Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nurcancım ben yatıyorum canım .kociş uyumuş .. benimde sırt ağrım başladı .. her akşam oluyor artık malesef
.. konuşuruz gene .. iyi geceler ..
seni ve kızını öpüyoruz kızımla ben ...

Son düzenleme:

nekadara aldın sen peki bide neleri var beşikmi yatak oluyomu biraz yazarmısın

:
nekadara aldın sen peki bide neleri var beşikmi yatak oluyomu biraz yazarmısın

benim 3 kapılı dolap
1 tane büyük bazalı yatak başlıklı (büyük ama bu bebk için değil)
içine yatak verdi
1 şifonyer 4 çekmeceli
1 tuvalet aynası 4 çekmeceli
1 komisdin 2 çekmeceli

1400 civarına geldi .. indirimle ..

büyük yatak aldım ... ayrıca park yatak aldım .. 3-4 yaşından sonra büyük yatağa geçireceğim çocuğu ..direkt genç odasında yatsın diye
ama senin dediklerinden de var orda

Son düzenleme:

iyiyimiş fiyetı ozaman yaaaaaaa sağol canım benim dediğiminde üstü beşik altı çekmeli yatak ama üstteki beşikte istersen yatak oluyo inşallah bu hafata dan sonra eşimin işeleri azalacak bi bakarız en azından :))))))) sağol

görüşürüz hayatım ..sen bakarsın ordan .. yaz bana diyeceğin olursa burdan .. yarın görüşürüz ... iyi geceler

benim mobilya ıcın cok erken ama esım katalog getırmıs ordan baktım...bızde normalde mobilyacıyız ama aksilik bizim ev mobilyası modoko da magazamız var...benım ısım bıraz daha kolay mobılya işnde esımın arkadası var bebeci ordan alıcaz...ilk bebegımde cok gezmıstım hevesım kursagımda kalmıstı...sımdı ıse doguma yakın alırım insaallah...

bende canım bakıyorum ama doğum sonrası alıcam oğluma bir yığın giysi salıncak felan almıştım odaya süsler bile yapıştırmıştım kursağımda kaldı o yüdenızım nezeman doğarsa ozaman alcam

uygun biyer arıyorueum şimdilik herşeyi yapmak istiyorum kızıma o yüzden şimdi araştırmasını yapıyorum :)))))))))

günaydın herkese..ne güzel odaları döşemeye başlamışsınız..bizim daha çok var..bazen zaman çok hızlı geçiyor bazen de hiç geçmiyor..şu anda merakla bebeğimin hareketlerini hissedeceğim günleri bekliyorum.
sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz hareketlerini???
nurcancım bu arada biz 15 haftalık olduk..değiştirebilir misin?

değiştiriyorum canımn
bebek hareketleri herkezde farklı ama en geç 2o de hisetmiş oluyosun ozamana kalmaz b,le çoğunun

meleğini bekleyenler

isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-) nurcan306 Haydarpaşa gata -----------27. Hafta---------Kız----------- Yağmur nisa
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------21.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 16.hafta----------ERKEK
4-) nevraa---- Bahçeci tüp bebek--------- 30.hafta ---------Kız------------- Nevra
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----16.hafta -----KIZ
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 21.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---18.hafta---------KIZ--------- Ecrın asmın
9-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----7.hafta
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 12.hafta
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----17.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) neyzen_x ---Antolia------------------- 8.hafta
14-) pares83 ----çamlıca medıcana--------15.hafta--------KIZ-----------------ARYA
15-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----15.hafta--------KIZ
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) dervis------------Memorial Okmeydanı--37.Hafta-----KIZ
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------7. hafta
19-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
20-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------6. Hafta
21-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 13.hafta
22-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------16.hafta
23-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
24-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--10.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------9.hafta
26-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
27-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------7.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttt
arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE]

günaydınlar herkeze... MAŞALLAHHHHH bebişlerin odası hazırlanmaya başlamış ALLAH güle güle içinde bebişlerimizle kullanmayı nasip etsin inş.... bizde dün doktora fittik ayrıntılı ultrasonda bebişimi gördüm şükürler olsun gayet iyi darısı isteyen herkezin başına... kızımı sabırsızlıkla bekliyorum.... 21. haftamıza girdik şükürler olsun bebeğimin cinsiyetide kız....... biz daha oda düşünmüyoruz bebeğimin düşük riski var aşağıdan tutunmuş benim kızım o yüzden herzaman korku içindeyiz sürekli yatıyorum arada geziniyorum... işlerimi eltimler görümcem arada sırada annem ve kızkardeşlerim yapıyo saolsunlar.... kızımın canı saolsun da gerisi önemli değil... torum yazamasamda sizleri sürekli takip ediyorum.... benimde listedeki sıramı yenilermisiniz..

kızlar günaydın
nasılsınız? bebişlerin cicileri çok güzel olmuş, nevra halıya bayıldım,çok güzel, güle güle kullanın, nurcan kapı süsün de çok güzel, melekler gelsin de güle güle kullansınlar..
biz de dün meleğimizi görmeye gittik,doğum için haftaya demişti ama 2-3 günde bir kontrol edecek doktorumuz, eğer durursa bebiş ( inşallah) 20sinden sonraya kalacak sanırım..39 hafta bitmiş olsun istiyor doktorumuz, bakalım hayırlısı...

teşek ederiz teyzesi ... senin kuzuna Allah daha iyi lerini nasip etsin inş.
saolasın nurcancım ... takip et tabi .. hep değişik şeyler oluyor .. fiyat yazıyorlar .. hatta sende bizim mayıs anneleri linkine gelsene arada ..............sende mayıs annes i olucan muhtemelen
saol canım teşk ederim... hayırlısı inş ..ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyidir

Son düzenleme:
ayy ben biliyorum o mobilyacılar sitesini düğün zamanı çok gitmiştim evimiz için..bebek odalarıda vardı evet gördüm nurcancım tavsiye ederim sanada cnm..nevracım odanıza baktım mayıs anneleri sitesinde çok güzel güle güle kullanın..bebişin bu odada sağlıkla sıhhatle sorunsuz büyümesini nasip etsin Allahım.bende oda yapmayı düşünüyorum ama bebek odası olarak inş Allahım bizimde hevesimizi kursağımızda bırakmasın..eşim bu mor oda takımını görse hemen yazılır valla, benim çocuk odamda köşe koltuk var mor renkli eşimde ona uysun morlu takım olsun diyo halısı tülü ona uygun olduğu için,ama ben sırf pespembe olsun odası minnişin diyorum bakalım üstün gelirsem eğer koltuğun kılıfını değiştirebilirim tülü halısında ona uygun olacak tabii bunu ona söyleyince onunda içine sindi hissettim,inş istediklerimi gerçekleştirebilirim...

derviş cnm bebeğin iyiymiş çok şükür hadi sık dişini seninde çok az kaldı meleğin geliyo kollarına....

slm kizlar nasilsiniz bebisler nasil nurcancim biz 20 haftalik olduk canim allahin izniyle.. onumuzdeki hafta ici bakalim dr gitcez detayli ultrason icin ins hersey yolunda cikar buarada ben daha haraket hissetmedim yanliz bugun karnimda donuyormusmus gibi oldu hani boyle yokustan assagi inerken insan tuhaf olurya oyleydi acaba o neydi hareketmiydi

tesekkur ederım nilucum...ben ilk gebeligimi rahim agzı acıklıgından dolayı erken dogum yaptım...simdi önlem amaclı dikiş atılcak...26 haftalık hamileyken doguma gıttıgımde 6 cm acılmıstı...
RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım kendine çok dikkat et canım. Canım hoşgeldin iyi olduğuna çok sevindim RABBİM gönlüne göre versin ve yardımcın olsun. Canım RABBİM yardımcın olsun topiğe prenses geliyo RABBİM gönlüne göre versin kendine dikkat et.
İnşallah yaramazlık yapmadan durur canımda 39.haftayı doldurursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…