teşek ederim .. daha iyisi sizlere olsun inş ..Teşekkür ederim canım benim 7 haftalıktan itibaren devam ediyo doktorum ikiz gebeliklerde olabilir dedi çünkü rahim daha hızlı büyüyomuş az kanamalarda panik yapmıyorumda yoğun kanamalarda panik oluyorum işte birde çok yorgun oluyorum.Meleğin için ördüğün şekerleme patiğin resmini gördüm canım çok güzel olmuş ellerine sağlık hamarat hanım.
.[/FONT][/I][/B]
kızlar merhaba nasılsınız?
[nevraa şekerşer çok güzel olmuş eline sağlık...
teşek ederim .. daha iyisi sizlere olsun inş ..
merhaba .. az kalmış maşallah ..senin şekerlerde falan hazırdır herşey ...
Allah sağlıklı doğum nasip etsin ...
teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza.. şekerler hazır,valiz hazır, oda da hazır sayılır, birkaç ufak tefek eksiklik var doğumdan sonra da olur onlar....ben korku, heyecan, panik, sevinç, neşe,telaşe sanki tüm duyguları birarada yaşıyorum bugünlerde.. :111:
ah camım sağ sağlim doğurda haber verirsin eninde sonunda azda kaldı saatler var heeeeeeeee ay çok heycanlı yarın bebişini koklayacaksın artık karnında değil kucağında olacak küçücük elini öpüp tutacaksın :)))))))slm kızlar gece kuşu olmuşsunuz. ben geece geldiğimde kimse olmuyoryeni gelen arkiler inşlh sizde yazarsınız bir gün buraya.. bide depiklemezmi kızım gece malum devamlı tuvalete kalkıyorum her kalktığımda uyanık kerata bu gecede açtım karnımı allahım bir görseniz bir sağa bir sola çat çut vuruyo karnımda savaş var zannedersiniz etlerim bir sağa bir sola kayıyıor, artık azalarıda belli oluyo ayaklarına dokunuyorum felan. şimdi bile aynı oynuyor ayyy gözüm yaşardı
evet kızlar doğumum yarın inşlh bu bügün son kontrolüm var saat 2:40 da ameliyat saati belli olucak.. annemle kayınvalidem yoldalar gelirler öğleden sonra.. işte böyle havadisler.
doğumdan sonra bizim ev biraz kalabalık olur heralde onun için hemen giremem merak etmeyin.. pek kalabalık olmasada annemle kayınvalidem hayatta oturtturmazlar zaten pc başına nedelim . fırsat bulursam girerim kaçamak kaçamak. yoksada 1 hafta sonra görüşürüz .. bana dua etmeyi unutmayın öptüm sizleri
ay s,iz hamöarat değilseniz bide beni gör hazır süleri alıp daha şeker koycam onu bile yapmadım :)))))) ha ha ama daha zamanımız var gerçi benimki sağ sağlim gelsin millete çikolata şeker verememeye bile razıyım :)))))canım benim .. elimden geldiğince yapıyorum bişeyler . hoşuma gidiyor oyalanıyorum
saol ...daha iyileri sizlere olsun
kız utandım şimdi .. marifetli değilim o kadar :)))..
Allah yardımcın olsun ..dualarımız seninle canım ... Kucağında kokusunu duymana az kaldı .. inşallah hafif atlatır 1-2 güne kadar hemenceceik ayağa kalkarsın ....
Merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir benim tekrar kanamalarım başladığı için kaç günlerdir giremedim galiba ben bebişleri kucağıma alana kanamalarım devam edecek kızlar ama kendimi çok yorgun hissediyorum kolum kandım kalkmıyo.Kendinize iyi bakın kızlar,NURCAN TEYZESİ biz bugün 13+3 düzeltebilirmisin teşekkür ederim.
nurcan teyzesi biz 37 haftalık olduk.. haftaya da sağlıkla gelecek sanırım meleğim, doktorumuz gün verecek
:124:
nilu inşallah en kısa zamanda geçer kanamaların, ikiz bekliyorsan Ayşe Aydın'ın Anne, anne oluyorum kitabını zaman bulursan okumanı tavsiye ediyorum, belki okumuşsundur, ama onun da tüp bebekle ikizleri olmuş, çok güzel anlatmış..
first nimbus Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömür versin bebişine..
darısı başımıza.
nevraa şekerşer çok güzel olmuş eline sağlık...
nurcan teyzesi biz 37 haftalık olduk.. haftaya da sağlıkla gelecek sanırım meleğim, doktorumuz gün verecek
:124:
nilu inşallah en kısa zamanda geçer kanamaların, ikiz bekliyorsan Ayşe Aydın'ın Anne, anne oluyorum kitabını zaman bulursan okumanı tavsiye ediyorum, belki okumuşsundur, ama onun da tüp bebekle ikizleri olmuş, çok güzel anlatmış..
first nimbus Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömür versin bebişine..
darısı başımıza.
nevraa şekerşer çok güzel olmuş eline sağlık...
NURCANCIM iyi dileklerin için sağol haklısın stres yapmamam lazım ama işte insanın elinde olmuyo inşallah dediğin gibi olurda kanamalarım kesilir.Sen nasılsın canım bebişin nasıl?
İnşallah canım sağol.şükür rabbime canım iyiyiz sağol
kesilir kesilir sen hiç merak etme onlara Allahın izni ile hiiiiiiiiiiiiç bişicik olmıcak bak birsürü arkadaşımızın kanaması oldu ama sürekli dinlen kanamam kesildidiye rahat davranma canım dediğimgibi ay bitsin düzelicek herşey :)
Günaydın kızlar; kadınlar gününüz kutlu olsun. Maşallah topik çoşmuş yahya alp doğmuş yeni hamileler var bu sabah güzel haberler okudum.
nilu cum inşallah seninde kanamaların geçerde bu dönemde geride kalır hamileliğin keyifini sürersin azcık canım.
benimde cuma günü ayrıntılı ultrosonum var çok heyecanlıyım 1 aydır görmedim bebeğimi renkli oluyormuş fotorafını bile vericeklermiş
nurcancım biz 21.haftya girdik canım, hepimize sağlıklı ve hayırlı günler diliyorum kızlar.
Günaydın kızlar; kadınlar gününüz kutlu olsun. .
Merhaba kizlar.
KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN !!!!!!!!!!!!!!
.
canım düzeltirimGünaydın kızlar; kadınlar gününüz kutlu olsun. Maşallah topik çoşmuş yahya alp doğmuş yeni hamileler var bu sabah güzel haberler okudum.
nilu cum inşallah seninde kanamaların geçerde bu dönemde geride kalır hamileliğin keyifini sürersin azcık canım.
benimde cuma günü ayrıntılı ultrosonum var çok heyecanlıyım 1 aydır görmedim bebeğimi renkli oluyormuş fotorafını bile vericeklermiş
nurcancım biz 21.haftya girdik canım, hepimize sağlıklı ve hayırlı günler diliyorum kızlar.
bişi olmaz hayatım ffazla kullanam temizlik ürünleri ama bişi olmaz yanikızlar merhaba günaydın..bugün evdeyim ve biraz temizlik yapayım dedim..aslında eşim dün elektrik süpürgesiyle süpürmüştü.ben de bugün viledayla yerleri sildim..suya biraz çamaşır suyu döktüm..ama evi saatlerdir havalandırmama rağmen hala burnumdan çamaşır suyu kokusu gitmiyor..halbuki çok az sıkmıştım...sizce çamaşır suyu solumanın çok zararı var mıdır??çok fazla solumadım ama yerleri silerken ister istemez solunuyor..ben ilk defa elime aldım viledayı aylardır..sizler temizlik yapıyormusunuz???
kız inşallah yakında pozitifi görcen bişi kalmadı :))))ohhhh ne güzel ne mutlu sizlereeeee herkeşlerrrr hamileeeeee bizlerde halaaaaa savaşanlardanızzzzzzzzzzzzzzz offfff offfffff .allahım hepinizin kucağınıııı doldursuuuuuunnnnn....
canım ben maltepede ablamdayım yarın kendi evime geçim ozaman yollarım benim makina bu pc ye takıılmıyo :)))))))))kız nurcan bebişin için aldıklarının fotosunu koysana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?