yazdım bende şimdi negüzel bi duygu yaaaaaaaaaaa :))))))
aaaaaaaayyyyyyyyyyyy bi pirenses daha geliyo heeeeeeeeee çok şeker :))))))) hadi gözün aydınkızım oluyor teyzeleri....gelişimi 1 hafta onde gidiyor...123 gr.. olmuşuz..salı günüde rahime dikiş atılcak...cok mutluyum yüce rabbim ilk kızımı kendı ıcın yarattı benden aldı ama simdi gönlüme göre verdi...insaallah daim olur...:79::79:
NURCAN ellerine sağlık canım ne güzel şeyler hazırlamışsın maşallah size NEVRADA öyle topiğimiz hamarat hamişleri bize daha çok var:))))
insaallah canım... darısı sızlesın basına ...kac haftalıksın...
Canım gözünaydın prenses yoldaymış RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Niye rahime dikiş atılıyo?
URL=http://img291.imageshack.us/i/s8001440.jpg/][IMG=http://img291.imageshack.us/img291/6962/s8001440.jpg][/IMG][/URL]
Uploaded with
ayyyy bunlar nefisssssssssss....Güle güle kullanmanız nasip olur inşallah.....
aman aman ismide pek güzel adıyla yaşasın inşallahtesekkur ederım nurcancım kızımın ismi de belli arya olucak insaallah
ayyyy bunlar nefisssssssssss....Güle güle kullanmanız nasip olur inşallah.....
Merhaba kızlar nasılsınız..
Hepinize maşallah , bebişleriniz kocaman olmuş inşşş sağlıcakla doğarlar ..
Benim tüp bebeğim alındıktan sonra yavaş yavaş kendime geldim ..
Eşim doğal yollardan olması için tedavi oluyor..
Maşallah sperm değerlerimiz bayağı yükseldi , kürtaj olalı 1.5 ay oldu daha o yüzden çalışmalarımız pek olmadı ama inşş çok bekletmez gelir yakında..
Kılzar iyi bakın kendinize ve bebişlerinize , nazım doğum yapmış, inşşş kuzuyla mutlu mesut bir ömür yaşarlar..
aramıza bir kız annesi daha katıldı :))))kızım oluyor teyzeleri....gelişimi 1 hafta onde gidiyor...123 gr.. olmuşuz..salı günüde rahime dikiş atılcak...cok mutluyum yüce rabbim ilk kızımı kendı ıcın yarattı bendean aldı ama simdi gönlüme göre verdi...insaallah daim olur...:79::79:
evet cnm oda hazırladım ... modessa dan aldık takımını .. çok uygumn. çilek kataloğundan yapıyorlar .... inş. senin bebişine daha iyileri olsunayy yaa ne şirin bişiler bunlar yaaa aman nazar deymesinbebek odasımı hazırldın cnm sen,bende oda hazırlıycam am mobilya bakmadım daha erken diye netten göz atıyorum sadece..
:
çok var deme valla öyle çabuk geçiyorki bişey anlamıyorsunNURCAN ellerine sağlık canım ne güzel şeyler hazırlamışsın maşallah size NEVRADA öyle topiğimiz hamarat hamişleri bize daha çok var:))))
inş .canımcımmm ....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy halın harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyy çok güzel valla bayıldıııııııııııııııım çok hooooooooooooooşşşşşşşşşş ben halıyı odayı alınca alırım sanırım ama çok tatlı güle güle eskitin kızımızla :))))))))
Nurcancim çok güzel olmus kapi süsün ellerine saglik. Bizim burda o adet olmadigi için ben almicam.
Nevra prensesin salincagi halisida çok güzel.
ah canım çoksevindim durumun iyi olmasına hadi inşallah dahada güzel haberlerle gelirsn tekrar aramıza bukez yavruşun tutunurda o minicik kalbide atar inşallah canım ggüzel dileklerin için sağol hepsi katbe kat snadaa dönsün inşallahMerhaba kızlar nasılsınız..
Hepinize maşallah , bebişleriniz kocaman olmuş inşşş sağlıcakla doğarlar ..
Benim tüp bebeğim alındıktan sonra yavaş yavaş kendime geldim ..
Eşim doğal yollardan olması için tedavi oluyor..
Maşallah sperm değerlerimiz bayağı yükseldi , kürtaj olalı 1.5 ay oldu daha o yüzden çalışmalarımız pek olmadı ama inşş çok bekletmez gelir yakında..
Kılzar iyi bakın kendinize ve bebişlerinize , nazım doğum yapmış, inşşş kuzuyla mutlu mesut bir ömür yaşarlar..
Nurcancim çok güzel olmus kapi süsün ellerine saglik. Bizim burda o adet olmadigi için ben almicam.
Nevra prensesin salincagi halisida çok güzel.
aramıza bir kız annesi daha katıldı :))))maşallah kızına
evet cnm oda hazırladım ... modessa dan aldık takımını .. çok uygumn. çilek kataloğundan yapıyorlar .... inş. senin bebişine daha iyileri olsun
çok var deme valla öyle çabuk geçiyorki bişey anlamıyorsun
inş .canımcımmm ....
teşekkür ederiz ...
kızlar yaaa sizlerde aldığınız cicileri paylaşın arada
canım modesa neresi
eşin bilir ...size yakın aslında ..
modessa mobilyacılar çarşısı ... demirkapı da ... g.o.p - edirnekapı munibüsleri geçiyor ordan ... son durağa gelmeden az önce şehitliğe yakın
demirkapıyı biliyorum canım ama dediğin yeri hiç duymamıştım heralde modoko gibi biyer orasıda karşıda modoko var bende ordan bakarız diyodum eşime burdada varsa iyi yani :)))))))
evet evet modoko gibi .. modako kadar lüx değil .. dükkanlar daha küçük ...
ama daha uygun ... eski esnaftır çoğu ... babamın eski mesleği ...oraları bilir .. bende ordan biliyorum ...
gittiğinizde bana yaz .. benim aldığım yeri yazayım .. iyi indirim yapıyor ..taksitte yaptı ..
nevracım bide ben şey istiyorum üstü beşik altı çekmeli yatak olacak dolabıda 4 kapılı olacak yani ufak tefek bi oda istemiyorum orda çok çeşit oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?