Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayy Allahım yaa ne cici bişi bu böyle kapı süslerine bende bayılıyorum..
almamak için kendimi zor tutuyorum ama daha erken...

nurcancım düşmüşsün diğer topikte okudum bişeyin yok dimi?
evet canım düştüm iyiyim ama sağol net yavaş geç yazılıyo :))))))
canım çok güzel maşallah güle güle kullan ...
ertık öğrendin eklemeyi .. eklersin bişeyler ....

diğer arkadaşlarda aldıkları cicileri paylaşırsa ..birbirimize fikir olur
inşallah canım paylaşırım bide kızlar bunu kapıya takınca çok tatlı oluyo kapyı tülle sarıyon önce ay çok hooooooooş neler ver neler nerdeyse bütün kapılara alacam yani :)))))
ayy şepetini yesinler onun....

kız sepet pek iyi çıkmamış ama üstünde bebiş bibiloları yapışık çok hoş ve bana göre uygun gibi geldi heryerde çok pahalıydı ben sepeti 25 süsü 40 a aldım ama yine emin önünden bakıcam şekr alırken :)))))

geçmiş olsun cnm .. şimdi duydum

kızım oluyor teyzeleri....gelişimi 1 hafta onde gidiyor...123 gr.. olmuşuz..salı günüde rahime dikiş atılcak...cok mutluyum yüce rabbim ilk kızımı kendı ıcın yarattı benden aldı ama simdi gönlüme göre verdi...insaallah daim olur...:79::79:

allah kucağına almayıda nasip etsin canım bizde inşallah bizde o günleri görür cinsiyetleri öğreniriz.

Canım gözünaydın prenses yoldaymış RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Niye rahime dikiş atılıyo?

NURCAN ellerine sağlık canım ne güzel şeyler hazırlamışsın maşallah size NEVRADA öyle topiğimiz hamarat hamişleri bize daha çok var:))))

Son düzenleme:
SALINCAĞIMIZ VE HALIMIZ

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy halın harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyy çok güzel valla bayıldıııııııııııııııım çok hooooooooooooooşşşşşşşşşş ben halıyı odayı alınca alırım sanırım ama çok tatlı güle güle eskitin kızımızla :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…