benim gittiğim yer gül bebe genç odası ... telf. eşimde kartı var .. uyudu şimdi .. alırım kartını ondan ...
benimki bayaa oda oldu yane ... orda yapılmış hazırda var .. katalogdan da seciyorsun ...
dolap benim 3 kapılı istersen 4 kapılı da yapıyor ..
öyle büyüyen yataklı takımlardan da var ...
nurcancım ben yatıyorum canım ... konuşuruz gene .. iyi geceler ..
seni ve kızını öpüyoruz kızımla ben ...
nekadara aldın sen peki bide neleri var beşikmi yatak oluyomu biraz yazarmısın
benim 3 kapılı dolap
1 tane büyük bazalı yatak başlıklı (büyük ama bu bebk için değil)
içine yatak verdi
1 şifonyer 4 çekmeceli
1 tuvalet aynası 4 çekmeceli
1 komisdin 2 çekmeceli
1400 civarına geldi .. indirimle ..
büyük yatak aldım ... ayrıca park yatak aldım .. 3-4 yaşından sonra büyük yatağa geçireceğim çocuğu ..direkt genç odasında yatsın diye
ama senin dediklerinden de var orda
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...s-bebeklerinin-cicileri-109.html#post17948970
bak bu linkte var benim oda takımı ..geldiği gün çekmiştim bızim topikteki kızlarla hemen paylaşıyoruz bu sitede
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...s-bebeklerinin-cicileri-109.html#post17948970
bak bu linkte var benim oda takımı ..geldiği gün çekmiştim bızim topikteki kızlarla hemen paylaşıyoruz bu sitede[/Qprensesın esyaları cok guzelmıs...o odanın ıcınde hep mutlu olun insaallah....
benim mobilya ıcın cok erken ama esım katalog getırmıs ordan baktım...bızde normalde mobilyacıyız ama aksilik bizim ev mobilyası modoko da magazamız var...benım ısım bıraz daha kolay mobılya işnde esımın arkadası var bebeci ordan alıcaz...ilk bebegımde cok gezmıstım hevesım kursagımda kalmıstı...sımdı ıse doguma yakın alırım insaallah...
günaydın herkese..ne güzel odaları döşemeye başlamışsınız..bizim daha çok var..bazen zaman çok hızlı geçiyor bazen de hiç geçmiyor..şu anda merakla bebeğimin hareketlerini hissedeceğim günleri bekliyorum.
sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz hareketlerini???
nurcancım bu arada biz 15 haftalık olduk..değiştirebilir misin?
teşek ederiz teyzesi ... senin kuzuna Allah daha iyi lerini nasip etsin inş.[ ;18088449]http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...s-bebeklerinin-cicileri-109.html#post17948970
bak bu linkte var benim oda takımı ..geldiği gün çekmiştim bızim topikteki kızlarla hemen paylaşıyoruz bu sitede[/Qprensesın esyaları cok guzelmıs...o odanın ıcınde hep mutlu olun insaallah....
saolasın nurcancım ... takip et tabi .. hep değişik şeyler oluyor .. fiyat yazıyorlar .. hatta sende bizim mayıs anneleri linkine gelsene arada ..............sende mayıs annes i olucan muhtemelenay çok güzel canım iyi günlerde eskitin kzıınla inşallah :)))))))) örtüleribile var :)))))))))) arada topiğinizide takip edim bari bişiler görim :)))))))) ha ha senide tututum yatcanım sen bana bakma :))))))) çok sağol
saol canım teşk ederim... hayırlısı inş ..ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyidirkızlar günaydın
nasılsınız? bebişlerin cicileri çok güzel olmuş, nevra halıya bayıldım,çok güzel, güle güle kullanın, nurcan kapı süsün de çok güzel, melekler gelsin de güle güle kullansınlar..
biz de dün meleğimizi görmeye gittik,doğum için haftaya demişti ama 2-3 günde bir kontrol edecek doktorumuz, eğer durursa bebiş ( inşallah) 20sinden sonraya kalacak sanırım..39 hafta bitmiş olsun istiyor doktorumuz, bakalım hayırlısı...
ayy ben biliyorum o mobilyacılar sitesini düğün zamanı çok gitmiştim evimiz için..bebek odalarıda vardı evet gördüm nurcancım tavsiye ederim sanada cnm..nevracım odanıza baktım mayıs anneleri sitesinde çok güzel güle güle kullanın..bebişin bu odada sağlıkla sıhhatle sorunsuz büyümesini nasip etsin Allahım.bende oda yapmayı düşünüyorum ama bebek odası olarak inş Allahım bizimde hevesimizi kursağımızda bırakmasın..eşim bu mor oda takımını görse hemen yazılır valla, benim çocuk odamda köşe koltuk var mor renkli eşimde ona uysun morlu takım olsun diyo halısı tülü ona uygun olduğu için,ama ben sırf pespembe olsun odası minnişin diyorum bakalım üstün gelirsem eğer koltuğun kılıfını değiştirebilirim tülü halısında ona uygun olacak tabii bunu ona söyleyince onunda içine sindi hissettim,inş istediklerimi gerçekleştirebilirim...evet evet modoko gibi .. modako kadar lüx değil .. dükkanlar daha küçük ...
ama daha uygun ... eski esnaftır çoğu ... babamın eski mesleği ...oraları bilir .. bende ordan biliyorum ...
gittiğinizde bana yaz .. benim aldığım yeri yazayım .. iyi indirim yapıyor ..taksitte yaptı ..
kızlar günaydın
nasılsınız? bebişlerin cicileri çok güzel olmuş, nevra halıya bayıldım,çok güzel, güle güle kullanın, nurcan kapı süsün de çok güzel, melekler gelsin de güle güle kullansınlar..
biz de dün meleğimizi görmeye gittik,doğum için haftaya demişti ama 2-3 günde bir kontrol edecek doktorumuz, eğer durursa bebiş ( inşallah) 20sinden sonraya kalacak sanırım..39 hafta bitmiş olsun istiyor doktorumuz, bakalım hayırlısı...
RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım kendine çok dikkat et canım.tesekkur ederım nilucum...ben ilk gebeligimi rahim agzı acıklıgından dolayı erken dogum yaptım...simdi önlem amaclı dikiş atılcak...26 haftalık hamileyken doguma gıttıgımde 6 cm acılmıstı...
Canım hoşgeldin iyi olduğuna çok sevindim RABBİM gönlüne göre versin ve yardımcın olsun.Merhaba kızlar nasılsınız..
Hepinize maşallah , bebişleriniz kocaman olmuş inşşş sağlıcakla doğarlar ..
Benim tüp bebeğim alındıktan sonra yavaş yavaş kendime geldim ..
Eşim doğal yollardan olması için tedavi oluyor..
Maşallah sperm değerlerimiz bayağı yükseldi , kürtaj olalı 1.5 ay oldu daha o yüzden çalışmalarımız pek olmadı ama inşş çok bekletmez gelir yakında..
Kılzar iyi bakın kendinize ve bebişlerinize , nazım doğum yapmış, inşşş kuzuyla mutlu mesut bir ömür yaşarlar..
Canım RABBİM yardımcın olsun topiğe prenses geliyo RABBİM gönlüne göre versin kendine dikkat et.günaydınlar herkeze... MAŞALLAHHHHH bebişlerin odası hazırlanmaya başlamış ALLAH güle güle içinde bebişlerimizle kullanmayı nasip etsin inş.... bizde dün doktora fittik ayrıntılı ultrasonda bebişimi gördüm şükürler olsun gayet iyi darısı isteyen herkezin başına... kızımı sabırsızlıkla bekliyorum.... 21. haftamıza girdik şükürler olsun bebeğimin cinsiyetide kız.......biz daha oda düşünmüyoruz bebeğimin düşük riski var aşağıdan tutunmuş benim kızım o yüzden herzaman korku içindeyiz sürekli yatıyorum arada geziniyorum... işlerimi eltimler görümcem arada sırada annem ve kızkardeşlerim yapıyo saolsunlar.... kızımın canı saolsun da gerisi önemli değil... torum yazamasamda sizleri sürekli takip ediyorum.... benimde listedeki sıramı yenilermisiniz..
İnşallah yaramazlık yapmadan durur canımda 39.haftayı doldurursun.kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?