Uploaded with ImageShack.us
patikleri kendim ördüm ..sonradan süsledim ...bu ilk denemem di bunun resmini çekmiştim ... sen merak ettim deyince ekleyeyim dedim hemen .. sonradan kurdelelere inciler ekledim ...
Uploaded with ImageShack.us
patikleri kendim ördüm ..sonradan süsledim ...bu ilk denemem di bunun resmini çekmiştim ... sen merak ettim deyince ekleyeyim dedim hemen .. sonradan kurdelelere inciler ekledim ...
kızz nurcan sendemi ben gibi topik topik gezion
ÖLE VALLA NAPİM İŞ GÜÇ ANCA OTURDUM UYKUMDA YOK :)))))))) snide kaçtı uykun heralde :)))
uyku akıyo gözümden kız sorma benim eşim maçın tekrarını izliyo o yatmadan bende yatmıom onu bekliom işte deli ben
ay yok benimki horul horul dunya yansa duramaz bu saate kadar ayakta :)))))))) bende hep gece kuşu :)))))) kız yorma kendini adam gelirnasılsa yanına yat sen bebişin büyüsün güzelce :)))))))
ayy yok hamile olmadan gece 2 3 biz otururduk hep..
neyse cnm dinliyim seni ben gidim yatım fitilimde var yaa
öptm cnm iyi geceler...
aaa bana diyene bak kız sende yat bebişin büyüsün seninde güzelce...
bişi derdimde yeri dil...
canım benim .. elimden geldiğince yapıyorum bişeyler . hoşuma gidiyor oyalanıyorumayy cnm yaa ne şirin bişi bu böyle...maşallah sanada becerikli hatunsun...
saol ...daha iyileri sizlere olsunMaşallahEmeğine sağlık..Nefis olmuş...Güle güle kullan inşallah...
kız utandım şimdi .. marifetli değilim o kadar :)))..ay çok güzel maaşallah vallah bizim topiğe gelen hatunlr mağrifetli çıkıyo valla :))))))))
Allah yardımcın olsun ..dualarımız seninle canım ... Kucağında kokusunu duymana az kaldı .. inşallah hafif atlatır 1-2 güne kadar hemenceceik ayağa kalkarsın ....slm kızlar gece kuşu olmuşsunuz. ben geece geldiğimde kimse olmuyoryeni gelen arkiler inşlh sizde yazarsınız bir gün buraya.. bide depiklemezmi kızım gece malum devamlı tuvalete kalkıyorum her kalktığımda uyanık kerata bu gecede açtım karnımı allahım bir görseniz bir sağa bir sola çat çut vuruyo karnımda savaş var zannedersiniz etlerim bir sağa bir sola kayıyıor, artık azalarıda belli oluyo ayaklarına dokunuyorum felan. şimdi bile aynı oynuyor ayyy gözüm yaşardı
evet kızlar doğumum yarın inşlh bu bügün son kontrolüm var saat 2:40 da ameliyat saati belli olucak.. annemle kayınvalidem yoldalar gelirler öğleden sonra.. işte böyle havadisler.
doğumdan sonra bizim ev biraz kalabalık olur heralde onun için hemen giremem merak etmeyin.. pek kalabalık olmasada annemle kayınvalidem hayatta oturtturmazlar zaten pc başına nedelim . fırsat bulursam girerim kaçamak kaçamak. yoksada 1 hafta sonra görüşürüz .. bana dua etmeyi unutmayın öptüm sizleri
Merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir benim tekrar kanamalarım başladığı için kaç günlerdir giremedim galiba ben bebişleri kucağıma alana kanamalarım devam edecek kızlar ama kendimi çok yorgun hissediyorum kolum kandım kalkmıyo.Kendinize iyi bakın kızlar,NURCAN TEYZESİ biz bugün 13+3 düzeltebilirmisin teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canım benim 7 haftalıktan itibaren devam ediyo doktorum ikiz gebeliklerde olabilir dedi çünkü rahim daha hızlı büyüyomuş az kanamalarda panik yapmıyorumda yoğun kanamalarda panik oluyorum işte birde çok yorgun oluyorum.Meleğin için ördüğün şekerleme patiğin resmini gördüm canım çok güzel olmuş ellerine sağlık hamarat hanım.canım geçmiş olsun .. inşallah çabuk atlatırsın ..neden oluyormuş bu kanamalar ... inş ..önemli bir sebebi yoktur .. senin ikizdi değilmi ?? ikiz hamileleiklerde hep problemler oluyormuş ... inşallah çabucak atlatırsın
ah kalbim....cnm sen sağ salim bebeğini kucağına alda bize bize 1 ay sonrada yazsan olur..
Allah yar ve yardımcın olsun cnm..bebiş yarın kollarında olacak bizim için kokla meleği...
niluu... cnm inş kanamalar artmaz ve seni sıkıntıya sokmaz cnm...dikkatli ol,kanamalı hamilelik çok kötü bi psikoloji kendine dikkat et kanama olması vucüdu halsiz bırakıyo bol bol dinlen ve hurma ye rahmi besliyomuş...
slm kızlar gece kuşu olmuşsunuz. ben geece geldiğimde kimse olmuyoryeni gelen arkiler inşlh sizde yazarsınız bir gün buraya.. bide depiklemezmi kızım gece malum devamlı tuvalete kalkıyorum her kalktığımda uyanık kerata bu gecede açtım karnımı allahım bir görseniz bir sağa bir sola çat çut vuruyo karnımda savaş var zannedersiniz etlerim bir sağa bir sola kayıyıor, artık azalarıda belli oluyo ayaklarına dokunuyorum felan. şimdi bile aynı oynuyor ayyy gözüm yaşardı
evet kızlar doğumum yarın inşlh bu bügün son kontrolüm var saat 2:40 da ameliyat saati belli olucak.. annemle kayınvalidem yoldalar gelirler öğleden sonra.. işte böyle havadisler.
doğumdan sonra bizim ev biraz kalabalık olur heralde onun için hemen giremem merak etmeyin.. pek kalabalık olmasada annemle kayınvalidem hayatta oturtturmazlar zaten pc başına nedelim . fırsat bulursam girerim kaçamak kaçamak. yoksada 1 hafta sonra görüşürüz .. bana dua etmeyi unutmayın öptüm sizleri
Teşekkür ederim canım benim 7 haftalıktan itibaren devam ediyo doktorum ikiz gebeliklerde olabilir dedi çünkü rahim daha hızlı büyüyomuş az kanamalarda panik yapmıyorumda yoğun kanamalarda panik oluyorum işte birde çok yorgun oluyorum.Meleğin için ördüğün şekerleme patiğin resmini gördüm canım çok güzel olmuş ellerine sağlık hamarat hanım.
Evet canım ya sinirlerim bozuldu iyice birde ben kanamalarım başlamadan önce çalışıyodum kanamalarım başlayınca işten ayrılmak zorunda kaldım birde bütün işimi gücümü kendim yapıyordum şimdi hiç bir şey yapamıyorum tencere bile kaldırmıyorum düşün artık birde sürekli evdeyim iyice bunaldım canım inşallah en kısa zamanda normal hayatıma dönerim canım.Sağol canım yerim hurmada sende kendine iyi bak canım.
nilucum çok haklısın eve tıkılmak çok kötü hele bide çalışıyomuşun..
yakınında oturan kimse yokmu sana gelsin yardıma...
zeynepela diğer topiğinde dyg sana soru sormuştu baktım yoksun cvpladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?