Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Merhaba arkadaslar.
Banada günler geçmek bilmiyor aslinda tedaviye basladigim aya bakarsam baya bir süre geçmis aradan ama dogum tarihine bakinca daha var diyorum
Bugûn biz 21 hafta olduk listeyi gÜncellersen nurcanim simdiden tsk ederim.

Allah yardım edecek hepimize inşallah ... kaç gün kaldı ne günüydü senin sezeryan ?

benim haftaya bir gün, ama daha doktor kesin gün vermedi , sadece 14 marttan sonra herhangi bir gün dedi, bugün tekrar gideceğim bakalım ne diyecek..hepimiz sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza inşallah

yusuf yusuf oldum ben yaaa ... :)))))

:83::111: sen bir de bana sooooor, zaman hem çok çabuk geçiyor hem de hiiiç geçmiyor, ben hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım, oooooy ooooy :83::111:

o kuzucuıkları bi koklayın hiçbişiniz almıcak hanımlar bugünler en tatlı günlerimiz yıllardır beklediğimiz şeyler :))))))))))))) herşey dahada güzel olacak inşallah

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--37.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
22-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
25-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
26-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
2 minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta

Haticesu 1 martta doğum

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Canım merhaba şükür iyiymişsin benimde kanamam var hala devam ediyo şükür bebişler iyi belimde kasıklarım hala ağrıyo senin gibi ayaklarını üşütme canım dikkat et.Aklın kalacaksa bence dörtlü testi yaptır.Yemek konusuna elince benim tam anlamıyla mide bulantılarım geçmedi ekmek peynir haricinde yemek yersem beni çok rahatsız ediyo canım martın sonunda randevum var doktoruma bende sorayım bakalım ne diyecek.Kendine dikkate et canım.Arkadaşının bebeklerinede maşallah RABBİM nazarlardan saklasın.

benim haftaya bir gün, ama daha doktor kesin gün vermedi , sadece 14 marttan sonra herhangi bir gün dedi, bugün tekrar gideceğim bakalım ne diyecek..hepimiz sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza inşallah
o kuzucuıkları bi koklayın hiçbişiniz almıcak hanımlar bugünler en tatlı günlerimiz yıllardır beklediğimiz şeyler :))))))))))))) herşey dahada güzel olacak inşallah

ikinizede aminnn diyerek katılıyorum

NUrcan bu listenin sonunda "haticesu 1mart doğum diyor" ama bizim genel listede de yok galiba .. kim bu ? ben hatırlamıyorum ... doğum yapmıştır herkimse değilmi ?

ikinizede aminnn diyerek katılıyorum

NUrcan bu listenin sonunda "haticesu 1mart doğum diyor" ama bizim genel listede de yok galiba .. kim bu ? ben hatırlamıyorum ... doğum yapmıştır herkimse değilmi ?

canım ya bu arkadaş geldi ben hamileyim 1 martta doğurcam benide azın dedi yazdık bidaha ses soluk çıkmADI silicem bir iki güne girmezse ismini bende

URL=http://img291.imageshack.us/i/s8001440.jpg/][IMG=http://img291.imageshack.us/img291/6962/s8001440.jpg][/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…