .. inşallah hafif atlatır 1-2 güne kadar hemenceceik ayağa kalkarsın ....

Merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir benim tekrar kanamalarım başladığı için kaç günlerdir giremedim galiba ben bebişleri kucağıma alana kanamalarım devam edecek kızlar ama kendimi çok yorgun hissediyorum kolum kandım kalkmıyo.Kendinize iyi bakın kızlar,NURCAN TEYZESİ biz bugün 13+3 düzeltebilirmisin teşekkür ederim.

canım geçmiş olsun .. inşallah çabuk atlatırsın ..neden oluyormuş bu kanamalar ... inş ..önemli bir sebebi yoktur .. senin ikizdi değilmi ?? ikiz hamileleiklerde hep problemler oluyormuş ... inşallah çabucak atlatırsın

ah kalbim....cnm sen sağ salim bebeğini kucağına alda bize bize 1 ay sonrada yazsan olur..
Allah yar ve yardımcın olsun cnm..bebiş yarın kollarında olacak bizim için kokla meleği...

niluu... cnm inş kanamalar artmaz ve seni sıkıntıya sokmaz cnm...dikkatli ol,kanamalı hamilelik çok kötü bi psikoloji kendine dikkat et kanama olması vucüdu halsiz bırakıyo bol bol dinlen ve hurma ye rahmi besliyomuş...

Teşekkür ederim canım benim 7 haftalıktan itibaren devam ediyo doktorum ikiz gebeliklerde olabilir dedi çünkü rahim daha hızlı büyüyomuş az kanamalarda panik yapmıyorumda yoğun kanamalarda panik oluyorum işte birde çok yorgun oluyorum.Meleğin için ördüğün şekerleme patiğin resmini gördüm canım çok güzel olmuş ellerine sağlık hamarat hanım.
Evet canım ya sinirlerim bozuldu iyice birde ben kanamalarım başlamadan önce çalışıyodum kanamalarım başlayınca işten ayrılmak zorunda kaldım birde bütün işimi gücümü kendim yapıyordum şimdi hiç bir şey yapamıyorum tencere bile kaldırmıyorum düşün artık birde sürekli evdeyim iyice bunaldım canım inşallah en kısa zamanda normal hayatıma dönerim canım.Sağol canım yerim hurmada sende kendine iyi bak canım.

Canım RABBİM yardımcın olsun ne güzel yarın meleğin kucağında olacak RABBİM sağlıklı uzun ömürler versin.Meleğini benim yerimede kokla yarın.

nilucum çok haklısın eve tıkılmak çok kötü hele bide çalışıyomuşun..
yakınında oturan kimse yokmu sana gelsin yardıma...

zeynepela diğer topiğinde dyg sana soru sormuştu baktım yoksun cvpladım

Annem yanıma gelmişti canım şimdi doktorda ona acil ameliyat olman gerekiyo dedi bakalım ne olacak başkada kimse yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…