Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

yazdım bende şimdi negüzel bi duygu yaaaaaaaaaaa :))))))
aaaaaaaayyyyyyyyyyyy bi pirenses daha geliyo heeeeeeeeee çok şeker :))))))) hadi gözün aydın
NURCAN ellerine sağlık canım ne güzel şeyler hazırlamışsın maşallah size NEVRADA öyle topiğimiz hamarat hamişleri bize daha çok var:))))

sağol canım yakında sizde balıcaksınız Allahımın izni ile i nşallah :)))))))

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta--------KIZ
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--37.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
22-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
25-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
26-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
2 minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Canım gözünaydın prenses yoldaymış RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Niye rahime dikiş atılıyo?

tesekkur ederım nilucum...ben ilk gebeligimi rahim agzı acıklıgından dolayı erken dogum yaptım...simdi önlem amaclı dikiş atılcak...26 haftalık hamileyken doguma gıttıgımde 6 cm acılmıstı...

tesekkur ederım nurcancım kızımın ismi de belli arya olucak insaallah
aman aman ismide pek güzel adıyla yaşasın inşallah
ayyyy bunlar nefisssssssssss....Güle güle kullanmanız nasip olur inşallah.....

sağol canım amin rabbim hepimize evlatlarımıza aldıklarımızı kullanmayoıda nasşp etsin yavrularımız eskitsin inşallah

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta--------KIZ-----------------ARYA
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----14.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--37.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
22-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
23-) dilserseri -----------------------------25.hafta------------ Kız
24-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
25-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
26-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
27-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
2 minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız..
Hepinize maşallah , bebişleriniz kocaman olmuş inşşş sağlıcakla doğarlar ..
Benim tüp bebeğim alındıktan sonra yavaş yavaş kendime geldim ..

Eşim doğal yollardan olması için tedavi oluyor..
Maşallah sperm değerlerimiz bayağı yükseldi , kürtaj olalı 1.5 ay oldu daha o yüzden çalışmalarımız pek olmadı ama inşş çok bekletmez gelir yakında..

Kılzar iyi bakın kendinize ve bebişlerinize , nazım doğum yapmış, inşşş kuzuyla mutlu mesut bir ömür yaşarlar..

bilgem cnm nasılsın hoşgeldin...inş bebeğin doğal yollarla gelir ve bu sefer seni hiç üzmeden kollarına konar cnm ...

Nurcancim çok güzel olmus kapi süsün ellerine saglik. Bizim burda o adet olmadigi için ben almicam.

Nevra prensesin salincagi halisida çok güzel.

aramıza bir kız annesi daha katıldı :)))) maşallah kızına
ayy yaa ne şirin bişiler bunlar yaaa aman nazar deymesin bebek odasımı hazırldın cnm sen,bende oda hazırlıycam am mobilya bakmadım daha erken diye netten göz atıyorum sadece..
:
evet cnm oda hazırladım ... modessa dan aldık takımını .. çok uygumn. çilek kataloğundan yapıyorlar .... inş. senin bebişine daha iyileri olsun
NURCAN ellerine sağlık canım ne güzel şeyler hazırlamışsın maşallah size NEVRADA öyle topiğimiz hamarat hamişleri bize daha çok var:))))
çok var deme valla öyle çabuk geçiyorki bişey anlamıyorsun
inş .canımcımmm ....
Nurcancim çok güzel olmus kapi süsün ellerine saglik. Bizim burda o adet olmadigi için ben almicam.

teşekkür ederiz ...
kızlar yaaa sizlerde aldığınız cicileri paylaşın arada

ah canım çoksevindim durumun iyi olmasına hadi inşallah dahada güzel haberlerle gelirsn tekrar aramıza bukez yavruşun tutunurda o minicik kalbide atar inşallah canım ggüzel dileklerin için sağol hepsi katbe kat snadaa dönsün inşallah

ah canım nerde bende o mağrifet hazır aldım :)))))))) burada det değil canım ya benim bidaha bebişim olmıcağı için çok özeniyodum görüncevitrinlerde aldım nasip olursa kullanırım inşallah ama bizdede adet değil yani benimki özenti odada yapacağım için alim dedim :)

canım modesa neresi

eşin bilir ...size yakın aslında ..
modessa mobilyacılar çarşısı ... demirkapı da ... g.o.p - edirnekapı munibüsleri geçiyor ordan ... son durağa gelmeden az önce şehitliğe yakın

demirkapıyı biliyorum canım ama dediğin yeri hiç duymamıştım heralde modoko gibi biyer orasıda karşıda modoko var bende ordan bakarız diyodum eşime burdada varsa iyi yani :)))))))

demirkapıyı biliyorum canım ama dediğin yeri hiç duymamıştım heralde modoko gibi biyer orasıda karşıda modoko var bende ordan bakarız diyodum eşime burdada varsa iyi yani :)))))))

evet evet modoko gibi .. modako kadar lüx değil .. dükkanlar daha küçük ...
ama daha uygun ... eski esnaftır çoğu ... babamın eski mesleği ...oraları bilir .. bende ordan biliyorum ...
gittiğinizde bana yaz .. benim aldığım yeri yazayım .. iyi indirim yapıyor ..taksitte yaptı ..

sen yaz banan şimdi biz olurya doğururuz moğururuz:))))))))) ha ha

nevracım bide ben şey istiyorum üstü beşik altı çekmeli yatak olacak dolabıda 4 kapılı olacak yani ufak tefek bi oda istemiyorum orda çok çeşit oluyormu

nevracım bide ben şey istiyorum üstü beşik altı çekmeli yatak olacak dolabıda 4 kapılı olacak yani ufak tefek bi oda istemiyorum orda çok çeşit oluyormu

benim gittiğim yer gül bebe genç odası ... telf. eşimde kartı var .. uyudu şimdi .. alırım kartını ondan ...

benimki bayaa oda oldu yane ... orda yapılmış hazırda var .. katalogdan da seciyorsun ...
dolap benim 3 kapılı istersen 4 kapılı da yapıyor ..
öyle büyüyen yataklı takımlardan da var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…