Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar merhaba nasılsınız?
nurcan teyzesi biz 37 haftalık olduk.. haftaya da sağlıkla gelecek sanırım meleğim, doktorumuz gün verecek
:124:
nilu inşallah en kısa zamanda geçer kanamaların, ikiz bekliyorsan Ayşe Aydın'ın Anne, anne oluyorum kitabını zaman bulursan okumanı tavsiye ediyorum, belki okumuşsundur, ama onun da tüp bebekle ikizleri olmuş, çok güzel anlatmış..
first nimbus Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömür versin bebişine..
darısı başımıza.
nevraa şekerşer çok güzel olmuş eline sağlık...

teşek ederim .. daha iyisi sizlere olsun inş ..
kızlar merhaba nasılsınız?
[nevraa şekerşer çok güzel olmuş eline sağlık...

merhaba .. az kalmış maşallah ..senin şekerlerde falan hazırdır herşey ...
Allah sağlıklı doğum nasip etsin ...

teşek ederim .. daha iyisi sizlere olsun inş ..

merhaba .. az kalmış maşallah ..senin şekerlerde falan hazırdır herşey ...
Allah sağlıklı doğum nasip etsin ...

teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza.. şekerler hazır,valiz hazır, oda da hazır sayılır, birkaç ufak tefek eksiklik var doğumdan sonra da olur onlar....ben korku, heyecan, panik, sevinç, neşe,telaşe sanki tüm duyguları birarada yaşıyorum bugünlerde.. :111:

Son düzenleme:

canım yaa haklısın az kalmış ... gerçi benimde 7 hafta sonra alacaklar bebişi ..şimdiden heyecan oluyor ..son anları düşünemiyorum...
panik olmayayım diye valizi hazırlamadım :))odamız da hazır
1-2 haftaya kıyafetleri yıkayıp valizi hazırlarım bende .. bebiş doğunca bu duygulardan neşe sevinç baki kalacak inşallah ... panikkorku gidecek

ah camım sağ sağlim doğurda haber verirsin eninde sonunda azda kaldı saatler var heeeeeeeee ay çok heycanlı yarın bebişini koklayacaksın artık karnında değil kucağında olacak küçücük elini öpüp tutacaksın :)))))))
ay s,iz hamöarat değilseniz bide beni gör hazır süleri alıp daha şeker koycam onu bile yapmadım :)))))) ha ha ama daha zamanımız var gerçi benimki sağ sağlim gelsin millete çikolata şeker verememeye bile razıyım :)))))

canım dinlen sürekli hayatım yat hep kanam olur 3 ayı bitir 4 ayda gelmez merak etme ama dikkat et dinlen hep uyu mümkün mertebe uyanık karırsanda çünkü sitres yaparsın çok geçmiş olsun

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------20.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 19.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--37.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
22-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
25-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
26-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
2 minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta

Haticesu 1 martta doğum
ah kalbim 8 martta doğum rana

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:

hadi çoğu bitti azı kaldı inşallah sağ sağli haber alırız sendende :))))))))) panik yapma hiç bebğini bi kucağına al varya hiiiiiiiiç bişi hatırlamazsın :)))))))

Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.Kitabı okumadım en kısa zamanda alıp okuyacağım.Seninde az kalmış meleğini kucağına almaya ne güzel RABBİM hepimizin meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

NURCANCIM iyi dileklerin için sağol haklısın stres yapmamam lazım ama işte insanın elinde olmuyo inşallah dediğin gibi olurda kanamalarım kesilir.Sen nasılsın canım bebişin nasıl?

NURCANCIM iyi dileklerin için sağol haklısın stres yapmamam lazım ama işte insanın elinde olmuyo inşallah dediğin gibi olurda kanamalarım kesilir.Sen nasılsın canım bebişin nasıl?

şükür rabbime canım iyiyiz sağol

kesilir kesilir sen hiç merak etme onlara Allahın izni ile hiiiiiiiiiiiiç bişicik olmıcak bak birsürü arkadaşımızın kanaması oldu ama sürekli dinlen kanamam kesildidiye rahat davranma canım dediğimgibi ay bitsin düzelicek herşey :)

Günaydın kızlar; kadınlar gününüz kutlu olsun. Maşallah topik çoşmuş yahya alp doğmuş yeni hamileler var bu sabah güzel haberler okudum.
nilu cum inşallah seninde kanamaların geçerde bu dönemde geride kalır hamileliğin keyifini sürersin azcık canım.
benimde cuma günü ayrıntılı ultrosonum var çok heyecanlıyım 1 aydır görmedim bebeğimi renkli oluyormuş fotorafını bile vericeklermiş
nurcancım biz 21.haftya girdik canım, hepimize sağlıklı ve hayırlı günler diliyorum kızlar.

İnşallah canım sağol.
Canım sağol.SENİNDE VE HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN .Doktordan gelince yaz buraya bakalım mercimek nasılmış.

kızlar merhaba günaydın..bugün evdeyim ve biraz temizlik yapayım dedim..aslında eşim dün elektrik süpürgesiyle süpürmüştü.ben de bugün viledayla yerleri sildim..suya biraz çamaşır suyu döktüm..ama evi saatlerdir havalandırmama rağmen hala burnumdan çamaşır suyu kokusu gitmiyor..halbuki çok az sıkmıştım...sizce çamaşır suyu solumanın çok zararı var mıdır??çok fazla solumadım ama yerleri silerken ister istemez solunuyor..ben ilk defa elime aldım viledayı aylardır..sizler temizlik yapıyormusunuz???

Merhaba kizlar.
KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN !!!!!!!!!!!!!!

Nilu yine kanaman olmus geçmis olsun. Ben ilk 3 ay 2 haftada bir kahverengi lekelerim oldu. Progesteronu biraktim 2 defa hafif kanamam oldu en son 21 ocak'ta olmustu. Kafam alak bulak olmustu çok kötûydüm sükür bebeklerime birsey olmadi.
21 ocak'tan beri ne lekelenmem var ne kanamam artik kendimi daha rahat hissediyorum daha mutluyum.
Insallah seninkide geçer.

ohhhh ne güzel ne mutlu sizlereeeee herkeşlerrrr hamileeeeee bizlerde halaaaaa savaşanlardanızzzzzzzzzzzzzzz offfff offfffff .allahım hepinizin kucağınıııı doldursuuuuuunnnnn....

kızlar günümüz kutlu olsun.. bu sene anneler günümüzü de kutlarız inşallah meleklerimizle...

canım düzeltirim
bişi olmaz hayatım ffazla kullanam temizlik ürünleri ama bişi olmaz yani
ohhhh ne güzel ne mutlu sizlereeeee herkeşlerrrr hamileeeeee bizlerde halaaaaa savaşanlardanızzzzzzzzzzzzzzz offfff offfffff .allahım hepinizin kucağınıııı doldursuuuuuunnnnn....
kız inşallah yakında pozitifi görcen bişi kalmadı :))))
kız nurcan bebişin için aldıklarının fotosunu koysana
canım ben maltepede ablamdayım yarın kendi evime geçim ozaman yollarım benim makina bu pc ye takıılmıyo :)))))))))

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------20.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--37.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
22-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
25-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
26-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
2 minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta

Haticesu 1 martta doğum

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…