:83::111: sen bir de bana sooooor, zaman hem çok çabuk geçiyor hem de hiiiç geçmiyor, ben hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım, oooooy ooooy :83::111:
Allah yardım edecek hepimize inşallah ... kaç gün kaldı ne günüydü senin sezeryan ?
yusuf yusuf oldum ben yaaa ... :)))))
:83::111: sen bir de bana sooooor, zaman hem çok çabuk geçiyor hem de hiiiç geçmiyor, ben hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım, oooooy ooooy :83::111:
Canım sağ olasın merak etmişsin..İyiyim Allaha şükür..Okul beni çok yoruyo..Eve geç geliyorum..Öğlenciyim..Ancak yemek yap, ye saat 8-9 oluyo..Biraz dinlenip zor yatıyorum..Belim ve kasıklarım hala ağrıyor..Havalar çok fena üşütüyorum heralde..Pazartesi dörtlü testim var..Doktor istersen yaptırma dedi...İkilim ii çıkmıştı..Yaptırıyım mı kararsızım..Sen nasılsın?? İkiz minnoşlar nasıl..?? Beslenmene çok dikkat et..Benim arkadaşımın yeni ikizleri oldu..O hep diyetisyen kontrolündeydi..Kilolu falan da değildi..İkizlerin taşınması kolay olsun ve düzgün beslensinler die programlı besleniyodu..Bebekleri çok tatlı bu arada:))
Arkadaşlar sizlerden ne haberler?? Ah kalbimde kavuşmuş meleğine... Sıra Dervişte...Sonra Nevra,Nurcan....OO bize çok var:))
randevum saat 14:00 da....15 gun sonra ılk defa dısarı cıkıcam...en son tepeden tırnaga 10 cm dı...simdi bakalım...
benim haftaya bir gün, ama daha doktor kesin gün vermedi , sadece 14 marttan sonra herhangi bir gün dedi, bugün tekrar gideceğim bakalım ne diyecek..hepimiz sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza inşallah
o kuzucuıkları bi koklayın hiçbişiniz almıcak hanımlar bugünler en tatlı günlerimiz yıllardır beklediğimiz şeyler :))))))))))))) herşey dahada güzel olacak inşallah
ikinizede aminnn diyerek katılıyorum
NUrcan bu listenin sonunda "haticesu 1mart doğum diyor" ama bizim genel listede de yok galiba .. kim bu ? ben hatırlamıyorum ... doğum yapmıştır herkimse değilmi ?
herzaman seninle ben resimleri nasıl göstercem sana kız paylaşmayı bilmiyorum :))))))))
herzaman seninle ben resimleri nasıl göstercem sana kız paylaşmayı bilmiyorum :))))))))
o yok ben yardımcı olayım :))))))))
ne ekleyeceksin .. ciclermi aldın kızına merak ettim
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
burayı tıkla bi ...
browseye bas ..resmi bul
sonra upload now a bas yükle
alta in
forum code yazıyor onun karşısındaki linki tıkla
cevap yazdığın yere yapıştır .. bu kadar
forum kod nerde yazıyo :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?