yarın kelebegımı gormeye gıdıcez babamızla 15 gun gecmek bılmedı...cok özledim...yarın büyük ihtimalle prens mi prensesmi oldugunu ögrenicem hayırlısıyla....
canım düzeltirim
bişi olmaz hayatım ffazla kullanam temizlik ürünleri ama bişi olmaz yani
kız inşallah yakında pozitifi görcen bişi kalmadı :))))
canım ben maltepede ablamdayım yarın kendi evime geçim ozaman yollarım benim makina bu pc ye takıılmıyo :)))))))))
oy oyyy .. topiğe hareket geldi ... doğuran doğurana .. bebişler çoğalıyor.... yavruların totosunu yerim bennn ...DOĞUM LİSTESİ
ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ
1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
saol cnm seninde kutlu olsun .. inş. sırada anneler günümüzü kutlarızkadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar
yarın kelebegımı gormeye gıdıcez babamızla 15 gun gecmek bılmedı...cok özledim...yarın büyük ihtimalle prens mi prensesmi oldugunu ögrenicem hayırlısıyla....
Merak etme canım bişey olmaz.kızlar merhaba günaydın..bugün evdeyim ve biraz temizlik yapayım dedim..aslında eşim dün elektrik süpürgesiyle süpürmüştü.ben de bugün viledayla yerleri sildim..suya biraz çamaşır suyu döktüm..ama evi saatlerdir havalandırmama rağmen hala burnumdan çamaşır suyu kokusu gitmiyor..halbuki çok az sıkmıştım...sizce çamaşır suyu solumanın çok zararı var mıdır??çok fazla solumadım ama yerleri silerken ister istemez solunuyor..ben ilk defa elime aldım viledayı aylardır..sizler temizlik yapıyormusunuz???
Canım seninde kutlu olsun.Teşekkür ederim inşallah benimkide geçer peki senin doktorun ne demişti canım kanamaların için?Merhaba kizlar.
KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN !!!!!!!!!!!!!!
Nilu yine kanaman olmus geçmis olsun. Ben ilk 3 ay 2 haftada bir kahverengi lekelerim oldu. Progesteronu biraktim 2 defa hafif kanamam oldu en son 21 ocak'ta olmustu. Kafam alak bulak olmustu çok kötûydüm sükür bebeklerime birsey olmadi.
21 ocak'tan beri ne lekelenmem var ne kanamam artik kendimi daha rahat hissediyorum daha mutluyum.
Insallah seninkide geçer.
AMİN canım RABBİM yardımcın olsun seninde gönlüne göre versin inşallah.ohhhh ne güzel ne mutlu sizlereeeee herkeşlerrrr hamileeeeee bizlerde halaaaaa savaşanlardanızzzzzzzzzzzzzzz offfff offfffff .allahım hepinizin kucağınıııı doldursuuuuuunnnnn....
Seninde canım kutlu olsun.Biz anneler gününü nasıl kutlarız bilmiyorum ,ama heralde o günü bayramımız ilan ederiz.AMİN canım inşallah.kızlar günümüz kutlu olsun.. bu sene anneler günümüzü de kutlarız inşallah meleklerimizle...
Seninde bebişininde kutlu olsun canım prenses hanımda bizden:)))=pares83;18061025]yarın kelebegımı gormeye gıdıcez babamızla 15 gun gecmek bılmedı...cok özledim...yarın büyük ihtimalle prens mi prensesmi oldugunu ögrenicem hayırlısıyla....kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar
kızlar ben 8.haftamdayım hala karın ve bel ağrılarım oluyor sizde de oluyormuydu. çok korkuyorum birşey olacak diye
Merak etme canım bişey olmaz.
Canım seninde kutlu olsun.Teşekkür ederim inşallah benimkide geçer peki senin doktorun ne demişti canım kanamaların için?
doktor olur demisti nedenide : placenta asagida olunca kilca damarlarina degiyormus ve çatlamalarina sebep oluyor ileride placentalar yukariya dogru çikinca geçer.
Hatta baska bir doktor 26 haftaya kadar devam edebilir demisti kanama kahverengi olusunca korkma demisti. Benim kanamam anlik olup geçiyordu sonra kahverengiye dönüsüyordu. Benim kanamam bir gûnden fazla sürmedi.
insallah bir daha yasamam sende yasamazsin.
kızlar ben 8.haftamdayım hala karın ve bel ağrılarım oluyor sizde de oluyormuydu. çok korkuyorum birşey olacak diye
evet canım ama yarın eve geçeceğim :)))))ayy pardon cnm sen evde değildin sahi...tamam cnm...
ayyyyyyyyyy canım valla oh şükür bu sıra doğumlar başladı sıradan sen varsın hemen ardındanda bengeliyom aaaaaaaaa pardon senden önce derviş var haftaaya :))))))) ha ha bol bol bebişimiz olcak :)))))))oy oyyy .. topiğe hareket geldi ... doğuran doğurana .. bebişler çoğalıyor.... yavruların totosunu yerim bennn ...
saol cnm seninde kutlu olsun .. inş. sırada anneler günümüzü kutlarız
hadi hayırlısı baklım ...
Canım seninde kutlu olsun.Teşekkür ederim inşallah benimkide geçer peki senin doktorun ne demişti canım kanamaların için?
AMİN canım RABBİM yardımcın olsun seninde gönlüne göre versin inşallah.
Seninde canım kutlu olsun.Biz anneler gününü nasıl kutlarız bilmiyorum ,ama heralde o günü bayramımız ilan ederiz.AMİN canım inşallah.
Seninde bebişininde kutlu olsun canım prenses hanımda bizden:)))=pares83;18061025]yarın kelebegımı gormeye gıdıcez babamızla 15 gun gecmek bılmedı...cok özledim...yarın büyük ihtimalle prens mi prensesmi oldugunu ögrenicem hayırlısıyla....
doktor olur demisti nedenide : placenta asagida olunca kilca damarlarina degiyormus ve çatlamalarina sebep oluyor ileride placentalar yukariya dogru çikinca geçer.
Hatta baska bir doktor 26 haftaya kadar devam edebilir demisti kanama kahverengi olusunca korkma demisti. Benim kanamam anlik olup geçiyordu sonra kahverengiye dönüsüyordu. Benim kanamam bir gûnden fazla sürmedi.
insallah bir daha yasamam sende yasamazsin.
Anladım canımcım verdiğin bilgiler için sağol inşallah sende bende yaşamayız ama benim hala azda olsa geliyo canım.
Benimde oluyodu canım panik yapma halada oluyo kendine dikkat et ayaklarını üşütme birde.
Canım sağ olasın merak etmişsin..İyiyim Allaha şükür..Okul beni çok yoruyo..Eve geç geliyorum..Öğlenciyim..Ancak yemek yap, ye saat 8-9 oluyo..Biraz dinlenip zor yatıyorum..Belim ve kasıklarım hala ağrıyor..Havalar çok fena üşütüyorum heralde..Pazartesi dörtlü testim var..Doktor istersen yaptırma dedi...İkilim ii çıkmıştı..Yaptırıyım mı kararsızım..Sen nasılsın?? İkiz minnoşlar nasıl..?? Beslenmene çok dikkat et..Benim arkadaşımın yeni ikizleri oldu..O hep diyetisyen kontrolündeydi..Kilolu falan da değildi..İkizlerin taşınması kolay olsun ve düzgün beslensinler die programlı besleniyodu..Bebekleri çok tatlı bu arada:))
Arkadaşlar sizlerden ne haberler?? Ah kalbimde kavuşmuş meleğine... Sıra Dervişte...Sonra Nevra,Nurcan....OO bize çok var:))
yusuf yusuf oldum ben yaaa ... :)))))Arkadaşlar sizlerden ne haberler?? Ah kalbimde kavuşmuş meleğine... Sıra Dervişte...Sonra Nevra,Nurcan....OO bize çok var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?