Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00

Son düzenleme:
yarın kelebegımı gormeye gıdıcez babamızla 15 gun gecmek bılmedı...cok özledim...yarın büyük ihtimalle prens mi prensesmi oldugunu ögrenicem hayırlısıyla....

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBiM & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00

ayy pardon cnm sen evde değildin sahi...tamam cnm...

oy oyyy .. topiğe hareket geldi ... doğuran doğurana .. bebişler çoğalıyor.... yavruların totosunu yerim bennn ...

kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar
saol cnm seninde kutlu olsun .. inş. sırada anneler günümüzü kutlarız
yarın kelebegımı gormeye gıdıcez babamızla 15 gun gecmek bılmedı...cok özledim...yarın büyük ihtimalle prens mi prensesmi oldugunu ögrenicem hayırlısıyla....

hadi hayırlısı baklım ...

Merak etme canım bişey olmaz. Canım seninde kutlu olsun.Teşekkür ederim inşallah benimkide geçer peki senin doktorun ne demişti canım kanamaların için?
ohhhh ne güzel ne mutlu sizlereeeee herkeşlerrrr hamileeeeee bizlerde halaaaaa savaşanlardanızzzzzzzzzzzzzzz offfff offfffff .allahım hepinizin kucağınıııı doldursuuuuuunnnnn....
AMİN canım RABBİM yardımcın olsun seninde gönlüne göre versin inşallah.
kızlar günümüz kutlu olsun.. bu sene anneler günümüzü de kutlarız inşallah meleklerimizle...
Seninde canım kutlu olsun.Biz anneler gününü nasıl kutlarız bilmiyorum ,ama heralde o günü bayramımız ilan ederiz.AMİN canım inşallah.
kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar
Seninde bebişininde kutlu olsun canım prenses hanımda bizden:)))=pares83;18061025]yarın kelebegımı gormeye gıdıcez babamızla 15 gun gecmek bılmedı...cok özledim...yarın büyük ihtimalle prens mi prensesmi oldugunu ögrenicem hayırlısıyla....[/QUOTE]

Canım yarın kaçta gideceksin mercimeğini görmeye gelince haber ver hemen bakalım mercimek ne kadar büyümüş hem:)))

ayy pardon cnm sen evde değildin sahi...tamam cnm...
evet canım ama yarın eve geçeceğim :)))))
ayyyyyyyyyy canım valla oh şükür bu sıra doğumlar başladı sıradan sen varsın hemen ardındanda bengeliyom aaaaaaaaa pardon senden önce derviş var haftaaya :))))))) ha ha bol bol bebişimiz olcak :)))))))

Canım yarın kaçta gideceksin mercimeğini görmeye gelince haber ver hemen bakalım mercimek ne kadar büyümüş hem:)))[/QUOTE]

:))))) sağol canım evet benim yaramazda bizden :))))))))

Benimde oluyodu canım panik yapma halada oluyo kendine dikkat et ayaklarını üşütme birde.

Canım sağ olasın merak etmişsin..İyiyim Allaha şükür..Okul beni çok yoruyo..Eve geç geliyorum..Öğlenciyim..Ancak yemek yap, ye saat 8-9 oluyo..Biraz dinlenip zor yatıyorum..Belim ve kasıklarım hala ağrıyor..Havalar çok fena üşütüyorum heralde..Pazartesi dörtlü testim var..Doktor istersen yaptırma dedi...İkilim ii çıkmıştı..Yaptırıyım mı kararsızım..Sen nasılsın?? İkiz minnoşlar nasıl..?? Beslenmene çok dikkat et..Benim arkadaşımın yeni ikizleri oldu..O hep diyetisyen kontrolündeydi..Kilolu falan da değildi..İkizlerin taşınması kolay olsun ve düzgün beslensinler die programlı besleniyodu..Bebekleri çok tatlı bu arada:))

Arkadaşlar sizlerden ne haberler?? Ah kalbimde kavuşmuş meleğine... Sıra Dervişte...Sonra Nevra,Nurcan....OO bize çok var:))

randevum saat 14:00 da....15 gun sonra ılk defa dısarı cıkıcam...en son tepeden tırnaga 10 cm dı...simdi bakalım...

kız gelir gelir ilk zamanlar hızlı geçiyo gene şimdi hiiiiiiç geçmiyo bana valla :))))))

:83::111: sen bir de bana sooooor, zaman hem çok çabuk geçiyor hem de hiiiç geçmiyor, ben hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım, oooooy ooooy :83::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…